2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İster istemez merak ediyorum zaten eve nasıl geldim nasıl araba kullandım bilmiyorum

Ayy kıyamam canım benim yaa.. Araba da kullanma bu ilk zamanlarda.. Bende 1 aydır kullanmıyorum.. Paniklerim bir şey olur diye önlem amaçlı kullanmıyorum kuzum.. Sakin ol birtanem olur mu.. Biraz sabret inşallah çok güzel olsun herşey sizin için..

Kızlar benim sat 16 Kasım normalde yarın olucam adet ama olmayı istemiyorum.desem yalan olmaz.ama rabbim bebeği ne zaman vereceğini bilir. Sizlerin yazdıklarını okuyorum seviniyorum 6 yasinda bi kızım
Var bi kardeşi olsun çok. İstiyor. 2 yıldır oldu düştü olmadı gibi şeyler yaşadım ben guatr hastasıyım. Zor olir diyorlar.ne olir banada dua edin hamile lerin duası kabul olurmus. .....

Bilemedim ne yapsam yarın başka bi doktora mi gitsem içim rahatlar en azından aynı şeyi söylersede rahatlamis olurum bu şekilde kararsızlık çok kötü

Çin takvimi genelde tutuyor sanırım hamiş arkadaşlarım.Benim hesaplayınca kız çıkıyor ama benim içime erkek doğuyor. Sağlıklı olsunlar inşallah

KIRMIZI lahanayı küçük küçük doğrayıp cezvede 10 Dk pişirdim , koyu mavi yada mor oluyor suyu , odan sonra yarım bardak o kaynatığım lahana suyunu ve aynı miktarda yarım bardak idrarla karıştırdım sonuç kızmızı pembe renge dönerse erkek mavi yeşil olursa kız diye yazıyordu bi sayfada
:)) bende bu oldumu bilmiyorum açık pembe çok açık lilla oldu :)) nedir anlamdım

KARBONAT a şöyle yazıyordu iki yemek kaşığı karbonat bir bardağa koyuyorsun üstüne yarım bardak idrar ekliyorsun köpürür yukarı çıkarsa erkek
Çok ufak reaktion olursa yada hiç reaktion olmazsa kız yazıyordu nekadar doğru bilmem
Bende kabardı çok hatta taştı bilemiyorum
Öyle eğlence meraktan yaptım kızlar

Hatta bi yerde 9 haftalıktan sonra daha iyi sonuç veriyor diye yazıyordu :))

Yarında şu yüzük testini yapayım bakalım

Bilemedim ne yapsam yarın başka bi doktora mi gitsem içim rahatlar en azından aynı şeyi söylersede rahatlamis olurum bu şekilde kararsızlık çok kötü
Keseyi gormek icin daha once gitmismiydin doktora canim?
Ben senin yerinde olsam giderim cunku acayip stress yapan bi insanim kendi kendime zarar veririm stresten. Ogren icin rahatlar kuzum. Doktorlarin moral bozmada ustune yok. Acibademdeki doktor bana senin cocugun olmaz demisti dusunebilion mu kafayi doktorlara guvenilmez. Tek doktora hic guvenilmez!

İlk öğrendiğim hafta gitmiştim görmedi çok küçük demişti bi ikinci gidişim di zaten

başka doktor dene lütfen

kan testi yaptırıp ayrıca kendin de yükselmeyi takip edebilirsin moralini yüksek tut
En son pazartesi yaptirdim değerlerim katlanarak gidiyordu bo daha da yaptirmadim yarım sabah yine kan testi de yaptirayim Teşekkürler kızlar desteğiniz için

Canım Rabbim herseyin hayirlisini versin. Sakın internetten herşeyi araştırıp okuma kafanı allak bullak etme doktora gidince haber ver canını cok aşırı sıkma

Dualarim seninle kuzum Rabbim.hayırlısıyla verir inşallah

Dualarim seninle kuzum Rabbim.hayırlısıyla verir inşallah
Teşekkür ederim allah razı olsun.bu sefer oldumu olmadım diye beklemek dahada zor.beklemeyecem diyorum ama maleseff olmuyor.sizleri inşallah çooook güzel bir hamilelik geçirir ve Rabbimin izniyle evlatlariniza kavusursunuz. Duaların için şimdiden sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…