- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
Pazartesi günü doktora gidecegim kalp atışları ne zaman duyulur benimki 6 haftalik oldu
6 dolunca git çok bekleme ben öyle yapıcam. kanamalar devam ederse 6 ı da bekleme belki ilaç verir progestan vs.ben kendimi biliyorum gülüm o kadar ağır değildi ama işte yol da yuruynce .içime de doğdu zaten .
gidin ce soylerım ..daha tarihi de kafamda oluşturmadım .ne zaman gitserm .bir sorun oluşmazsa ay sonuna diyorum .27 si gibi falan ..o zaman kac haftalık oluyor onuda bilmiyorum .7 hafta dolacak herhalde .4
bugun hafıften midem bulanıyor gibi.öğlen salçalı tarhana corbasını bıtıremedim . iştahım yok bugun içim almıyor .
gebelik takvimi olmayınca anlamıyom gercewkten sat 4 kasım di .b hcg 600 kusür çıktı adet tarıh den bir gun sonra baktırmıştım .benim tahminim binlerde olmasıydı degerimin .geç döllenmiş olablir .6 dolunca git çok bekleme ben öyle yapıcam. kanamalar devam ederse 6 ı da bekleme belki ilaç verir progestan vs.
dua edelim sağlam yerleşmiş olsun sağlıklıca. öyle küçücük tutunmak olur mu canım sole sıkı sıkı tutun annene bıcır.
5+ kaçsın sen şimdi? 6+ mı yoksa?
annem bana derdi ki beynini bulantıya takmışsın yicem de ye şunu zorla ye bebiş için ye derdi, bende şimdi sana diyeyim mi :)
yok canım yok ben seni çok iyi anlıyorum, kokulardan uzak dur, serin bir ortamda ufak ufak yemeye çalış, zor olsada. ha birde yiyemiyorsan da üzülme bebişler bizden küçücük mini minnacık besleniyorlar şimdilik, rezervlerinden alırlar yine gelişirler merak etme, 3 aydan sonra tam anlamıyla beslenecekler, o zamana geçer gider hepsi.
ya şimdi hatırladım da yeyince midem bulanırdı yemeyincede midem ağrırdı 2 ucu poklu değnekti anlican.
inşallah bu kez daha kolay geçiririz.
gebelik takvimi olmayınca anlamıyom gercewkten sat 4 kasım di .b hcg 600 kusür çıktı adet tarıh den bir gun sonra baktırmıştım .benim tahminim binlerde olmasıydı degerimin .geç döllenmiş olablir .
burada kızların takviminden takip ediyorum .6. haftanın içindeyim AMA dolmadı .5+ oluyor sanırım .
kızımda cok bulantılarımn olmadı .6 hafta dolunca kokulara karsı duyarlı olmaya başladım özellikle soğan kokusuından .et yiyemiyordum .balık falan.
bu hamileliğimde arada baş ağrısı oluyor geciyor ,sürekli uyuma isteği .bu sabah kızım uyandı salona geldilk .açtım çizgi filmini o baktı ben uyudum :)
minnokkk göster inşallah anneye pıtpıtlarını sapasağlıklı bir çocuk ol inşallahKızlar doktordayim heycanliyim lütfen dua edin kalp atışlarını duymak için
Kızlar doktordayim heycanliyim lütfen dua edin kalp atışlarını duymak için
canım gözün aydın hayırlı olsun bebişinGunaydinnn
selam kızlar bayagdır gıremedim .misafirlerim vardi. yorgunum ,cok çabuk yoruluyorum .biraz lekelenme oldu dün .biraz geliyor bugün de .çok az olduğu için dr a gitmiyorum.sanırım biraz agır tasıdım ondan oldu .misafirlerle market alışverişi yapmıştık taşırken oldu sanırım .onların daha haberi yok ,soylemedim .yine de o kdarcık ağır dan bile etkileniyoruz demek .zaten halsi<zim ,kansız<ım .daha dikkat etmem gerekiyor sanırım ..
hoşgeldin caNIM .BEn de ankaradayım .hayırlı olsun .dr .hastane taavsiyelerinizi bekliyorum
Benim kesin oldu 6 haftalık hamileymisim ikiz olabilirmiş: ))
GELİNCE YAZ MERAK ETTİM BEN DE CANIM .Kızlar malesef duymadık ayrıntıları evr gidince yazarım
Kızlar malesef duymadık ayrıntıları evr gidince yazarım
He geçen gün bende Çin Rus maya ne var ne yok hepsine baktımGünaydınlarrrrrr hanımlarrrr
Sabah kızımı kreşe bıraktım eve geldim bugün izin günüm ohhh
Sanırım ben cinsiyet olayında kafayı yedim
Sabah sabah koca karı testleri yaptım ,
Lahana suyu testi ve karbonat idrar testi yaptım
Sanki anlıyormuşum gibi hihihihi
Maşallah maşallah. Çok sevindim Can'ım. Hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah.Kızlar dr.dan geliyorum.. Kalbimiz atıyor artık şükürler olsunnnnnnnn.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Kız 10cm ile doğuyor bebe zatenbenim ikinci doğumum olacak ilki sezaryen bunda ssvd deniycem inş dr olarak Fatma bolkana gidicem ilkini Turgut özalda yapmıştım 10cm açıklıkla sezaryen yaptılar bakalım bu doğumda nolcak hakkımızda hayırlısı
Can'ım ya merakta koma biziKızlar malesef duymadık ayrıntıları evr gidince yazarım
Karından baktı ilk önce sonra dedi alttan bakalım baktı kesenin şekli degisik mis banada gösterdi normalde olmasi gerektiği gibi değilmiş bebek var diyemem dedi yarı yarıya dedi işte haftaya termin verdi kanama herhangi birseyimde yok bu gibi durumlar la karşılaşıyoruz dedi düzebilir dedi olmayabilirde dedi haftaya bakacak
Evet canim allahtan hayırlısı net birsey demedi kalp atışları falan da duyulmadi kesede değişik dedi bilmiyorum forumları okudum bu şekilde olanların bazıları duzelmis bazıları düşük yapmışCanım strese girme lütfen.. BBiliyorsun stress çok önemli.. İnşallah düzelir.. Ayrıca net bir şey yok şuan anladığım kadarıyla.. Bol bol dua edelim kuzumm.. Canını sıkma daha şimdiden olur mu..
Evet canim allahtan hayırlısı net birsey demedi kalp atışları falan da duyulmadi kesede değişik dedi bilmiyorum forumları okudum bu şekilde olanların bazıları duzelmis bazıları düşük yapmış
İster istemez merak ediyorum zaten eve nasıl geldim nasıl araba kullandım bilmiyorumLütfen birşey okuma şu aşamada.. Biraz sabredip bekleyelim olur mu.. Kötü düşünme.. Lütfen bebeğin de etkileniyor düşüncelerinden hislerinden.. İnşallah düzelecek de hep.. Bebiş kendini geç belli edecek demekki annesi..