2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İştahı benim kadar açık olan var mı? Sanırsam iki haftada 1 buçuk kilo aldım. Normalde daha hareketli olduğum için eriyordu. Şimdi çekiniyorum hareket etmeye bir şey olacak diye. Bu hızla gidersem dev gibi olurum herhalde gebeliğin sonunda :)))

Bende cok acıkıyorum mıdem kazınıyorrrr gece uykumda ıkı uc defa mıdemın kazınmasına uyandım ama kalkıp yemedım :) bende 53.500 kılo olmusum hangı ara o kadar oldum anlamadım :)

Elimden geldiği kadar dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil allahın izini ile ins hersey yolunda gider ya

heee şimdi anladımm seni benim adet bitiş tarihim 30 ekimdi başlagıcım 26 ekim yani bi sorun yok ozaman

ay bende randevu almaya çalışıorum sağlık ocağından ama sistem vermiyor bi türlü direk gidicem sabah artık doktora girip mi muayene oldun canım yoksa direk kan vermeye mi gittin? çünkü bizim ordaki 8de tahlila başlıo doktor saat 9,30 da geliorda

saglık ocagına netten randevu alınıyormu canım onu bılmıyordum bızım dr erken gelmıs canım hatt ben gec gıttım 9 da gelır dıye dr gıdıyorsun o tahlıl kagıdı cıkarıyor gereklı tahlıllerı sonra her dr un yanında ebe var ya o kımse onunla gorusuyorsun sana sorular soruyor son adet tarıhın falan kılonu tansıyonunu olcuyor sızın dr gec gelıyormus

Hepiciğinize günaydın Ağustos ayının güzide annelerii

Bu sabah itibariyle mide bulantısı neymiş, dünya kaç bucakmış öğrendim çok şükür en nefret ettiğim besin olan tostun pek güzel bir nimet olduğuna kanaat getirdim hatta yine de içim bi tuhaf, öğlene geçer inşallah

Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)

Aynen, ben de hiç belirtim yok, bebiş yok mu acaba diyodum, sağolsun bu sabah belirtinin şahını gördüm

Hakkaten bilemiyorum neye ağlıyorum, her şeye yüreğim yarılıyo, haberleri fln zaten hiç izleyemiyorum, varsa yoksa yemek programı izliyorum, en temizi o hiç drama yok

Canım ya beni güldürdü süt reklamında neye agladin Kıyamam :)
ya hani "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diye bi süt reklamı var ya, hay Allah'ım kimin aklına gelmiş o reklam acaba, ay yine yazarken fena oldum, direkt gözlerim doluyo reklamın başlamasıyla sonunda zaten hüngür şapır ağlıyorum hiç inanmazdım ben böyle şeyler olacağına ama oluyomuş gerçekten, insanın ruh hali değişiyomuş

ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, güzel haberleri yaz mutlaka hiç öyle kötü şeyleri düşünme de okuma da, iyi düşün iyi olsun, hem öyle olsa doktorun sana söylerdi mutlaka, demek ki bir sıkıntın yok her şeyden hemen etkileniyoruz zaten, hiç kötü kötü şeylere maruz bırakmayalım kendimizi, iyilere hayırlara yoralım hep

bende de hiç duygusallık yok şimdilik sizinki başından beri mi böyle?

Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)
en erken 6 muhtemel olarak da 7. ve 8 haftalarda başlıyor canım 8 den sonar başlamadıysa bence yarı yarıya yırttı o kişi demektir :)
bu arada bulantının başlamasının bir iyi yönü var kalbi atmaya başlamış bebişinin hayırlı olsun inşallah. bulantı kalp atımlarıyla birlikte başlıyor.

