- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
Canım benim de yarın randevum en son pazartesi 4700 çıkmıştı değerim bugüne kadar da artmıştır inşallah bende kalp atışlarını duyarım
hoşbuldum canım sağol seninde hayırlı olsun inşallah. aramızda iki gün varmışmerhaba hoşgeldın Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
merhaba arkadaşlar inşallah bende ağustos annesi olacam :)
hoşbuldum canım sağol seninde hayırlı olsun inşallah. aramızda iki gün varmış
İnşallah canım inşallah amin hayırlısıyla görmek duyma nasip olsun
bende öyleyım canım su bıle ıcesım yok ve cok yorgunum uyumak ıstıyorum esnemekten gozlerımden yas gelıyor artık kesınlıke ortak problemımız evet acımıza bıle sevınıyoruz dun benımde kasık agrım uzun surdu aksamda erkenden yattım dınlendım vucudum dınlensın dedım daha neler tecrube edecegız Allah bılır
benimki 26 ekim canım biz karıştırdık biraz tarihleri ondanAynı gün görünüyoruz ama benim sat da 27 Ekim.
geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benim de ara ara bunaltılarım geliyo sürekli ağzıma bişey atıorum bende bastırsın diye en iyisi çubuk krakermiş canım ondan bulundur yanındagünaydın güzel ağustos anneleri.. Bugün biraz talihsizliklerle başladı benim için.. Sabah iğne olurken kılcal damara denk gelmiş ve çok kanama oldu.. Korkudan ödüm patladı neredeyse.. Bayılmak üzereydim gözlerim karardı.. Ben tüp tedavisi gördüğüm için progestan iğne oluyorum her gün.. Ve yaklaşık 1 buçuk aydır olduğum için.. Artık hissetmiyorummmm oturduğum yeri diyebilirimmm..
Bu arada midem bulanıyor hafif hafif.. Su içmeye korkuyorum yaasu içmemizde gerekiyor bol bol.. Nasıl olacak bu iş..
Hım anladım canım amin inşallah hepsını göreceksın duyacaksın canım
evet canım ya bende test sonucunu merakla beklıyorum bu sonuclansaydı zamanda gecmıyor
Evet kalp atışlarını duyana kadar kimseye diyemiyorum kızımın haberi yok en çokta ona haberi vermek istiyorum :)Amin insallahh biz bi kac hafta beklicez bu sefer randevuya hem azcik sabredelm hem biraz gelissin oyle gorelm duyalm insallahhh :) senin hcg baya ucmustur tabi katliyoruz surekliii :) ins sen de en kisa zamanda duyarsin :)
Ayy aynen oyle valla ya hayirlisiyla hepsini asama asama gorecez ins :)
Valla calisan anne olmak gercekten oldukca zor olacak.. Allah kuvvetini de verir ins
Evet kalp atışlarını duyana kadar kimseye diyemiyorum kızımın haberi yok en çokta ona haberi vermek istiyorum :)
Gecmıs olsun canım dikkat et kendıne basladı demek bulantılar ama mecbur az azda olsa ıcmen lazım canım
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Kıymetli Bebek oAllah yardımcın olsun. Hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlattık mı her şey Allah'ın izniyle çok daha iyi olacak inşallah.
Canım benim de yarın randevum en son pazartesi 4700 çıkmıştı değerim bugüne kadar da artmıştır inşallah bende kalp atışlarını duyarım
Evet kuzum dikkat ediyorum.. Yavaş yavaş içiyorum ne yapayım.. Durmadan wc.ye taşınıyorum tabi.. Ama şikayet etmiyorumm çoook şükür Rabbime bu günleri gördükk çok şükür..
İnşallah canımmm.. Hayırlısıyla atlatalım her birimiz bu günleri.. Bebişlerimizin hepsii çok ama çok değerli... İnşallah kalp atışlarınıda sağlıkla duyarız canım.. Sağlıkla kucağımıza alana kadar bebişleri geçer mi bu 9 ay inan bilmiyorum..
Canım sağol tşk ederim.. Benim dün geçer gibi oldu ama bugün yeniden hafif hafif bulantım oluo.. Seninde ara ara olur kuzum
wc ye daha cok gıdecegız canımçok sukur halımıze cok sukur canım ben hala ınanamıyorum saka gıbı gelıyor mucıze dıyorum
aynen canım ya.. Bende inanamıyorum hala.. Kesinlikle Rabbimin mucizesi.. Çok şükür Rabbime..
benimki 26 ekim canım biz karıştırdık biraz tarihleri ondan
geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benim de ara ara bunaltılarım geliyo sürekli ağzıma bişey atıorum bende bastırsın diye en iyisi çubuk krakermiş canım ondan bulundur yanında
aminnn canım inşaAllah aminnn zaman geçmior maalesefkii
Kalp atıslarını duyup tekmelerı hıssettıgımız an ınanacagız galıba canım :)
Cok gecms olsunn.. Aman dikkatli olsalar ya biraz daha zaten en hassas donemimizzzz kizarm onlaraaa :/
Amin canım adım adım ilerleyip yaklaşacağız miniklerimize
kesınlıkle canım uykun gelıyor yatamıyorsun rahat oturamıyorsun Allah buyuk kolaylıgını verır dıyoruz