- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üfffff! Bi acıkma geldi tam şuanda!! Bi öküzü yerim
Geri gelin almanyayaKız ben Almanya'da büyüdüm 18 sene yaşadım buraya ben gelin geldim 11 sene önce amaaannn nerde Almanya bura Almanya'nın tırnağı olmaz ,Almanya'daki gibi frauen artz bile yok . Varda çok nadir saylı oda doktorun seni sefk ederse kabul oluyor pffff
Ben karbonat denedim kızlar kabarma öyle four fokur
Geri gelin almanyaya
Ne okudun ordaEşimin yıllardır burda iş yerleri var Can'ım . Bende çok didindim burda dil öğren tekrar oku , zorda olsa çok yol katettim .artık olmaz
Ben karbonat denedim kızlar kabarma öyle four fokur
Badem yiyorum bende. Valla ben baya bi çöp şiş olduğum için kilo almaktan yana bi korkum yok görüldüğü üzere havamı da attım. Şimdi biraz daha yiyebilirim
hayalimsin1 isim ne bacım? Ayşe ben. Bak tek çılgın sen değilmişsin sibelce0 da denemiş karbonatlı şeysi kabarınca noluyordu? Bende bi bakim evde var mı karbonat
Kac kilosunuz kzlar
Sen umudunu yitirme sadece hayirlisini iste. Rabbim.doğru zaman kılmıştır onun icinTeşekkür ederim allah razı olsun.bu sefer oldumu olmadım diye beklemek dahada zor.beklemeyecem diyorum ama maleseff olmuyor.sizleri inşallah çooook güzel bir hamilelik geçirir ve Rabbimin izniyle evlatlariniza kavusursunuz. Duaların için şimdiden sagolun
Benimki kabarık taşması hayalimsin in dediğine göre kız oluyo
Bende 60 ayniymisizPilatez yapa yapa aç geze geze 64 ten 59 a indim , meğer hamileymişim haberim yok :))))
Tekrar şişecem yaaaaa