2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy inş hayirlisiyla bir kızim olur...çok istiyorum bayılıyorum kız çocuklarına. ..annesi gibi aslan burcu bir kız fena olmaz hani

Sen iki oğlan haliyle gönlündeki kız
Benimde iki kız var gönlümdeki oğlan.
Hayırlısı artık ne diyelim , ikimizde aynı cinsiyeti 3 lemezsek iyi

Allahım yaa kış ayları hapşırmamak mümkünmü(
Hapşırınca karnımı bıçak kesti sankim pufff

Sen iki oğlan haliyle gönlündeki kız
Benimde iki kız var gönlümdeki oğlan.
Hayırlısı artık ne diyelim , ikimizde aynı cinsiyeti 3 lemezsek iyi
Ayyy hiç deme olurmu olur bana zaten hep diyolar senin.erkek olur yine diye...tabi başımın üstünde yeri var sağlıklı olsun yeter..

Kizlar iyi aksamlar bugun saglik ocaginda kan vermistim sonuclarin aciklanmasini bekledim hepsi aciklandi beta aciklanmadi ferittin ile beta ayni anda aciklaniyordu feritrin aciklandi beta aciklanmadi dr beta istedigini kagida elle yazmisti notmu dusmediler anlamadim bence yarinda sonuc cikmayacak ben o kadar bekledim aglamak istiyorum

Ayyy hiç deme olurmu olur bana zaten hep diyolar senin.erkek olur yine diye...tabi başımın üstünde yeri var sağlıklı olsun yeter..

Banada hep diyorlar kızın olur yine :)) bende öyle sanıyorum hep belkide aynı cinsiyeti iki defa doğurduğumuz içim öyle geliyor bize ve etraftakilere :)) inş hem kendimizi hem o boş Boğaz'ları şaşırtırız kim bilir

Sana Çin takvimi ne diyor ? Bana yine kız diyor , diğer iki kızımdada tutmuştu

Can'ım ben Danimarka'da yaşıyorum hiç anlamam o beta ferittin nedir diye . Ama stres yapma bence yarın ara sor , belki unuttular onlarıda ölçmeyi

Can'ım ben Danimarka'da yaşıyorum hiç anlamam o beta ferittin nedir diye . Ama stres yapma bence yarın ara sor , belki unuttular onlarıda ölçmeyi

O degere gore dr mu arayacaktim randevu verecekti heyecanimla duygularimla oynadilar resmen neyse vardir bundada bir hayir diyim bebegimi kendimi uzmeyim

Benimki kız çıkıyor canım ya bilemiyorum yinede

O degere gore dr mu arayacaktim randevu verecekti heyecanimla duygularimla oynadilar resmen neyse vardir bundada bir hayir diyim bebegimi kendimi uzmeyim

Geç olsun güç olmasın gülüm . Üzme bebeşi kendini stres altına sokma . Yarın ara sor bakayım neden vermemişler diye olmadı diğer gün ararsın doktorunu

Durum hakknda bilgim yok ama doktor tavaiyelerine uy sen ne derse yap.. Bir de kesinlikle bol dua et aklina kotu seyler getirme lutfen. Allah yardimcin olsn bi an once normale doner ins her sey..

Aynen canim hayirlisi diyelim esim pazartesi gidelim dr a diyor acaba gittigimizde gorunurmuki

En azından susam tanesi görünmesede kesesi görünür Can'ım

Ne güzel imreniyorum Türkiye'de yaşayanlara
Benim burda 13 haftalığa kadar usg ye sokmuyorlar hiç bir şey göremiyorum , ama özel hastanede ücretli bakıyorlarmış diye duydum bakalım araştıracam bende

Kesesinede raziyim minigimin canim ayy insallah gorebilirz tatlim ya o yonden güzel ulkemiz her ay gittigimizde goruyoruz insallah sende bulur gorursun minigini

34 yaşındayım otomatik hesaplattm canım. .

Ok bende 82 liyim yaşıma 1 yaş ekleyerek bakıyorum kasım ayına yani 34 yaşa
2 ve 3 aylar dışında Doğan'lar yaşına bir yaş eklemeliymiş diye yazıyordu çünkü
Hoş her ne kadar iki kızım da tutsada ben pek inanmıyorum o takvim işinide işte meraktan iş olsun diye çünkü tutmayanlarıda çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…