2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar günaydınn..
Rus takvimine de baktım çin takvimine de ikisi de kız çıktı.. Haydi hayırlısı inşallah :KK68:
Birde pinterestten bir paylaşım yapılmış.. Kesenin şekline göre yazmışlar kız mı erkek mi diye.. Sizinle onu paylaşayım kuzularım.. Ona göre de erkek çıkıyor.. Hyaırlısıyla doğsun da kız olsun erkek olsun başımızın üstüne..

Kızlar günaydınn..
Rus takvimine de baktım çin takvimine de ikisi de kız çıktı.. Haydi hayırlısı inşallah :KK68:
Birde pinterestten bir paylaşım yapılmış.. Kesenin şekline göre yazmışlar kız mı erkek mi diye.. Sizinle onu paylaşayım kuzularım.. Ona göre de erkek çıkıyor.. Hyaırlısıyla doğsun da kız olsun erkek olsun başımızın üstüne..
Gunaydinnn :KK66:

kızlar bahsettiğim cinsiyet tahmini yöntemi :)

Eklentiler

• IMG_1279.PNG
    IMG_1279.PNG
    265,9 KB · Görüntüleme: 264
Günaydın ağustos ayının güzide anaları. Günaydın günü ayamayanlar. Günaydın her günü pazartesi gibi hissedenler. Günaydın hafta sonuna kaç gün kaldı diye sayanlar. Günaydın havası günlük güneşlik olanlar. Günaydın mide bulantısı. Günaydın gün gün daha yorgun daha bitkin hissedenler. Günaydın çalışan taze gebeler. Günaydın ev hanımları. Günaydın komşusunda inşaat işi hiç bitmeyip sinirden şişenler. Günaydın ağlaklar. Günaydın duygu bombası olanlar. Günaydın her daim açlar. Günaydın iştahsızlar. Günaydın anne-baba-bacı-kardaş özleyenler. Günaydın aşkım hep yanımda olsuncular. Günaydın güzel arkadaşlarım. Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah.

Günaydın ağustos ayının güzide anaları. Günaydın günü ayamayanlar. Günaydın her günü pazartesi gibi hissedenler. Günaydın hafta sonuna kaç gün kaldı diye sayanlar. Günaydın havası günlük güneşlik olanlar. Günaydın mide bulantısı. Günaydın gün gün daha yorgun daha bitkin hissedenler. Günaydın çalışan taze gebeler. Günaydın ev hanımları. Günaydın komşusunda inşaat işi hiç bitmeyip sinirden şişenler. Günaydın ağlaklar. Günaydın duygu bombası olanlar. Günaydın her daim açlar. Günaydın iştahsızlar. Günaydın anne-baba-bacı-kardaş özleyenler. Günaydın aşkım hep yanımda olsuncular. Günaydın güzel arkadaşlarım. Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah.

Günaydınnn sanada pisicik :)

Son düzenleme:
Sana da günaydın, hepinize günaydın :KK36::KK36:
Midem bu sabah daha iyi gibi sanki ama yine de tostu yedim, bir de dayanamadım çay istedim ama pek gitmedi :stop: bi haftadır besleyici hiç bişey yemedim gibi, ne yumurta yiyebiliyorum ne süt içebiliyorum varsa yoksa ekmek makarna :KK43: nasıl olacak böyle ya, bebiş hiç beslenemeyecek gibi geliyo bana :KK42:

Eşim hayırlısıyla dönecek bugün, yarın da randevumuz var, Allah'ım nasıl heyecanlıyım nasıl endişeliyim anlatamam :KK17::KK17:
anatkh018 anatkh018 kendiminki kadar heyecan yaptım, hayırlı haberlerini bekliyorum canım dua ediyorum sana :KK68:

hepiciğinizin günü güzel geçsin kıslar, bebişlerimiz iyice yerlerine yerleşsin gelişip serpilsin inşallah :KK36:

Sana da günaydın, hepinize günaydın :KK36::KK36:
Midem bu sabah daha iyi gibi sanki ama yine de tostu yedim, bir de dayanamadım çay istedim ama pek gitmedi :stop: bi haftadır besleyici hiç bişey yemedim gibi, ne yumurta yiyebiliyorum ne süt içebiliyorum varsa yoksa ekmek makarna :KK43: nasıl olacak böyle ya, bebiş hiç beslenemeyecek gibi geliyo bana :KK42:

Eşim hayırlısıyla dönecek bugün, yarın da randevumuz var, Allah'ım nasıl heyecanlıyım nasıl endişeliyim anlatamam :KK17::KK17:
anatkh018 anatkh018 kendiminki kadar heyecan yaptım, hayırlı haberlerini bekliyorum canım dua ediyorum sana :KK68:

hepiciğinizin günü güzel geçsin kıslar, bebişlerimiz iyice yerlerine yerleşsin gelişip serpilsin inşallah :KK36:

Maşallah canımmm hadi hayırlı haberlerle dön inşallah..

En guzeli canm guveniyosan aynen devam :emir_bebek: gercekten onemli dr baya hem de insani yerle bir edebiliyo yani boyle hevesli bi durumda hem de...

Benm uykm geldi bugn pek sekerlemedm yatiyorm kizlarcim iyi gecelerr sizee:KK36:
Bi dee memnun oldum tubii

Bende memnun oldum canım :)
guven cok önemlı kafa rahatlıgıyla gıdıyorsun aklında soru olmuyor yüzün gülerek çıkıyorsun :)

Günaydınlarrrrrr hanımlarrrr

Sabah kızımı kreşe bıraktım eve geldim bugün izin günüm ohhh

Sanırım ben cinsiyet olayında kafayı yedim :KK48:
Sabah sabah koca karı testleri yaptım ,
Lahana suyu testi ve karbonat idrar testi yaptım :KK70:
Sanki anlıyormuşum gibi hihihihi

Herkese merhaba ben de sali gecesi ogrendim dun sabahta kan testi yaptirdim hamileyim:KK25::KK25::KK25: Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın canım, neymiş o testler, nasıl yapılıyormuş, bize de anlatır mısın?

Günaydın canım.O testler de nedir :KK53:

Çin takvimi genelde tutuyor sanırım hamiş arkadaşlarım.Benim hesaplayınca kız çıkıyor ama benim içime erkek doğuyor. Sağlıklı olsunlar inşallah:emir_bebek:

X