- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
Ayy inş hayirlisiyla bir kızim olur...çok istiyorum bayılıyorum kız çocuklarına. ..annesi gibi aslan burcu bir kız fena olmaz hani
Ayyy hiç deme olurmu olur bana zaten hep diyolar senin.erkek olur yine diye...tabi başımın üstünde yeri var sağlıklı olsun yeter..Sen iki oğlan haliyle gönlündeki kız
Benimde iki kız var gönlümdeki oğlan.
Hayırlısı artık ne diyelim , ikimizde aynı cinsiyeti 3 lemezsek iyi
Ayyy hiç deme olurmu olur bana zaten hep diyolar senin.erkek olur yine diye...tabi başımın üstünde yeri var sağlıklı olsun yeter..
Kizlar iyi aksamlar bugun saglik ocaginda kan vermistim sonuclarin aciklanmasini bekledim hepsi aciklandi beta aciklanmadi ferittin ile beta ayni anda aciklaniyordu feritrin aciklandi beta aciklanmadi dr beta istedigini kagida elle yazmisti notmu dusmediler anlamadim bence yarinda sonuc cikmayacak ben o kadar bekledim aglamak istiyorum
Can'ım ben Danimarka'da yaşıyorum hiç anlamam o beta ferittin nedir diye . Ama stres yapma bence yarın ara sor , belki unuttular onlarıda ölçmeyi
Benimki kız çıkıyor canım ya bilemiyorum yinedeBanada hep diyorlar kızın olur yine :)) bende öyle sanıyorum hep belkide aynı cinsiyeti iki defa doğurduğumuz içim öyle geliyor bize ve etraftakilere :)) inş hem kendimizi hem o boş Boğaz'ları şaşırtırız kim bilir
Sana Çin takvimi ne diyor ? Bana yine kız diyor , diğer iki kızımdada tutmuştu
O degere gore dr mu arayacaktim randevu verecekti heyecanimla duygularimla oynadilar resmenneyse vardir bundada bir hayir diyim bebegimi kendimi uzmeyim
Benimki kız çıkıyor canım ya bilemiyorum yinede
Geç olsun güç olmasın gülüm . Üzme bebeşi kendini stres altına sokma . Yarın ara sor bakayım neden vermemişler diye olmadı diğer gün ararsın doktorunu
Merhabalar,
Ben de dün doktora gittim. Kese çevresinde kanama olduğunu yatmam gerektiğini söyledi. Proluton iğne ve progestan hap verdi. Benzer bir durumu yaşamış olan/yaşayan var mı? Doktorlarınız ne tavsiye etti?
34 yaşındayım otomatik hesaplattm canım. .Hadi inşallah ozaman kaç yaşındasın ? Kaç yaşa baktın takvimde ?
Herkese maşallahben de minik kesesini gördüm minişimin bugün.Annesi kurbann olsunn
Aynen canim hayirlisi diyelim esim pazartesi gidelim dr a diyor acaba gittigimizde gorunurmuki
En azından susam tanesi görünmesede kesesi görünür Can'ım
Ne güzel imreniyorum Türkiye'de yaşayanlara
Benim burda 13 haftalığa kadar usg ye sokmuyorlar hiç bir şey göremiyorum , ama özel hastanede ücretli bakıyorlarmış diye duydum bakalım araştıracam bende
Allahım yaa kış ayları hapşırmamak mümkünmü(
Hapşırınca karnımı bıçak kesti sankim pufff
34 yaşındayım otomatik hesaplattm canım. .
Aynen canim hayirlisi diyelim esim pazartesi gidelim dr a diyor acaba gittigimizde gorunurmuki
Ya o arada bende de oluyor normaldir de miii