- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
Pazartesi 6. Haftaya giriyo musun acaba kii??? Ins gorursunuz gibime geliyor
Benim sat 8 kasim canim hesaplayiciya gore 4+3 bitti bugun esim her zamab yanimda gelemeyecek bu defa gelecek insallah gelmisken goruruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi 6. Haftaya giriyo musun acaba kii??? Ins gorursunuz gibime geliyor
Kesesinede raziyim minigimin canim ayy insallah gorebilirz tatlim ya o yonden güzel ulkemiz her ay gittigimizde goruyoruz insallah sende bulur gorursun minigini
Herhalde normal çünkü bu sayfada başka anişlerdede oluyormuş , doktora gidince soracağım
İnş Can'ım , değilse meraktan çatlicam burda :))
Ben de bi sorayim da unutuyom ya heyecandan hatta biz eşimle pazartesi kese gördük ya çıkışta ne muayene ücreti ödemişiz ne bi şey unutmuşuz gitmişşş
Benim sat 8 kasim canim hesaplayiciya gore 4+3 bitti bugun esim her zamab yanimda gelemeyecek bu defa gelecek insallah gelmisken goruruz
Bedavaya getirmiş bebiş sizi
Bedavaya getirmiş bebiş sizi
Anladım canımm görmezseniz sakın üzülmeyin azcık ucundan görebilirsiniz de gibi insallah insallahh
Ya biz ilk bi oneri uzerine doktora gittik goremedk diye bi moralimizi bozdu allahim bin pisman eski doktoruma dondm hemen o kadr ovduler kii bi de suda dogum olayi vardi orda belki falan diye gittk biz de ama agladm resmen cikista kadin bana olabilecek butun olumsuzluklari anlatti bi daha mi tovbe o yuzden gormeSen de sakin uzulmeyin iki gun sonrasinda gorduk minigimizi cok sukur ayy ne yazdm bee sen nerdensn bu arada ben hilal antalyadan
Him Anladım canim iyi yaptin yazarak kuzum sagol dr um bosuna erkenden gelme dedi o yuzden ikinci kan testini istedi o artisa gore ben sana ne zaman gelecegini soyleyecegim dedi ben ayni dr adevam guveniyorum canim insallah minigim bize merhaba der :) ben adandan Tugba canim
Tebrik ederim canımMerhaba sevgili anneler sat 15 kasım bugün test yaptım ve çizgiyi gördüm 21 aylık bir kızım var bende agustos annesi olucam Ankara dan selamlar
Amin canim agzina yuregine saglikAllahım sen bizleri sevdiklerimizi ve tüm kullarını görünür görünmez kazalardan, şeytanin şerrinden, nefsin azgınlığından, cahilin sözlerinden, düşmanın haysiyetsizinden, kulun merhametsizinden, borcun tükenmeyeninden, paranın helal olmayanından koru. Düşmanlarımızın planlarını boz! Evlerimize ve kalplerimize huzur bedenlerimize ve ruhumuza sağlık ver. Kalplerimize aşk gözlerimize ışık ver. Yolumuzu aydınlat. İyi ve iyiliklerle karşılaştır hayırlarla yaşat. Evlatlarımızı vatana millete ana ve babasına hayırlı et! Amin
Bende sezeryanli olacagimdan bende temmuz annesi olucam kizlar buyuk ihtimalle belkide yeni yasimda alirim minisi kucagimaTahmin etmiştim hellokityli yok ben hiç karışmadı kafam deyince , kiki aha yine yanlış oldu dedim ,ben erken bunadım yaa
İkimizde temmuz anası oluruz büyük ihtimal ozaman
O nedir kiRus takvimi hesaplama yapan var mi
O nedir ki
Hahaha olur mu aradilar pesimizden ertesi gun hallettik ozel hastane hic kacar miii
Bu arada yurt disinda misinn ben hilal antalya
Merhaba sevgili anneler sat 15 kasım bugün test yaptım ve çizgiyi gördüm 21 aylık bir kızım var bende agustos annesi olucam Ankara dan selamlar
Cin takvimine benziyor canim esinin ve seninde dogum tarihini yaziyorsunnO nedir ki