- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
SENDE kilolu deilsin kiKeşke bende zayif olsam. 64 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SENDE kilolu deilsin kiKeşke bende zayif olsam. 64 kiloyum
Baya almış canım yaBenim kız kardeşim 64 kiloyla hamile kaldı 100 kiloyla doğum yaptı. Sonra emzirme diyetisyen falan derken 59 kiloya düştü. Şimdi yine hamile
Ebru şallı şeysiyle zayıflayan çok kişi var. Tabi düzen ve istikrar önemli
Benim ilk Zamanlar oldu,şimdi şükür yok. Çok fenaydı ya! Zaten kasıklarım ağırıyor bide gaz sancısı..töbe bismillah donuma etcemişim gibiKızlar bişey soracam ama utanıyorum :)) bakın UTANDIM bile :))
Bende sürekli gaz var ya :))
Sizdede varmı kuru fasulye yemişim gibi
İlk hamileliğimde eşim de öğrenmeyelim sürpriz olsun falan dedi. Saçmalama ben meraktan çatlıyorum ne sürprizi! Deyince tamam tamam hiç uğraşamam seninle dedi
Ay Allah hep güldürsün bizi inşallah.
Şimdi hayalimsin1 sanirim en büyük sensin. Topik analığı sana yakışır. (Koğuş anası gibi bişe oldu ama idare et bacım )
Baya almış canım ya
Ben daha önce 70 kiloydum. Diyet yaparak en son 61 olmuştum. Ama tüp bebek tedavisine basladiktan sonra hem iştahım açıldı hemde kilo aldim şimdi 64 üm. Şeker.ekmek.pilav kendime yasak ettimOkudunmu bilmiyorum ben şeker ve hamuru kestim ve 2 ay düzenli Ebru şallı dvd leriyle evde pilatez yaparak 59 a düştüm . Doğumdan sonra yine bu yoldan devam . Sanırım hamileler içinde pilatez var henüz araştırmadım bakacağım , doğumunda kolaylaştırıyormuş
Boy 1.58 amaSENDE kilolu deilsin ki
Ben daha önce 70 kiloydum. Diyet yaparak en son 61 olmuştum. Ama tüp bebek tedavisine basladiktan sonra hem iştahım açıldı hemde kilo aldim şimdi 64 üm. Şeker.ekmek.pilav kendime yasak ettim
Yaş 36. Ilk hamileligim Allah nasip edersehayalimsin1 o uyudu uyudu. Kız 2 tane erkek ne demek wuuu! Allah sabır versin!! Yarın yazar bize o.
M melekler-engelchen Benim de boyum 1.58. Diyetisyenle konuştum..bana yaşın (31) ve çocuk sahibi olman nedeniyle en ideal kilo 58dir. Ama kilon da sağlıksız değil demişti. Sen kaç yaşındasın? Ayrıca tüp benek tedavisi kolay değil..kilo Alman normal. Hele bi doğur Allah'ın izniyle zayıflarsın da. Darlanma
Yaş ilerledikçe insanın yapısı daha bi oturduğu için rakamlara çok takılmamak lazım. Kilon gayet iyi durumda. Hem doğum kiloları kolay veriliyor.Yaş 36. Ilk hamileligim Allah nasip ederse
Ben cok zor veriyorum. .ama cok cabuk kilo alıyorum. Hayirlisiyla dogurduktan sonra tam hiz spor ve diyet yapicamKilolu değilsinki Can'ım 61 /64 çok iyi bence . Hem kilolara takılma bence çok. nasılsa şişecez :)))doğumdan sonrada zayıflama topiği açarız :)))))).
Ya aslında bende hamileliklerimde 25-30 arası çok kilo alıyorum 1 ay erken doğum olmasına rağmen düşün, yine çok şişmemek için elimden geleni yapmak istiyorum ,inş busefer az alırım. 1 senemi alıyor onları vermek yaa