- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
Yok canim benim kafam o konuda hic karismadi. Hangi takvime yazarsam yazayim hep 7 agustosKız hello kityli :) senin aklın doğuracağın günle ilgili baya karışmış :)geçmişi okudumda biraz :)). Amann bence sana ve bana ağustos 7 doğru . İş yerimdeki hesap doğru ve bütün diğer takvimlerde 7 çıkıyor sonuçta .
Kk daki yanlış bana göre
Ayrıca ben fazla takmıyorum çünkü zaten en az 1 ay erken doğum yapıyorum ben büyük ihtimal temuzun ilk haftası olur diye düşünüyorum)
Ağustos annelerine katıldım sahte olmasın yinede diye
Yok canim benim kafam o konuda hic karismadi. Hangi takvime yazarsam yazayim hep 7 agustos
Hey maşallah! Baya uyuyormuşsun sen yahu! Ama iyidir. Vücudunun demekki ihtiyacı var. Amaaan ben zaten oldum olası uyumayı çok severimCanım akşam 8 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum.. 11 de uyanıp bi ilacımı içiyorum.. ara vermeden tekrar yatıp sabah kalkıyorumm.. Felaket uyuyorumm
Şükürler olsun her şey yolunda. Burnum kokuları daha bi fena almaya başladı. Kendi mutfağımdan koku geliyor bana. Midem baya hareketli..ama buna da şükür çıkarmıyorummerhaba helllokitylerr pisi pisi kediler . Diğer tüm ciciş annelerrr
Herkes Nasıl bakim , herşey yolundadır umarım.
Ben durmadan uyuyorum ya kızlarfırsat buldukça popom yana devriliyor
Bence sen benden kucuksundur. Yas kac? Ben 32Kafam karıştı yazan pisi kedimiydi acabakız bende iyice yaşlandım yani idare edin beni aranızda kikiki
Aranızda en büyük abla benim galiba
Bence sen benden kucuksundur. Yas kac? Ben 32
hayalimsin1 doğum Zaman'ı karıştı benim o. Sat 31 ekim gebelik.org yazıyorum 6 agu diyo buraya yazıyorum 8agu diyo. Gerçi benim de o kadar gitmez gibime geliyor emmeee.. Yinede zamanından şaşmayalım dedim. Temmuz anası olurum ben büyük olasılıkla..
Slm kızlar. ..bende yeni hamis im. ..11 ve 6 yaşında 2 oğlum var...6 sene ara verdik..3 ay korunmadik bu ay tuttu...Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...
Canim inan hiç ümidim yoktu..ilk oğlum tedaviyle oldu.2. De 6 ay sonra oldu...Bu benim şaşırttı bizi bakalım. ..Hoşgeldin Can'ım aramıza. Tebrik ederim . Maşallah çabuk tutturmuşsun okadar ara koymana rağmen .:)) Ben 8 yıl ara koymuştum 2 ci kızım tam 2buçuk sene sonra tutmuştu . Benimde iki kızım var biri 10 ve 2 yaşlarında
3 cüye kaza oldu
Hosbulduk bu arada adım sibel..C
Canim inan hiç ümidim yoktu..ilk oğlum tedaviyle oldu.2. De 6 ay sonra oldu...Bu benim şaşırttı bizi bakalım. ..
Benim ikisinde bulantı kusma mahvediyordu beni..bunda şimdilik bise yok inşallah ta olmaz en korktuğum oydu...Kızlar bende bulanti yada tiksinme yok. Gogus agrisi ve arada kasik ağrısı oluyor. Baska bişi yok. Ins hersey yolunda gidiyordur kızlar 5+5 oluyoruz. Haftaya ilk ultrason olcak
Kızlar bende bulanti yada tiksinme yok. Gogus agrisi ve arada kasik ağrısı oluyor. Baska bişi yok. Ins hersey yolunda gidiyordur kızlar 5+5 oluyoruz. Haftaya ilk ultrason olcak
Ayy inş hayirlisiyla bir kızim olur...çok istiyorum bayılıyorum kız çocuklarına. ..annesi gibi aslan burcu bir kız fena olmaz haniCanim inan hiç ümidim yoktu..ilk oğlum tedaviyle oldu.2. De 6 ay sonra oldu...Bu benim şaşırttı bizi bakalım
Sürpriz bebek iyidir hoşgelmiş Sefa getirmiş :)
İnşallah busefer bir kızın olur
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin önce tabi