Bendede hicbir belirti yok canim 3. Günüm bende cok korkuyorum bu kadari normal mi diye
Insallah canim ya insallah hepimiz aliriz oMasaallah Canim ... yakında güzel haberlerini alırız o zaman
Ameliyathanede oluyor canım ama bayıltmıyorlar. 5 dk süren bir işlem. Hiç ağrı sızı olmuyor. Transfere giderken bol su içiyorsun, mesanenin dolu olması gerekiyor. Sadece o sıkışıklık rahatsız ediyor. Onun dışında hiç bir şey yok.Kızlar, ufak bir sorum olacak transfer yaptıran arkadaslara; bu işlem sırasında bayıltma falan oluyor mu yoksa normal jinekolijik muayene esnasında mı yapıyorlar _ ? Agrı / Sızı durumu nedir acaba
Aynen öyle canim ya kolay degil yasadiklarimiz cok fazla düşünmemek lazim galiba canimCan'ım aslında her ağrı olanda pozitif olmayanda da negatif olacak diye birşey yok ama o kadar hassasız ki ben adet mi olcam diye korkuyorum sen belirti yok tutunmadı diye mi Allah bize bol bol sabır versin bu dönemde korktuğumuza uğratmasın inşallah
Aynen öyle canim ya kolay degil yasadiklarimiz cok fazla düşünmemek lazim galiba canim
Kızlar, ufak bir sorum olacak transfer yaptıran arkadaslara; bu işlem sırasında bayıltma falan oluyor mu yoksa normal jinekolijik muayene esnasında mı yapıyorlar _ ? Agrı / Sızı durumu nedir acaba
Kızlar Bugün transferimin 3. Günü ve adet olacak gibi Ağrı'larım var özellikle belimde ve kasıklarımda hatta ağrı bacaklarıma bile vuruyo sizce normal mi tutmadı adet olcam diye çok korkuyorum. Transferden sonraki 2 gün ara ara batmalar oluyodu kasıklarımde ve bel Ağrı'sı vardı şu an tamamen adet ağrısı gibiyardım edin lütfen normal mi
Yatma canım benim de öyleydi doktora söyledim yatmaktan dedi gerçekten de oturdum ondan sonra geçti yatma sürekli :)
Oo benimde oldu bugün üçüncü günün bir ara geçti suan iyiyim mesela sabah beim ağrıdı çok özellikle adet ağrısı değil ama bildiğin bel ağrısı inş Rabbim hayırlara yazsın hepizme bebis sevinci yaşatsin test günün ne zmanOturunca da belim daha çok ağrıyo :) evin içinde dolanıyorum. Aslında geçti şu an o ağrı ama çok korkuttu beni belimde var hafif
Oo benimde oldu bugün üçüncü günün bir ara geçti suan iyiyim mesela sabah beim ağrıdı çok özellikle adet ağrısı değil ama bildiğin bel ağrısı inş Rabbim hayırlara yazsın hepizme benim sevinci yaşatwin test günün ne zman
20 agustos canımAmin Can'ım haftaya perşembe benimde 3. Günüm 5. Gün embriyosuydu senin ne zaman test günün
20 agustos canım
Aynen benimde kalmadı. 3 taneyi çözdüler 1 i yavaşmış gelişimi transfer etmediler. Az önce embriyolog aradı onu dondurmuycaz hiç dedi. Bana transfer ettikleri hakkında sorular sordum onlar çok ince eleyip sık dokuyorlarmış başka hastane benimkilere 1.kalite dermiş. Anlattıda anlattı. 1.kaliteyle arasında çok ince bir çizgi varmış. İçim rahatladı mı yokİnan ben kalitesini bile bilmiyorum doktor gelişimini hala devam ettirdiği için kalitesi hakkında birşey söyleyemeyiz Dedi üstelik benim dondurulmuşlarım bile yokinşallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Aynen benimde kalmadı. 3 taneyi çözdüler 1 i yavaşmış gelişimi transfer etmediler. Az önce embriyolog aradı onu dondurmuycaz hiç dedi. Bana transfer ettikleri hakkında sorular sordum onlar çok ince eleyip sık dokuyorlarmış başka hastane benimkilere 1.kalite dermiş. Anlattıda anlattı. 1.kaliteyle arasında çok ince bir çizgi varmış. İçim rahatladı mı yok
Hepimiz inş canım hepimizHayırlı güzel haberler verirsin inşallah