2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maalesef öyleyim hayalimsin1 hayalimsin1 :110: doğumdan sonra kalır dediler daha beter zayıfladım! Bakalım 2.den sonra kalır diyorlar şimdide..bekleyip göreceğiz. Gerçi boyum kısa 158. Çok beter durmuyorum ama..yaş ilerledikçe daha zayıf gözüküyor insan :KK43:

Ay yok ben onu hiç yapmim o zaman. Şimdi taşar maşar..oğlanı da kız bekliyorduk. Bu kadar erken yıkım yaşamayayım. Ben 14. Haftayı bekleyeyim akıllı uslu :KK51: M melekler-engelchen sen neye türkü çağırıyorsun öyle?
Bende bekliycem..esim doguma kadar bekleyelim süpriz olsun diyor..ama ben o kadar bekleyemem istersen sana süpriz oldun cinsiyet dedim

Maalesef öyleyim hayalimsin1 hayalimsin1 :110: doğumdan sonra kalır dediler daha beter zayıfladım! Bakalım 2.den sonra kalır diyorlar şimdide..bekleyip göreceğiz. Gerçi boyum kısa 158. Çok beter durmuyorum ama..yaş ilerledikçe daha zayıf gözüküyor insan :KK43:

Kız ben bian yaşın 48 sandım :KK70:
Sibelin köpükleri taşmaları gülmekten kafam bulandı ahahaha :KK70:

2

2 oğlum var canin
Allah bağışlasın. 2 tane erkekle Nasıl başediyorsun? Ben 1 taneyle jöle gibi oldum :rolleyes: kendini yerden yere atmaları bi tükenmedi Can'ına yandığımın :110:
Ayyy!! Bide ben rüyamda 4 tane oğlum olduğunu görmüştüm! Allahım sana geliyorum dedim yani! Kız kardeşim de diyor ki ' kız manyak mısın madem 3 oğlun olmuş ne deyi 4.yaptın?' Belki kız olur umudunu yitirmemişsem demek :KK57:
Rabbim hayırlısını versin inşallah :KK51:

Benimde bi arkadaşım çok ama çok zayıftı ilk çocukta değil ikinci çocuktan sonra kaldı kiloları hatta üstüne aldı . Sanırım seninde öyle olur hiiiçç kafana takma bence kalır

Valla zor
Allah bağışlasın. 2 tane erkekle Nasıl başediyorsun? Ben 1 taneyle jöle gibi oldum :rolleyes: kendini yerden yere atmaları bi tükenmedi Can'ına yandığımın :110:
Ayyy!! Bide ben rüyamda 4 tane oğlum olduğunu görmüştüm! Allahım sana geliyorum dedim yani! Kız kardeşim de diyor ki ' kız manyak mısın madem 3 oğlun olmuş ne deyi 4.yaptın?' Belki kız olur umudunu yitirmemişsem demek :KK57:
Rabbim hayırlısını versin inşallah :KK51:[/QUOT valla zor aslında ama büyüdiler ya benimkiler

Bende bekliycem..esim doguma kadar bekleyelim süpriz olsun diyor..ama ben o kadar bekleyemem istersen sana süpriz oldun cinsiyet dedim
Ay doğru demişsin valla! Ben o kadar sabredemem! Baksana halimize nelerle uğraşıyoruz :KK70: ben o kadar ebedi sabredemem.içten içe kendimi yerim! Rüyaya bile yatarım yanı o kadar diim :KK70:

Kız ben bian yaşın 48 sandım :KK70:
Sibelin köpükleri taşmaları gülmekten kafam bulandı ahahaha :KK70:
:KK70::KK70:Ay gülmekten Ada'mı uyandıracam şimdi :KK70: Benim bi arkadaşım var geçen gün diyo ki bana 'doğru söyle kaç kilosun?' Neyse kilomu söyledim 'kız manyak mısın ben o kiloda ilkokula gidiyordum' deyince bende film koptu. Gülmekten kasıklarım şişti :KK70::KK70: of napim. Gülüyorum halime :KK61:

Keşke bende zayif olsam. 64 kiloyum

Okudunmu bilmiyorum ben şeker ve hamuru kestim ve 2 ay düzenli Ebru şallı dvd leriyle evde pilatez yaparak 59 a düştüm . Doğumdan sonra yine bu yoldan devam . Sanırım hamileler içinde pilatez var henüz araştırmadım bakacağım , doğumunda kolaylaştırıyormuş

Ay doğru demişsin valla! Ben o kadar sabredemem! Baksana halimize nelerle uğraşıyoruz :KK70: ben o kadar ebedi sabredemem.içten içe kendimi yerim! Rüyaya bile yatarım yanı o kadar diim :KK70:

:KK70::KK70:Ay gülmekten Ada'mı uyandıracam şimdi :KK70: Benim bi arkadaşım var geçen gün diyo ki bana 'doğru söyle kaç kilosun?' Neyse kilomu söyledim 'kız manyak mısın ben o kiloda ilkokula gidiyordum' deyince bende film koptu. Gülmekten kasıklarım şişti :KK70::KK70: of napim. Gülüyorum halime :KK61:

Kız gülmek iyidir insana enerji verir , genç kalmanı sağlar , bebiş keyifli olur olurda olur sen gül benim gibi hep :KK70:

Kız valla bende dayanamam:KK70: bırak beni..9 ay dayanacamda eşime söylemicem ahahahaha çatlarım ben sıkıntı basar söylemeZsem :KK70:

X