- 10 Şubat 2016
- 71
- 68
- 34
Ohh şükür Allah a hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnmBu arada ben dün kontrole gittim minigimin kalbi atıyor artık. 6+2 olmuşuz teyzeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh şükür Allah a hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnmBu arada ben dün kontrole gittim minigimin kalbi atıyor artık. 6+2 olmuşuz teyzeleri
Amin canim sarısı hepinizin başınaGünaydın güzel anne adayları ve aday adayları Umut dolu haberler alacağımız bir gün olsun yine. İlk sayfadaki listeye baktım da tam 8 tane hamile arkadaşımız var. Ne şanslı bir topicteyiz. Allahım, bu mutluluğu biz bekleyenlere de yaşatsın inşallah. U umudum8 canım ne Mutlu olmuşsundur kalp atışlarını duyunca. Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da göstersin.
Canim teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsinOhh şükür Allah a hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm
Gunaydin listenize beni de alir misiniz? 38 yasindayim. Sat: 26/07 Opu:07/08 transfer tarihi:11/08 Sisli memorialda tedavideyim. 4.ncü denemem. Test tarihim: 20/08 tek embriyo transferi. Cok heyecanliyimmmmm InsaAllah pozitif sonuc alırız hepimizMerhaba kızlar. Eşimin sperm sayı ve hızında problem olduğu için Tüp Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır eşim tedavi görüyor, iyiye gidiyor sonuçları ama yaşımızda gidiyor. O yüzden tedavi ve aşılama ile zaman kaybetmek istemiyoruz. Ağustos ayında reglimle beraber İstanbul Bahçeci'de tedaviye başlayacağız inşallah bir aksilik olmazsa. Ön görüşmemizi yaptık ücretsiz olarak. Bazı testler istediler onları yaptırıp gideceğiz. Bana folik asit başlamamı söyledi dr. ve dün başladım. Folidoce yazdı. Var mı ağustos ayında tedaviye başlayacak olanlar benim gibi. Burdan haberleşelim hep beraber.
KULLANICI YAŞ MERKEZ DENEME TAHMİNİ TEDAVİBAŞLANGIÇ (ADET TARİHİ) TRANS. TAR. SONUÇ simarik83 33 Bahçeci Fulya 1. deneme Tedaviye başlamadan hamile kaldı :)) ? Hamile @ZehreNur 30 Bahçeci Umut 1. deneme 13 Ağustos / OPU? ? ? @hgnm 26 Koç 2. deneme 28 Temmuz / OPU? 10 Ağustos Beklemede @melisela 32 Genart/Hrs 1. deneme 4 Ağustos? / OPU? ? ? @Gulce27 28 Başkent Üni. 3. deneme ????? / OPU => 26 Temmuz 29 Temmuz Hamile @Ugurlu38 30 Acıbadem Atakent 1. deneme 4 Ağustos? / OPU? ? ? @betul61 30 Medical Park Trabzon 1. deneme 20 Ağustos? / OPU? ? ? U umudum8 35 Gurgan 2. deneme Tedaviye başlamadan hamile kaldı :)) ? Hamile S Sinemix91 25 Acıbadem Maslak 1. deneme 25 Temmuz / OPU => 4 Ağustos 9 Ağustos Beklemede @Derin7767 30 Acıbadem Bursa 2. deneme 4 Ağustos? / OPU? ? ? @Snmclsn 28 Memorial Ataşehir 2. deneme 30 Temmuz / OPU? 11 Ağustos Beklemede @cleopatra2222 26 Fertijin 2. deneme ????? / OPU? ? ? @kar-emel 34 Bahçeci Umut 1. deneme 4 ağustos? / OPU? ? ? P pembe ucurtma 32 Brüksel