2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
merhaba kızlar birşey soracam ben yarın kadın doğuma gidecem de acaba vajinal ultrasonla mı bakıyorlar keseye

merhaba kızlar birşey soracam ben yarın kadın doğuma gidecem de acaba vajinal ultrasonla mı bakıyorlar keseye

Hcg 1500 altindaysa vajinal deneyebilir bence gene de gormeyebilir belki de.. Moralinizi bozmayin benm iki fun sonra karindan gorunuverdi bidik tam 6 haftanin basindayken.. Yani muhtemelen vajinal

Merhaba sevgili anneler sat 15 kasım bugün test yaptım ve çizgiyi gördüm 21 aylık bir kızım var bende agustos annesi olucam Ankara dan selamlar

selam kızlar bayagdır gıremedim .misafirlerim vardi. yorgunum ,cok çabuk yoruluyorum .biraz lekelenme oldu dün .biraz geliyor bugün de .çok az olduğu için dr a gitmiyorum.sanırım biraz agır tasıdım ondan oldu .misafirlerle market alışverişi yapmıştık taşırken oldu sanırım .onların daha haberi yok ,soylemedim .yine de o kdarcık ağır dan bile etkileniyoruz demek .zaten halsi<zim ,kansız<ım .daha dikkat etmem gerekiyor sanırım ..

hoşgeldin caNIM .BEn de ankaradayım .hayırlı olsun .dr .hastane taavsiyelerinizi bekliyorum

benim ikinci doğumum olacak ilki sezaryen bunda ssvd deniycem inş dr olarak Fatma bolkana gidicem ilkini Turgut özalda yapmıştım 10cm açıklıkla sezaryen yaptılar bakalım bu doğumda nolcak hakkımızda hayırlısı

çok mu yüklendin kendine. az bişi taşımaktan birşey olacağını sanmıyorum samyeli sen çok ağır taşımışsın sanırım? bundan sonra kendine dikkat edersen kesilir inşallah. lekelenme kahve mi kırmızı mı. doktora söylemeyi ihmal etme.

ssvd nedir canım bilmiyorum .benim de 20 aylık bir kızım var .
ozamanları görürsek doğum hakkında da konuşuruz insaallah .)

ben kendimi biliyorum gülüm o kadar ağır değildi ama işte yol da yuruynce .içime de doğdu zaten .
gidin ce soylerım ..daha tarihi de kafamda oluşturmadım .ne zaman gitserm .bir sorun oluşmazsa ay sonuna diyorum .27 si gibi falan ..o zaman kac haftalık oluyor onuda bilmiyorum .7 hafta dolacak herhalde .4
bugun hafıften midem bulanıyor gibi.öğlen salçalı tarhana corbasını bıtıremedim . iştahım yok bugun içim almıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…