- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
Evet canım ya belirtiyorumda üstelik.. Eşimde panik yaptı ben ondan korktum sanırım.. Hemşire hn kanıyor diye sesini yükseltti.. Bende orada korktum.. Eşimde korktu.. Beti benzi attı aniden bembeyaz oldu.. Ellerine kadar bulaşmıştı kıyamam..
Kuzum inşallah duyarız.. Öyle tedirginim anlatamam.. Keseyi görene kadar tedirgindim.. Şimdi kalp atışını duyyar mıyım acaba diye tedirginim.. Sonra neler düşüneceğiz acaba.. Rabbim yardım etsin.. Kucağımıza alırsak inanacağız sanırım
Ayy insallahhh... :)) cok heyecanlii..
Valla aynen oyle yaa bacaklarm belim kasiklarm da cabasi neysem alisir bunyemiz de sanirm :)
bende p.tesi öğrendim canımEvet cok yakınız :) tesekkur ederım canım pazartesı gunu öğrendım hamıle oldugumu
hoş buldum canım inşallahHosgeldin aramiza ins saglikli hamilelikler gecirelm hepimz dee :)
bende p.tesi öğrendim canım
canım p.tesi 147 çıktı bugün 311 çıktı. cumartesi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorumKaç çıktı canım degerın pazartesı gunu ıkıncı kez kan verdınmı
Kalp atışlarınızı duymak için ne zaman gideceksiniz acaba tarih belli mi?Kuzum inşallah duyarız.. Öyle tedirginim anlatamam.. Keseyi görene kadar tedirgindim.. Şimdi kalp atışını duyyar mıyım acaba diye tedirginim.. Sonra neler düşüneceğiz acaba.. Rabbim yardım etsin.. Kucağımıza alırsak inanacağız sanırım
canım p.tesi 147 çıktı bugün 311 çıktı. cumartesi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum
ben cumartesi gidecem doktora ama görebileceğini zannetmiyorum daha çok küçükKalp atışlarınızı duymak için ne zaman gideceksiniz acaba tarih belli mi?
anladım canım artışı çok önemli en az 1.5 2 kat artması lazımHım anladım canım benım pazartesı 130.6 cıktı bugunku daha ckmadı beklıyorm
anladım canım artışı çok önemli en az 1.5 2 kat artması lazım
Kalp atışlarınızı duymak için ne zaman gideceksiniz acaba tarih belli mi?
Keseyi görürsünüz kesin ama :) O da bi mutluluk, kalp atışlarını da duymayı nasip eder Allah' ımben cumartesi gidecem doktora ama görebileceğini zannetmiyorum daha çok küçük
Ben de 19 unda gideceğim güzel haberlerinizi eksik etmeyin canlarEvet canım 16 veya 17 sinde gideceğim.. Dr öyle dedi..
bana da iyi geliyor zeytini yiyorum her sabaahEvet canım benimde yanımda çubuk kreker var sürekli.. Ve zeytin bile getirdim işyerineÇekmeceden ağzıma gizlice atıyorum.. Ekşi ve tuzlu olduğu için ii geliyor bana..
sen nie o kadar bekliyorsun canım doktor mu dedi ben yarın gidicem de erken mi ki?Ben de 19 unda gideceğim güzel haberlerinizi eksik etmeyin canlar
Ben de 19 unda gideceğim güzel haberlerinizi eksik etmeyin canlar
sen nie o kadar bekliyorsun canım doktor mu dedi ben yarın gidicem de erken mi ki?
10 gün geçerli ya ya kontrol ondandır 3cüye gelmesin die çok üçkağıtçı bunlar yaAslında yarında duyulur canım yaa.. Dr un şu 10 gün bekleme durumu var ya.. 10 gün sonra çağırıyorlar illaa..