2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet canim allahtan hayırlısı net birsey demedi kalp atışları falan da duyulmadi kesede değişik dedi bilmiyorum forumları okudum bu şekilde olanların bazıları duzelmis bazıları düşük yapmış
Canım sen içini ferah tut. Kötü bir şey söylememiş sana doktor. İnternetten de araştırma yapma! Bunu bu topiği okuyan herkese söylüyorum! Bana doktorum yasaklamıştı :110: ben miyim senin doktorun internet mi? Sorun varsa bana sor demişti,çok da haklıydı! 1 iyi varsa 10 kötü var! Bence en erken Zaman'da da başka bir doktora daha git. En azından kafan için rahatlar.
Hatta bi yerde 9 haftalıktan sonra daha iyi sonuç veriyor diye yazıyordu :))

Yarında şu yüzük testini yapayım bakalım :KK70:
Tiiiiii!!! Kız sen baya sıyırıkmışsın ya :KK53::KK57: kız onca işinin gücünün arasında hiç üşenmedin habu kadar işi Nasıl becerdin? Allah iyilik versin sana he mi! :KK48: Yüzük testinin sonucunu da yazarsın bize bakalım ne çıkacak :KK76:

Naber kızlar. ..
Biraz mide bulantılı ama buna da şükür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
Canım sen içini ferah tut. Kötü bir şey söylememiş sana doktor. İnternetten de araştırma yapma! Bunu bu topiği okuyan herkese söylüyorum! Bana doktorum yasaklamıştı :110: ben miyim senin doktorun internet mi? Sorun varsa bana sor demişti,çok da haklıydı! 1 iyi varsa 10 kötü var! Bence en erken Zaman'da da başka bir doktora daha git. En azından kafan için rahatlar.

Tiiiiii!!! Kız sen baya sıyırıkmışsın ya :KK53::KK57: kız onca işinin gücünün arasında bir üşenmedin baby kadar işi Nasıl becerdin? Allah iyilik versin sana he mi! :KK48: Yüzük testinin sonucunu da yazarsın bize bakalım ne çıkacak :KK76:

Biraz mide bulantılı ama buna da şükür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Saol cnm Benin yarın için başka doktor bakicam bakalım o ne diycek herhangi bi netlik yok ama bu şekilde de çok zor

Tiiiiii!!! Kız sen baya sıyırıkmışsın ya :KK53::KK57: kız onca işinin gücünün arasında bir üşenmedin baby kadar işi Nasıl becerdin? Allah iyilik versin sana he mi! :KK48: Yüzük testinin sonucunu da yazarsın bize bakalım ne çıkacak :KK76:

nebilim kız :KK48: bugün izin günümdü böyle şeyler yaptım işte hihih:KK48:

Saol cnm Benin yarın için başka doktor bakicam bakalım o ne diycek herhangi bi netlik yok ama bu şekilde de çok zor
Ah Can'ım benim. Nolur kendini üzme. Aklına kötü şeyler getirme. Olumlu şeyler düşün ki evrenin çakraları olumlu için dönsün :nazar: bizi habersiz bırakma. Dua edecem senin için inşallah. Rabbim ruhuna huzur versin :KK200:
nebilim kız :KK48: bugün izin günümdü böyle şeyler yaptım işte hihih:KK48:
Demek 3.de böyle oluyor o_O yok yok hem okul hem iş hem bebeler bi de yüklüsün..hakveriyorum sana :KK45: o lahana şeyiyle ilgili internette baya bişi var okumuştum. Tutuyor falan yazıyordu..ace bende yapsam mı ki :KK22:

Ah Can'ım benim. Nolur kendini üzme. Aklına kötü şeyler getirme. Olumlu şeyler düşün ki evrenin çakraları olumlu için dönsün :nazar: bizi habersiz bırakma. Dua edecem senin için inşallah. Rabbim ruhuna huzur versin :KK200:

Demek 3.de böyle oluyor o_O yok yok hem okul hem iş hem bebeler bi de yüklüsün..hakveriyorum sana :KK45: o lahana şeyiyle ilgili internette baya bişi var okumuştum. Tutuyor falan yazıyordu..ace bende yapsam mı ki :KK22:

Hehehhe yap bakalım ne çıkacak :KK48:
iki cinsiyet aynı olunca 3 ü böyle oluyor demek :KK70:
Ne yapım kız bugün izin günümdü çocuklar kreşte koca işte evde yanlızdım sabah sabah süt almaya giderken gözüm lahanaya çarptı aldım:KK48:
İçimde kalmasın dedim kikikiki

