2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benim de yarın randevum en son pazartesi 4700 çıkmıştı değerim bugüne kadar da artmıştır inşallah bende kalp atışlarını duyarım

Amin insallahh biz bi kac hafta beklicez bu sefer randevuya hem azcik sabredelm hem biraz gelissin oyle gorelm duyalm insallahhh :) senin hcg baya ucmustur tabi katliyoruz surekliii :) ins sen de en kisa zamanda duyarsin :)

Ayy aynen oyle valla ya hayirlisiyla hepsini asama asama gorecez ins :)
Valla calisan anne olmak gercekten oldukca zor olacak.. Allah kuvvetini de verir ins

Aynı gün görünüyoruz ama benim sat da 27 Ekim.
benimki 26 ekim canım biz karıştırdık biraz tarihleri ondan
geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benim de ara ara bunaltılarım geliyo sürekli ağzıma bişey atıorum bende bastırsın diye en iyisi çubuk krakermiş canım ondan bulundur yanında
Hım anladım canım amin inşallah hepsını göreceksın duyacaksın canım
evet canım ya bende test sonucunu merakla beklıyorum bu sonuclansaydı zamanda gecmıyor

aminnn canım inşaAllah aminnn zaman geçmior maalesefkii

Amin insallahh biz bi kac hafta beklicez bu sefer randevuya hem azcik sabredelm hem biraz gelissin oyle gorelm duyalm insallahhh :) senin hcg baya ucmustur tabi katliyoruz surekliii :) ins sen de en kisa zamanda duyarsin :)
Evet kalp atışlarını duyana kadar kimseye diyemiyorum kızımın haberi yok en çokta ona haberi vermek istiyorum :)

Ayy aynen oyle valla ya hayirlisiyla hepsini asama asama gorecez ins :)
Valla calisan anne olmak gercekten oldukca zor olacak.. Allah kuvvetini de verir ins

Amin canım adım adım ilerleyip yaklaşacağız miniklerimize
kesınlıkle canım uykun gelıyor yatamıyorsun rahat oturamıyorsun Allah buyuk kolaylıgını verır dıyoruz

Kızlar benim yeni öğrendiğim iki hafta oldu bulantım şimdi yok gerci o zamanda hafiftir geri gelri mi ki migde bulantilari

Gecmıs olsun canım dikkat et kendıne basladı demek bulantılar ama mecbur az azda olsa ıcmen lazım canım

Evet kuzum dikkat ediyorum.. Yavaş yavaş içiyorum ne yapayım.. Durmadan wc.ye taşınıyorum tabi.. Ama şikayet etmiyorumm çoook şükür Rabbime bu günleri gördükk çok şükür..

Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Kıymetli Bebek o Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlattık mı her şey Allah'ın izniyle çok daha iyi olacak inşallah.

İnşallah canımmm.. Hayırlısıyla atlatalım her birimiz bu günleri.. Bebişlerimizin hepsii çok ama çok değerli... İnşallah kalp atışlarınıda sağlıkla duyarız canım.. Sağlıkla kucağımıza alana kadar bebişleri geçer mi bu 9 ay inan bilmiyorum..

Canım benim de yarın randevum en son pazartesi 4700 çıkmıştı değerim bugüne kadar da artmıştır inşallah bende kalp atışlarını duyarım

Canım sağol tşk ederim.. Benim dün geçer gibi oldu ama bugün yeniden hafif hafif bulantım oluo.. Seninde ara ara olur kuzum

wc ye daha cok gıdecegız canım çok sukur halımıze cok sukur canım ben hala ınanamıyorum saka gıbı gelıyor mucıze dıyorum

wc ye daha cok gıdecegız canım çok sukur halımıze cok sukur canım ben hala ınanamıyorum saka gıbı gelıyor mucıze dıyorum

aynen canım ya.. Bende inanamıyorum hala.. Kesinlikle Rabbimin mucizesi.. Çok şükür Rabbime..

Evet canım benimde yanımda çubuk kreker var sürekli.. Ve zeytin bile getirdim işyerine Çekmeceden ağzıma gizlice atıyorum.. Ekşi ve tuzlu olduğu için ii geliyor bana..

Kalp atıslarını duyup tekmelerı hıssettıgımız an ınanacagız galıba canım :)

Kuzum inşallah duyarız.. Öyle tedirginim anlatamam.. Keseyi görene kadar tedirgindim.. Şimdi kalp atışını duyyar mıyım acaba diye tedirginim.. Sonra neler düşüneceğiz acaba.. Rabbim yardım etsin.. Kucağımıza alırsak inanacağız sanırım

Cok gecms olsunn.. Aman dikkatli olsalar ya biraz daha zaten en hassas donemimizzzz kizarm onlaraaa :/

Evet canım ya belirtiyorumda üstelik.. Eşimde panik yaptı ben ondan korktum sanırım.. Hemşire hn kanıyor diye sesini yükseltti.. Bende orada korktum.. Eşimde korktu.. Beti benzi attı aniden bembeyaz oldu.. Ellerine kadar bulaşmıştı kıyamam..

Amin canım adım adım ilerleyip yaklaşacağız miniklerimize
kesınlıkle canım uykun gelıyor yatamıyorsun rahat oturamıyorsun Allah buyuk kolaylıgını verır dıyoruz

Ayy insallahhh... :)) cok heyecanlii..

Valla aynen oyle yaa bacaklarm belim kasiklarm da cabasi neysem alisir bunyemiz de sanirm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…