2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar uyku düzeniniz nasıl ben geceleri şişlik gaz problemi var uyuymaiyorum
Birde yemekten sonra uykum geliyor dün gece 18.30 yattim 22.30 kaldım :))

sen nie o kadar bekliyorsun canım doktor mu dedi ben yarın gidicem de erken mi ki?

Canım 5 haftalıkken gittim keseyi gördük ama doktor 4 hafta dedi bana. Erken gidip de duyamamaktan korkuyorum :110: Bir de eşimde gelmek istedi o yüzden cumartesi olsun dedik böylece 19 Aralık a kaldım o_O
Sen git erken değil aslında, hayırlı haberlerle gel inşallah :KK68:

Canım 5 haftalıkken gittim keseyi gördük ama doktor 4 hafta dedi bana. Erken gidip de duyamamaktan korkuyorum :110: Bir de eşimde gelmek istedi o yüzden cumartesi olsun dedik böylece 19 Aralık a kaldım o_O
Sen git erken değil aslında, hayırlı haberlerle gel inşallah :KK68:
sonunda buldum eşiyle gideni :KK70: :KK70: öğlen konuşuyorduk biri eşiyle gidecekti diye de kuzum ondan :KK70: inşaAllah güzel haber veririm size internet paketim yok telefonumda ama bakalım bi şekilde haber vermeye çalışcam

10 gün geçerli ya ya kontrol ondandır 3cüye gelmesin die çok üçkağıtçı bunlar ya :KK70:

Evet yaa hiç sorma.. Çok fenalar.. :KK48:

Birde ben 5+3 d gittim.. Bana 5+5 dedi kese için.. Onu buradan düzelttim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.. Yani son adet tarihimi 2 gün erken hesaplamış oldum..

İnşallah canm.
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk günleri :) heyecanlı di mii..
heyecanmı desem, şaşkınlıkmı desem ne diyim nasıl hissedeyim bilemiyorum :) 15 aydır bekliyoduk, artık beklemeyecek olmak garip bişey.. bazen çıkıyo aklımdan sonra diyorum hamileyim ben diye :KK45: çok acayip, çok karışık.. ama çookk mutluyumm orası kesinnn:KK68: darısı tüm bekleyenlere inşallah

günaydın değerli agustos anneleri..hepimiz sağlıkla,sıhatle kucagımıza alırız inşallah..ve Allahım isteyen herkese nasip etsin..bende bugünhamile olduğumu ögrendim..test yaptımm.yarıın sabah sonucu alacam..idrarada pozitif cıktı.bende sogan suyu kullnanlardanım..mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum..sağlıkla kalın..
bende dün öğrendim :)) yakınız muhtemelen.. sat ne zamandı?

Oğlanı öğlen uykusuna yatırınca bende onunla yattım bi uyandım ki Allah'ım!!! Mutfak soğan kokuyor :KK42: korkulu günlerim başladı! Gerçi mutfak haricinde iyiyim:110: buna da şükür. Orda olduğunu anlıyorum böylelikle :anneadayı::KK200::nazar:

Birde ben 5+3 d gittim.. Bana 5+5 dedi kese için.. Onu buradan düzelttim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.. Yani son adet tarihimi 2 gün erken hesaplamış oldum..
Canım sen değiştirme bence, Dün arkadaşımla konuştuk 32 haftalık hamile, doktor ultrasonda hep 2 hafta önde gidiyordun demiş ama zamanla eşitlenir demiş. 32.haftada da eşitlenmiş hani. 2-3 günle kafanı karıştırma. Bana da 1 hafta geriden dedi doktor ama o da zamanla yetişecekmiş.

dr dediyse doğrudur canım ya sonuçta makinada yazıyor o sağlıkla gelsinler inşaAllah hadi ben kaçtım kızlar görüşürüzz:KK37:

heyecanmı desem, şaşkınlıkmı desem ne diyim nasıl hissedeyim bilemiyorum :) 15 aydır bekliyoduk, artık beklemeyecek olmak garip bişey.. bazen çıkıyo aklımdan sonra diyorum hamileyim ben diye :KK45: çok acayip, çok karışık.. ama çookk mutluyumm orası kesinnn:KK68: darısı tüm bekleyenlere inşallah
Aminn insallahh Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh :emir_bebek: gercekten cok farkli bir duyguu :anneadayı: :KK19:

Kızlar uyku düzeniniz nasıl ben geceleri şişlik gaz problemi var uyuymaiyorum
Birde yemekten sonra uykum geliyor dün gece 18.30 yattim 22.30 kaldım :))

Canım akşam 8 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum.. 11 de uyanıp bi ilacımı içiyorum.. ara vermeden tekrar yatıp sabah kalkıyorumm.. Felaket uyuyorumm

Canım sen değiştirme bence, Dün arkadaşımla konuştuk 32 haftalık hamile, doktor ultrasonda hep 2 hafta önde gidiyordun demiş ama zamanla eşitlenir demiş. 32.haftada da eşitlenmiş hani. 2-3 günle kafanı karıştırma. Bana da 1 hafta geriden dedi doktor ama o da zamanla yetişecekmiş.

tamam canım düzelteyim ben olmazsa.. Böylede önden gidio çünkü..

Merhabalar,
Ben de dün doktora gittim. Kese çevresinde kanama olduğunu yatmam gerektiğini söyledi. Proluton iğne ve progestan hap verdi. Benzer bir durumu yaşamış olan/yaşayan var mı? Doktorlarınız ne tavsiye etti?

merhaba helllokitylerr pisi pisi kediler . Diğer tüm ciciş annelerrr :KK48:

Herkes Nasıl bakim , herşey yolundadır umarım.

Ben durmadan uyuyorum ya kızlar :KK48: fırsat buldukça popom yana devriliyor:KK48:
Ben bugun usuttum sanirim. Bogazim sis, midem agriyor zaten bulanti araliksiz devam ediyor :KK43: dogru duzgun yemek yiyemedim. Yarin doktora gidicem.

Ben bugun usuttum sanirim. Bogazim sis, midem agriyor zaten bulanti araliksiz devam ediyor :KK43: dogru duzgun yemek yiyemedim. Yarin doktora gidicem.

Ayyy ilaçta içemeSin şimdi çok geçmiş olsun Can'ım , kendine çok dikkat etmelisin Can'ım , bitki çaylarından iç papatya iyi gelir .

Bende hala bulantı yok :KK43: başlayacakmış gibi oluyor bazen sonra duruyor

Ayyy ilaçta içemeSin şimdi çok geçmiş olsun Can'ım , kendine çok dikkat etmelisin Can'ım , bitki çaylarından iç papatya iyi gelir .

Bende hala bulantı yok :KK43: başlayacakmış gibi oluyor bazen sonra duruyor
Sagol canim. Doktorumu telefonla aradim pastil kullan gargara yap dedi. Onlari yaptim bitki cayi da ictim. Yarin okula gidip ogleden sonra doktora gidecektim ama vazgectim rapor alip evde dinlenicem o_O

X