2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim sat 8 kasim canim hesaplayiciya gore 4+3 bitti bugun esim her zamab yanimda gelemeyecek bu defa gelecek insallah gelmisken goruruz

Anladım canımm görmezseniz sakın üzülmeyin azcık ucundan görebilirsiniz de gibi insallah insallahh
Ya biz ilk bi oneri uzerine doktora gittik goremedk diye bi moralimizi bozdu allahim bin pisman eski doktoruma dondm hemen o kadr ovduler kii bi de suda dogum olayi vardi orda belki falan diye gittk biz de ama agladm resmen cikista kadin bana olabilecek butun olumsuzluklari anlatti bi daha mi tovbe o yuzden gormeSen de sakin uzulmeyin iki gun sonrasinda gorduk minigimizi cok sukur ayy ne yazdm bee sen nerdensn bu arada ben hilal antalyadan

Him Anladım canim iyi yaptin yazarak kuzum sagol dr um bosuna erkenden gelme dedi o yuzden ikinci kan testini istedi o artisa gore ben sana ne zaman gelecegini soyleyecegim dedi ben ayni dr adevam guveniyorum canim insallah minigim bize merhaba der :) ben adandan Tugba canim

En guzeli canm guveniyosan aynen devam gercekten onemli dr baya hem de insani yerle bir edebiliyo yani boyle hevesli bi durumda hem de...

Benm uykm geldi bugn pek sekerlemedm yatiyorm kizlarcim iyi gecelerr sizee
Bi dee memnun oldum tubii

Amin canim agzina yuregine saglik
Tahmin etmiştim hellokityli yok ben hiç karışmadı kafam deyince , kiki aha yine yanlış oldu dedim ,ben erken bunadım yaa

İkimizde temmuz anası oluruz büyük ihtimal ozaman
Bende sezeryanli olacagimdan bende temmuz annesi olucam kizlar buyuk ihtimalle belkide yeni yasimda alirim minisi kucagima

Buarada bulantilar benide cok bunaltiyorr. Bide cokk halsizimm evde bide bicirik olunca korkuluk gibi dolasiyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…