2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ewt cnm benim bol bol dua etcez ve beklicez ins cabalarimiz guzel sonuclarla karsilastircak bize bende diyorum hicbisiyi kolay elde etmedik ama sonunda oh sukur dedik yine oyle olcak sadece biraz daha sabrederek olcak ins sonu gzl olacak HILALCEEE
 
Bende ondan korkmuştm canm helede adetim az gelince doktora anlattığımda sonradan normale döndüyse sıkıntı yok dedi. Ultrasonda rahmime 3 boyutlu baktı. Şüphelendiği bir durum olmadı. Eğer olsaydı bak burası düzgün olmazdı falan filan diye bişeyler söyledi. Zaten ilk kontrole gittim estrofeme başlattı. Sonra gittim progestana başlattı rahim kalınlığına baktı transfer gününü söyledi ve o gün gittim. Transferden önce tekrar muayne falan etmedi direkt işleme alındım. Biraz fazla rahat davrandı gibime geliyo ama 9 gün sonra görücez artık :))))
 
MaşaAllah transferin hayırlı uğurlu olsun.. İnşaAllah mutlu haberi alırsın.. Kürtajdan sonra vucut temizlendiği için daha rahat gebelik olduğunu okudum.. Ne diyelim darısı başımıza..
 

Geçmiş sayfalarda hepsini detaylı yazmıştım canım 4 yumurtam oldu 2si yavaşlamış 3. Gün ikisi kondu bende AMH düşüklüğü var canım sebebimiz buydu.. Testi de Hacettepe'de yaptırdım.
 
MaşaAllah transferin hayırlı uğurlu olsun.. İnşaAllah mutlu haberi alırsın.. Kürtajdan sonra vucut temizlendiği için daha rahat gebelik olduğunu okudum.. Ne diyelim darısı başımıza..
Sağol canm inşallah. Bende öyle okudum ama bakalım o şans bize vurcakmı. Göbişlerimiz dolcak mı
 
Zehre nur
Öncelikle bizim de ilk tüp bebek denememiz ve çok fazla araştırma imkanı ve zamanı olmadan selen hanımla yolumuz kesişti..işini bilen ve tecrübeli bir doktor olduğunu her görüşmemizde hissettiriyor..bu cumartesi yumurta toplama işlemimi gerçekleştirecek..Sonrasında histereskopi ve sonrasında transfer, yani süreç tahminimizden biraz daha uzadı ama selen hanıma güveniyoruz..umarım hepimiz için en güzel sonuç gerçekleşir..emeklerimiz karşılığını bulur..
 
Kızlar bugün opu'yu atlattık şükür. Genel anestezi verildi gayet rahat geçti. Ağrım da fazla olmadı fakat zor açıldım. Baş dönmesi ve mide bulantısı çok oldu yeni yeni kendime geliyorum. Bugün uyuyarak geçti. 5 tane yumurta toplanmış 3 ü iyi kalitede dendi gün gün durumlarını arayıp bildireceklermiş. İnşallah güzel gelişir herşey sonuç olumlu olur. Allah tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın. Herkesin emeğini yağlı etsin inşallah.
 
Geçmiş olsun canım. İnşallah kaliteli embriyoların olur ve seni hiç bırakmazlar. Burdan güzel haberler vermeni bekliyoruz.
 
Hayirli olsun tedavin canim bende bu grupta yeniyim dondurulmus transferimi bekliyorum.kaliteli yumurta icin ari sutu polen bal karisimi birseyler yiyolar sanirim birde corek otu tarcin bal karisimi.
çoook teşekkür ederim canım benim balı hiç sevmiyorum onun yerine pekmez yesem olur mu acaba ? bir deneyim bakalım
 
arkadaşlar merhaba bende varım . nasipse yarin drla görüşmeye gidecem , 3. denemem olacak ins guzel haberler paylaşırız hep birlikte ... dondurulmuşum yok yeniden sıfırdan baslayacam
 
tavsiyeleriniz var mı kızlar benim icin :) beslenme olarak 3. denemem ama cok heyecanlıyım :)
 
arkadaşlar merhaba bende varım . nasipse yarin drla görüşmeye gidecem , 3. denemem olacak ins guzel haberler paylaşırız hep birlikte ... dondurulmuşum yok yeniden sıfırdan baslayacam
Canım hoşgeldin inşallah bu sefer bebişin seninle olur.hayırlı olsun tedavin

Bende iki gune baslıycam tedaviye..bu aralar tedaviye baslayan baska yeni arkadaşlar var mı? Eşzamanlı olarak paylasalım inş
 

Valla canim cok guzel anlattin sagol tatlim.. sizlerle beraber insallah bu tedavi surecini daha kolay atlaticam sen ne guzel cogu asamayi atlatmissin canim sonucunda insallah cok cok guzel olur cani gönülden diliyorum
 

Ay yok canim tup bebek doktorum vermedi sormadan da ictim offf bak yaa.. yarin arayip sorayim memoriale..
Evet canim biz seninle ayniyiz. Bende bi anda karar verdim surekli hamile haberi almaktan usandim uzule uzule evliligim bile sallantiya girdi sonra dedim amannn tup bebege geciyorum yaa.. bi de burdaki bir embriyolog dedi ki dna hasari %12 den cok olan hastalarda normal yolla gebelik gormedim hic dedi.. onun ablasi da 3 kere tüp denemis ordan kadin arastirmis hep..
Allah yardimcimiz olsun benim zaten tek tüp de tikali cikmisti esiminde ileri hiz sinirda.. baktik olmicak..
1 yil once tüp bebek lafi bile bana cok korkutucu geliyodu ama su an hic yadirgamiyorum hayirlisi olsun esimde hic istemiyo.. ya tutmazsa diyip duruyo adamlara 1 yil boyunca olumsuz seyleri okuttum simdi de olumlu dusun diyorum :))
 
Kizlar bi hesap yaptimda tedavi icin transfer zamani bayrama denk geliyo ya((
Sisli memorialde tedaviye baslamayi dusunuyorum ne yapicam eylüle mi biraksam ya doktor olmazsa yani iyiler tatilr cikarsa valla kafam allah bullak oldu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Bazi yerlerdede okudum en onemli kismi transfer kismiymis doktorun embriyoyu koyacagi yeri cok iyi belirlemesi gerekirmis oyle mi ya ?? (
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…