Tüp B. Merk. 1. deneme 20 Temmuz / OPU => 30 Temmuz 4 Ağustos Hamile @yenibidunya 30 Başkent Kışla 2. deneme 20 Temmuz / OPU => 01 Ağustos 4 Ağustos Hamile CICEK7434 28 Acıbadem Maslak 2. deneme 16 Ağustos? / OPU? ? ? @Sarisekerannesi 26 Memorial Şişli 4. deneme ????? / OPU? ? ? B benim bebisim 31 Medikal Park İzmir 4. deneme ????? / OPU? 3 Ağustos Hamile @evlatkokusu_ 29 Bahçeci Diyarbakır 1. deneme 25 Temmuz / OPU? ? ? @mavimli 38 Bahçeci Fulya 1. deneme ????? / OPU => 29 Temmuz ? ? @Sevef 32 Centrum Ankara 3. deneme ??????? / OPU? ? ? bril 25 Medical Park B.evler 1. deneme 4 Ağustos? / OPU? ? ? @saglik35 34 9 Eylül 3. deneme 18 Ağustos? / OPU? ? ? @Lilium08 32 Medicana 3. deneme 11 Ağustos / OPU? ? ? NursELmira 29 Antalya T. B. 3. deneme ????? / OPU? ? ? @heidi1017 31 Acıbadem Bursa 2. deneme 2 Ağustos / OPU => 10 Ağustos 13 Ağustos Beklemede @levrek31 28 Novafertil 1. deneme 25 Temmuz / OPU? ? ? @Emelcixx 27 Genart 1. deneme 14 Ağustos / OPU? ? ? @Zehra1954 31 Özel Telek Hast. 1. deneme 1 Ağustos / OPU => 11 Ağustos 15 Ağustos Beklemede @hayrunn_nisa 25 Memorial Antalya 1. deneme ------------------------- 4 Ağustos Hamile @Alya_naz 31 Acıbadem Maslak 1. deneme 1 Ağustos / OPU => 10 Ağustos 15 Ağustos Beklemede @Yavrum benim 27 Art Bursa 2. deneme ----------- / OPU => 3 Ağustos 8 Ağustos Beklemede @bensenobizsizonlar 31 Medical Park Göztepe 1.deneme 11 Temmuz / OPU? 29 Temmuz Hamile @azrass 34 Munire Erman Akar 1. deneme 25 Ağustos / OPU? ? ? @gemstones ?? Memorial Ataşehir 1. deneme ---------- / OPU => 8 Ağustos 11 Ağustos Beklemede
Masallah canim ya masallah ne güzel bir duygu kalp atislarini duyabilmek dünyanin en guzel sesi olmali:)Bu arada ben dün kontrole gittim minigimin kalbi atıyor artık. 6+2 olmuşuz teyzeleri
senin kaçıncı günün du canim? senin daha yüksek çıkmış masallahÇıktı şükür canım 488 maşallah çık şükür. Bizde iki hafta sonra keseye gitcez. Maşallah canım seninki de katlanmış çık şükür inşallah Rabbim hepimiznkini tamamına erdirsin
maşallah miniğe :) inşallah sağlıkla büyüsün, doğsun canım.Bu arada ben dün kontrole gittim minigimin kalbi atıyor artık. 6+2 olmuşuz teyzeleri
çok şükür canım gözün aydın :) değerin de çok iyiAldım aldım şükür katlandı canım tekrarı gerek yok dediler
Canim evet dünyanın en guzel sesi. Rabbim hepimize nasip etsin duymayiMasallah canim ya masallah ne güzel bir duygu kalp atislarini duyabilmek dünyanin en guzel sesi olmali:)
Amin canimmaşallah miniğe :) inşallah sağlıkla büyüsün, doğsun canım.
Allah tamanina erdirsin canim. Gozun aydin :)kızlar, 2. kan sonucum 410, inşallah ayın 26sında ilk kontrolümüz :)
hepinize Allahtan kolaylıklar dilerim.
Sağol cnm Allah tamamına erdirsin inşallahhhkızlar, 2. kan sonucum 410, inşallah ayın 26sında ilk kontrolümüz :)
hepinize Allahtan kolaylıklar dilerim.