2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız hello kityli :) senin aklın doğuracağın günle ilgili baya karışmış :) :KK70: geçmişi okudumda biraz :)). Amann bence sana ve bana ağustos 7 doğru . İş yerimdeki hesap doğru ve bütün diğer takvimlerde 7 çıkıyor sonuçta .
Kk daki yanlış bana göre

Ayrıca ben fazla takmıyorum çünkü zaten en az 1 ay erken doğum yapıyorum ben büyük ihtimal temuzun ilk haftası olur diye düşünüyorum :KK66:)
Ağustos annelerine katıldım sahte olmasın yinede diye :KK48:

Kız hello kityli :) senin aklın doğuracağın günle ilgili baya karışmış :) :KK70: geçmişi okudumda biraz :)). Amann bence sana ve bana ağustos 7 doğru . İş yerimdeki hesap doğru ve bütün diğer takvimlerde 7 çıkıyor sonuçta .
Kk daki yanlış bana göre

Ayrıca ben fazla takmıyorum çünkü zaten en az 1 ay erken doğum yapıyorum ben büyük ihtimal temuzun ilk haftası olur diye düşünüyorum :KK66:)
Ağustos annelerine katıldım sahte olmasın yinede diye :KK48:
Yok canim benim kafam o konuda hic karismadi. Hangi takvime yazarsam yazayim hep 7 agustos

Ya ben Nasıl bir yerde yaşıyorum bugün iyice sinir oldum ilk kontrol 9 haftalık olunca yapıyorlarmış ama usg yine yok nereme bakacaklarsa :KK48: ilk usg 13haftalık ensekalınlığı ölçümünde ultrasyon var .

Yok ben böyle dayanamam kese yerindemi ? Kaç kese var :KK48: kalp atışı felan duymam görmem lazım . Özel hastane araştırıyorum ücretli yapıyorlarmış 6 haftadan itibaren :KK51:

Canım akşam 8 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum.. 11 de uyanıp bi ilacımı içiyorum.. ara vermeden tekrar yatıp sabah kalkıyorumm.. Felaket uyuyorumm
Hey maşallah! Baya uyuyormuşsun sen yahu! Ama iyidir. Vücudunun demekki ihtiyacı var. Amaaan ben zaten oldum olası uyumayı çok severim :KK59: benim de burcum Aslan. Kedi huyluyum yani kıvrıl uyu gitsin. Tembelliği seviyorum sanırım :KK53: ama oğlana hamileyken hiç uyuyamadım ben. O da fena. Gecenin bi vakti bi bi camdan bakıyom bi ötekinden; gören karı kafayı yedi zaar dicekler diye ödüm patlıyordu :KK70:

merhaba helllokitylerr pisi pisi kediler . Diğer tüm ciciş annelerrr :KK48:

Herkes Nasıl bakim , herşey yolundadır umarım.

Ben durmadan uyuyorum ya kızlar :KK48: fırsat buldukça popom yana devriliyor:KK48:
Şükürler olsun her şey yolunda. Burnum kokuları daha bi fena almaya başladı. Kendi mutfağımdan koku geliyor bana. Midem baya hareketli..ama buna da şükür çıkarmıyorum :KK51: bende her fırsatta uyuyanlardanım :KK3:

hayalimsin1 hayalimsin1 doğum Zaman'ı karıştı benim o. Sat 31 ekim gebelik.org yazıyorum 6 agu diyo buraya yazıyorum 8agu diyo. Gerçi benim de o kadar gitmez gibime geliyor emmeee.. Yinede zamanından şaşmayalım dedim. Temmuz anası olurum ben büyük olasılıkla..

hayalimsin1 hayalimsin1 doğum Zaman'ı karıştı benim o. Sat 31 ekim gebelik.org yazıyorum 6 agu diyo buraya yazıyorum 8agu diyo. Gerçi benim de o kadar gitmez gibime geliyor emmeee.. Yinede zamanından şaşmayalım dedim. Temmuz anası olurum ben büyük olasılıkla..

Tahmin etmiştim :KK70: hellokityli yok ben hiç karışmadı kafam deyince , kiki aha yine yanlış oldu dedim ,ben erken bunadım yaa:KK22:

İkimizde temmuz anası oluruz büyük ihtimal ozaman

Slm kızlar. ..bende yeni hamis im. ..11 ve 6 yaşında 2 oğlum var...6 sene ara verdik..3 ay korunmadik bu ay tuttu...Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...

Hoşgeldin Can'ım aramıza. Tebrik ederim . Maşallah çabuk tutturmuşsun okadar ara koymana rağmen .:)) Ben 8 yıl ara koymuştum 2 ci kızım tam 2buçuk sene sonra tutmuştu . Benimde iki kızım var biri 10 ve 2 yaşlarında

3 cüye kaza oldu :KK48:

C
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Tebrik ederim . Maşallah çabuk tutturmuşsun okadar ara koymana rağmen .:)) Ben 8 yıl ara koymuştum 2 ci kızım tam 2buçuk sene sonra tutmuştu . Benimde iki kızım var biri 10 ve 2 yaşlarında

3 cüye kaza oldu :KK48:
Canim inan hiç ümidim yoktu..ilk oğlum tedaviyle oldu.2. De 6 ay sonra oldu...Bu benim şaşırttı bizi bakalım. ..

Kızlar bende bulanti yada tiksinme yok. Gogus agrisi ve arada kasik ağrısı oluyor. Baska bişi yok. Ins hersey yolunda gidiyordur kızlar 5+5 oluyoruz. Haftaya ilk ultrason olcak
Benim ikisinde bulantı kusma mahvediyordu beni..bunda şimdilik bise yok inşallah ta olmaz en korktuğum oydu...

SİBEL
Canim inan hiç ümidim yoktu..ilk oğlum tedaviyle oldu.2. De 6 ay sonra oldu...Bu benim şaşırttı bizi bakalım

Sürpriz bebek iyidir hoşgelmiş Sefa getirmiş :)
İnşallah busefer bir kızın olur
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin önce tabi

Kızlar bende bulanti yada tiksinme yok. Gogus agrisi ve arada kasik ağrısı oluyor. Baska bişi yok. Ins hersey yolunda gidiyordur kızlar 5+5 oluyoruz. Haftaya ilk ultrason olcak

Bendede aynısı Can'ım arada Kasık Ağrı'sı ve göğüs Ağrı'sı 2 gündür başladı hiç bulantım yok diğer iki kızımdada olmadı , çok şükür sağlıklılar . Her gebelik çok farklıdır, tekrar hayırlı olsun

Canim inan hiç ümidim yoktu..ilk oğlum tedaviyle oldu.2. De 6 ay sonra oldu...Bu benim şaşırttı bizi bakalım

Sürpriz bebek iyidir hoşgelmiş Sefa getirmiş :)
İnşallah busefer bir kızın olur
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin önce tabi
Ayy inş hayirlisiyla bir kızim olur...çok istiyorum bayılıyorum kız çocuklarına. ..annesi gibi aslan burcu bir kız fena olmaz hani:KK49:

X