Yarın çalışıyorum ondan sonra 3 hafta kış tatilim var oleyyyyyy:21: daha ne testler yaparım ben hihihihi

Beklemekten hepimizin contalari yavaş yavaş gevsiyor galiba

Aynen öyle ya :KK48: hadi sizler yine iyisiniz Tr de yaşıyorsunuz yok kese görmeler erkenden kalp atışları dinlemeler .
Ben taa enselalınlığı ölçümünde yani 13 haftalık olunca ultrasyona ilk ozaman girecekmişim . Gelde çatlama Hihi
Hatta bugün doktora dedim bu Nasıl saçma şey ondan önce insan merak eder kese doğru yerdemi kaç kese var vs:KK48:
Yok diyor dış gebelik olsa sancıdan duramazdın diyor , herşey rahatsa yolundadır diyor ala ala​

Aynen öyle ya :KK48: hadi sizler yine iyisiniz Tr de yaşıyorsunuz yok kese görmeler erkenden kalp atışları dinlemeler .
Ben taa enselalınlığı ölçümünde yani 13 haftalık olunca ultrasyona ilk ozaman girecekmişim . Gelde çatlama Hihi
Hatta bugün doktora dedim bu Nasıl saçma şey ondan önce insan merak eder kese doğru yerdemi kaç kese var vs:KK48:
Yok diyor dış gebelik olsa sancıdan duramazdın diyor , herşey rahatsa yolundadır diyor ala ala​
Hangi şehirdesin. ? neden sen 13. Hafta gidiyon dr.a?

Size saçma gelicek ama burda özel ebeler var ayda bir gidiyorsun kalp atışını cihazla dinliyorlar ve elleriyle karnınıza büyücüler gibi bastırarak ovarak sağa sola çevirerek çocuk hangi porsiyonda , kaç kilo , sağlığı iyimi , karnındaki su miktarı iyi yeterlimi , gözüne bakıp anlatıyor elledikten sonra , kikikik anca ki sen dersen mesela benim çocuğum bugünlerde pek oynamıyor hissetmedim yada idrar testi enfeksiyonlu çıktı felan ozaman yukarı katı hastaneyi arayıp acil ultrason diyor giriyorsun yoksa yok . Doğuma kadar 2- yada 3 usg var okadar . Buradakiler sağlıklı bulmuyor nedense ultrasonu ,

Size saçma gelicek ama burda özel ebeler var ayda bir gidiyorsun kalp atışını cihazla dinliyorlar ve elleriyle karnınıza büyücüler gibi bastırarak ovarak sağa sola çevirerek çocuk hangi porsiyonda , kaç kilo , sağlığı iyimi , karnındaki su miktarı iyi yeterlimi , gözüne bakıp anlatıyor elledikten sonra , kikikik anca ki sen dersen mesela benim çocuğum bugünlerde pek oynamıyor hissetmedim yada idrar testi enfeksiyonlu çıktı felan ozaman yukarı katı hastaneyi arayıp acil ultrason diyor giriyorsun yoksa yok . Doğuma kadar 2- yada 3 usg var okadar . Buradakiler sağlıklı bulmuyor nedense ultrasonu ,
Orasi neresi merak ettim

Evet kızlar en sonunda ben de hamileyim
Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca kucağınıza alın inşallah.:nazar:
Beklemekten hepimizin contalari yavaş yavaş gevsiyor galiba
Sorma sorma. Ben o işlere ucundan bi bulaştım sonra frenledim. Bi kaptırırsam ne var ne yok yaparım..biliyorum kendimi :KK23:

Kız sen nerdesin? Gavur ellerde mısın? O Nasıl iş yahu? Allah korusun belki düşük tehlikesi var Nasıl olacak? Belki bebeğe bağlı olmayan bi kanama oldu yüzüne bakarak mı anlıyor ne olduğunu? Değüşük yanii :KK57: bi yandan da iyi. Nazlamıyor kimseyi. Dr kafa rahat. Sen naparsan yap :KK48: He şu bizim kırık olsa duramazsın hesabı :KK70::KK70: şaka bir yana da Allah muhafaza haa!!

Kız ben Almanya'da büyüdüm 18 sene yaşadım buraya ben gelin geldim 11 sene önce amaaannn nerde Almanya bura Almanya'nın tırnağı olmaz ,Almanya'daki gibi frauen artz bile yok . Varda çok nadir saylı oda doktorun seni sefk ederse kabul oluyor pffff

X