Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nie o kadar bekliyorsun canım doktor mu dedi ben yarın gidicem de erken mi ki?
Amin canım. İnşAllah hepimizin yüzü güler Allah'ım sen nasip etArd arda güzel haberler alalım inşallah canım.. Sende haber ver bize muhakkak.. İnşallah mussssmutlu haberlerle gel canım..
sonunda buldum eşiyle gideni öğlen konuşuyorduk biri eşiyle gidecekti diye de kuzum ondan inşaAllah güzel haber veririm size internet paketim yok telefonumda ama bakalım bi şekilde haber vermeye çalışcamCanım 5 haftalıkken gittim keseyi gördük ama doktor 4 hafta dedi bana. Erken gidip de duyamamaktan korkuyorum Bir de eşimde gelmek istedi o yüzden cumartesi olsun dedik böylece 19 Aralık a kaldım
Sen git erken değil aslında, hayırlı haberlerle gel inşallah
10 gün geçerli ya ya kontrol ondandır 3cüye gelmesin die çok üçkağıtçı bunlar ya
heyecanmı desem, şaşkınlıkmı desem ne diyim nasıl hissedeyim bilemiyorum :) 15 aydır bekliyoduk, artık beklemeyecek olmak garip bişey.. bazen çıkıyo aklımdan sonra diyorum hamileyim ben diye çok acayip, çok karışık.. ama çookk mutluyumm orası kesinnn darısı tüm bekleyenlere inşallahİnşallah canm.
Nasıl geçiyor hamişliğin ilk günleri :) heyecanlı di mii..
bende dün öğrendim :)) yakınız muhtemelen.. sat ne zamandı?günaydın değerli agustos anneleri..hepimiz sağlıkla,sıhatle kucagımıza alırız inşallah..ve Allahım isteyen herkese nasip etsin..bende bugünhamile olduğumu ögrendim..test yaptımm.yarıın sabah sonucu alacam..idrarada pozitif cıktı.bende sogan suyu kullnanlardanım..mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum..sağlıkla kalın..
Canım sen değiştirme bence, Dün arkadaşımla konuştuk 32 haftalık hamile, doktor ultrasonda hep 2 hafta önde gidiyordun demiş ama zamanla eşitlenir demiş. 32.haftada da eşitlenmiş hani. 2-3 günle kafanı karıştırma. Bana da 1 hafta geriden dedi doktor ama o da zamanla yetişecekmiş.Evet yaa hiç sorma.. Çok fenalar..
Birde ben 5+3 d gittim.. Bana 5+5 dedi kese için.. Onu buradan düzelttim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.. Yani son adet tarihimi 2 gün erken hesaplamış oldum..
evet alısırız daha taze anneyız bızler :)
dr dediyse doğrudur canım ya sonuçta makinada yazıyor o sağlıkla gelsinler inşaAllah hadi ben kaçtım kızlar görüşürüzzEvet yaa hiç sorma.. Çok fenalar..
Birde ben 5+3 d gittim.. Bana 5+5 dedi kese için.. Onu buradan düzelttim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.. Yani son adet tarihimi 2 gün erken hesaplamış oldum..
Aminn insallahh Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh gercekten cok farkli bir duyguuheyecanmı desem, şaşkınlıkmı desem ne diyim nasıl hissedeyim bilemiyorum :) 15 aydır bekliyoduk, artık beklemeyecek olmak garip bişey.. bazen çıkıyo aklımdan sonra diyorum hamileyim ben diye çok acayip, çok karışık.. ama çookk mutluyumm orası kesinnn darısı tüm bekleyenlere inşallah
Kızlar uyku düzeniniz nasıl ben geceleri şişlik gaz problemi var uyuymaiyorum
Birde yemekten sonra uykum geliyor dün gece 18.30 yattim 22.30 kaldım :))
Canım sen değiştirme bence, Dün arkadaşımla konuştuk 32 haftalık hamile, doktor ultrasonda hep 2 hafta önde gidiyordun demiş ama zamanla eşitlenir demiş. 32.haftada da eşitlenmiş hani. 2-3 günle kafanı karıştırma. Bana da 1 hafta geriden dedi doktor ama o da zamanla yetişecekmiş.
Ben bugun usuttum sanirim. Bogazim sis, midem agriyor zaten bulanti araliksiz devam ediyor dogru duzgun yemek yiyemedim. Yarin doktora gidicem.merhaba helllokitylerr pisi pisi kediler . Diğer tüm ciciş annelerrr
Herkes Nasıl bakim , herşey yolundadır umarım.
Ben durmadan uyuyorum ya kızlar fırsat buldukça popom yana devriliyor
Ben bugun usuttum sanirim. Bogazim sis, midem agriyor zaten bulanti araliksiz devam ediyor dogru duzgun yemek yiyemedim. Yarin doktora gidicem.
Sagol canim. Doktorumu telefonla aradim pastil kullan gargara yap dedi. Onlari yaptim bitki cayi da ictim. Yarin okula gidip ogleden sonra doktora gidecektim ama vazgectim rapor alip evde dinlenicemAyyy ilaçta içemeSin şimdi çok geçmiş olsun Can'ım , kendine çok dikkat etmelisin Can'ım , bitki çaylarından iç papatya iyi gelir .
Bende hala bulantı yok başlayacakmış gibi oluyor bazen sonra duruyor