Ya illa ki öyle tabii ki bulantisi olmayan gebelikler sagliksizmis demiyorum. Dedigim gibi bilimsel bir aciklamasi olmayan bir teori. Ben sadece bulantiyla basa cikabilmek adina kendimi teselli ediyorum
bence o bulantısı olanların üzülmemesi için verilmiş bir züğürt tesellisi :=)

bu arada bende bulantılı geçirdim kızımda, hiç ama hiç hoş günler değildi....

günaydın değerli agustos anneleri..hepimiz sağlıkla,sıhatle kucagımıza alırız inşallah..ve Allahım isteyen herkese nasip etsin..bende bugünhamile olduğumu ögrendim..test yaptımm.yarıın sabah sonucu alacam..idrarada pozitif cıktı.bende sogan suyu kullnanlardanım..mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum..sağlıkla kalın..

bizimki randevulu bakıyor canım sistemden çıkıyor da yarın yok galiba neyse ben gdicem direk sabah sağlık ocağına ordanda özele geçer bakarım kalp atışlarına inşaAllah bizimki geç geliyor evet yani ne zmn gittiysem geç geldi bana mı denk geldi bilmiyorum tabi

canım benim ya içime su serptin inşaAllah güzel haberler vercem sizlere bende sabırsızlanıyorum bu konuda aynen iyi düşüenlim bebişimiz bizimle mide bulantıların hayırlı olsun canım benim öyle daha başlamadı ama ara ara kalkıo midem öğürmesemde kötü hissettiriyo insan kendini sen de ctesi mi gidicektin doktora?

Hayırlı olsun Rabbım saglıcakla kucaguna alamayı nasıp etsın

Sana denk gelmıs olabılır canım 09.30 gec cunku öyle yaparsın canım ılgılenır muhtemelen hadı yarın guzel haberlerle gel pıtpıtların sesıyle duygulan

bende de hiç duygusallık yok şimdilik sizinki başından beri mi böyle?
yok 2 gündür böyle, hiç öyle sulugöz değilimdir halbuki ama kendime şaşırıyorum son 2 gündür

Cuma günü benim randevum canım, Allah'ım hayırlı haberlerle dönelim inşallah böyle midem fln bulanıyo ama hala emin olamıyorum, ya psikolojik oluyosa, ya bi terslik olursa diye hep endişe halindeyim. Bi hayrılısıyla görelim şu minik kalpleri inşallah

Ben de soracaktm unutmusum bi sorun olamz diye dusunuyorm sonucta dogal olan bi sey ama yine de insan merak ediyor :)

Evet bi de saglik ocagi olayi varms ben de yeni ogrendm hamis arkadasimdan haftaya halledim ben de o isi :) her sonucumuz guzel cikar ins

Ayy hadi hayirli ugurlu olsun ins :) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsn hepimize de..

Evet bi de saglik ocagi olayi varms ben de yeni ogrendm hamis arkadasimdan haftaya halledim ben de o isi :) her sonucumuz guzel cikar ins

Gebelık varmı dıyor dr evet var dıyebılmek cok guzel cok sukur Rabbım'e amın ınsallah canım degerlerımız guzel cıksın keseyı gorelım pıtpıtları duyalım hersey yolunda gıtsın saglıcakla kucagımıza alaım yavrularımızı

Elimden geldiği kadar dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil allahın izini ile ins hersey yolunda gider ya
Allah ın izniyle iyi haberler alcaz canım sıkma canını

Sana denk gelmıs olabılır canım 09.30 gec cunku öyle yaparsın canım ılgılenır muhtemelen hadı yarın guzel haberlerle gel pıtpıtların sesıyle duygulan
bakalım yarın nolcak daha izin bile almadım ama planlar yapmaya başladım inşaAllah duyarımm canım yaa inşaAllah

aaa ctesi sanıyordum ben o başkasıydı galiba eşimle gidicem falan demişti karıştırmışta olabilirim kafa uçmuş bu aralar bende benimde mide ara ara oluyorda psikolojik diorum bende kendimce

Yarın hersey cok guzel olacak canım buraya bulutların üstünde bir şekilde yazacaksın yasadıklarını izin verirler canım mecburı artık inşallah canım dualardasınız Rabbım mutlulugumuzu heyecanımızı arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…