- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 36
Bu arada ben dün kontrole gittim minigimin kalbi atıyor artık. 6+2 olmuşuz teyzeleri
Ne güzel bir haber Allah sonuna kadar böyle güzel haberlerle götürsün beni de haftaya çağırdı doktor keseyi görmeye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada ben dün kontrole gittim minigimin kalbi atıyor artık. 6+2 olmuşuz teyzeleri
Insallah canim yaaBizim de hareket sıfır canım. Bizim sağlıklı dollendi şükür 9 tane hepsini de dondurdular ben ohsss olunca. Ama ilki düşük oldu. İkinci negatif. Şimdi üçüncü tedavimdeyim merak etme hareket tüp bebekte sorun olmaktan çıkıyor
Canım çok sevindim hadi gözün aydın taze annebize de dua etkızlar, 2. kan sonucum 410, inşallah ayın 26sında ilk kontrolümüz :)
hepinize Allahtan kolaylıklar dilerim.
maşallah canim transferden sonra kaçıncı günün bugün?kızlar, 2. kan sonucum 410, inşallah ayın 26sında ilk kontrolümüz :)
Evet canim az kaldi :) bende senin gibi sabretmeyi planliyorum test gunume kadar ana esim israrla idrar yapalim diyor. Bu gune kadar hic pozitif gormeyen birisi olarak bu kez Rabbim insallah pizifi gormeyi nasip eder. Amin canim insaAllah hasretim benimledir. Evet Rabbim nasip etsin evlatlarimizi saglicakla, sabir endise mutluluk karmasik duygular omur boyu surecek. Rabbim saglikli hayirli omurlu imanli zeki akilli evlatlar nasip etsin hepimize insaAllahsaydin78 test gününe az kalmış, ben sabredip merkezin dediği gün ilk testimi yapmıştım. beklemek zor, ama beklemenin sonu yok, doğurana kadar sabredeceğiz, sonrasında da annelik hep sabır işi... inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.
ıns bu sefer 0,01ı gormezsın canım . o duyguyu bende yasadım allah bırdaha yasatmasın bızlere cokda umutluydum aslında dusununce sen ıyı dusun ıyı seyler olsun. hayırlısı ole pozıtıfınıde gorursun.Bugün 11. Günüm ve tahlil yaptırmaya karar verdim. Dün gece meraktan uyuyamadım. Ama çok korkuyorum . O kadar çok negatif yada 0.1 gördüm ki
Hadi hayırlısyla pozitifi görürsün inşallahhhhhhh☺Bugün 11. Günüm ve tahlil yaptırmaya karar verdim. Dün gece meraktan uyuyamadım. Ama çok korkuyorum . O kadar çok negatif yada 0.1 gördüm ki
inşallah tüm isteyenlere nasip olsun, bu ay hepimize şans getirsin inşallah canım.Canım çok sevindim hadi gözün aydın taze annebize de dua et
Süppppeeeerrrrrkızlar, 2. kan sonucum 410, inşallah ayın 26sında ilk kontrolümüz :)
canım, 12. gün transfer günü hariç. 4 ağustosta olmuştu, 5. gün embriyosu.maşallah canim transferden sonra kaçıncı günün bugün?
inşallah sağlıkla doğurursun canım.Evet canim az kaldi :) bende senin gibi sabretmeyi planliyorum test gunume kadar ana esim israrla idrar yapalim diyor. Bu gune kadar hic pozitif gormeyen birisi olarak bu kez Rabbim insallah pizifi gormeyi nasip eder. Amin canim insaAllah hasretim benimledir. Evet Rabbim nasip etsin evlatlarimizi saglicakla, sabir endise mutluluk karmasik duygular omur boyu surecek. Rabbim saglikli hayirli omurlu imanli zeki akilli evlatlar nasip etsin hepimize insaAllah
Süppppeeeerrrrr
Hamile oldugumu ogreneyim de insallah tatlim :) Sonrasinda insaAllah saglıklı dogum nasip etsin Rabbim hepimizeinşallah sağlıkla doğurursun canım.
inşallah, tamamına ersin sağlıkla.Hamile oldugumu ogreneyim de insallah tatlim :) Sonrasinda insaAllah saglıklı dogum nasip etsin Rabbim hepimize
Amin canimmm Amin ♥♥♥inşallah, tamamına ersin sağlıkla.