2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Insallah insallah.. Senin de ilk gebelik mi acaba? Keseyi biz gorduk cok sukur sira kalbinde ins hayirlisiyla onu da duyalm da... Bikac hafta sonra gidecez tekrar.

Insallah insallah.. Senin de ilk gebelik mi acaba? Keseyi biz gorduk cok sukur sira kalbinde ins hayirlisiyla onu da duyalm da... Bikac hafta sonra gidecez tekrar.

Evet ilk gebeliğim çok sukur sız gormussunuz darısı bızlere ınsallah pıtpıtlarıda duyarsınız Allah'ın ıznıyle keseyı kac gunlukken gordunuz

Evet ilk gebeliğim çok sukur sız gormussunuz darısı bızlere ınsallah pıtpıtlarıda duyarsınız Allah'ın ıznıyle keseyı kac gunlukken gordunuz

Pazartesi gorduk biz yeni.. Tam 5 hafta doldugunda oysa iki gun oncesi gorunmuyordu.. Gunden gune o kadar fark ediyor ki :) bi de hcg 2600 falandi gorundugunde genelde 1500 u gecince gorunuyorms yaramaz :) ins siz de hayirlisiyla bu haftayi tamamlayinca gorursunz insan acele ediyor ama sakin olmak lazm aslnda :)

Ayyy ne güzel maşallah size canım nasıl heyecanla okuudm :) benım bugunku sonucum bır cıksın artıs guzel olsun ıcım rahatlayacagım canım ya o zaman sabırla bekleyecegım dr umda öyle dedı 2500 lerde gorunur kese dedı :) bende buyuk ıhtımal haftaya cagırır dıye beklıyorum

Ayy evet 6. Haftaya adimimizi atar atmaz basladi hem de saat gibi ne guzel birsey soylemissin hic duymamistim bulanti olmasinin kalp atmasiyla ilgili oldugunu. Bakalim yarin keseyi gormek icin doktora gidecegiz gecen hafta gorunmemisti

canımsın yaaa inşaAllah o şekilde gelirim sizlerde benim dualarımdasınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yavrularımızla

Ayy evet 6. Haftaya adimimizi atar atmaz basladi hem de saat gibi ne guzel birsey soylemissin hic duymamistim bulanti olmasinin kalp atmasiyla ilgili oldugunu. Bakalim yarin keseyi gormek icin doktora gidecegiz gecen hafta gorunmemisti
inşaAllah ikimizde yarın görürürüz kalp atışlarını o minik pıtpıtlarıı

Aminn canım benim aminnn nazar değmesın yavrularımıza
canım sen keseyı gormusmuydun gorduysen kac gunlukken gormustun

Aminn canım benim aminnn nazar değmesın yavrularımıza
canım sen keseyı gormusmuydun gorduysen kac gunlukken gormustun

yok canım daha ilk muayenem olcak bu inşaAllah görürüm hem keseyi hem bebeği Rabbim bebeklerimiz bize bağışlasın ne kadar sıkıntılı bi süreç bu yaa

günaydın güzel ağustos anneleri.. Bugün biraz talihsizliklerle başladı benim için.. Sabah iğne olurken kılcal damara denk gelmiş ve çok kanama oldu.. Korkudan ödüm patladı neredeyse.. Bayılmak üzereydim gözlerim karardı.. Ben tüp tedavisi gördüğüm için progestan iğne oluyorum her gün.. Ve yaklaşık 1 buçuk aydır olduğum için.. Artık hissetmiyorummmm oturduğum yeri diyebilirimmm..

Bu arada midem bulanıyor hafif hafif.. Su içmeye korkuyorum yaa su içmemizde gerekiyor bol bol.. Nasıl olacak bu iş..

yok canım daha ilk muayenem olcak bu inşaAllah görürüm hem keseyi hem bebeği Rabbim bebeklerimiz bize bağışlasın ne kadar sıkıntılı bi süreç bu yaa

Hım anladım canım amin inşallah hepsını göreceksın duyacaksın canım
evet canım ya bende test sonucunu merakla beklıyorum bu sonuclansaydı zamanda gecmıyor

Gecmıs olsun canım dikkat et kendıne basladı demek bulantılar ama mecbur az azda olsa ıcmen lazım canım

Benimde 2 gün önceye kadar fena açıktı. Oturuşta yarım öküzü yerim gibi hissediyordum şimdi aklıma hiç bir şey gelmiyor. Yanı yemesem de olur ama mecbur yiyorum çünkü düşüp bayılırım ben..öyle bir sıkıntım var. Badem fındık ceviz yiyorum. Bunlarda mübarek bi hararet yapıyor akşama 5 lt su içiyorum

Kilolara dikkat kızlar! Gebeyiz iki canlıyız diye fil kadar olmak yok! Çok yiyince bebe çok kilo almıyor. Hem doğumu zorlaştırıyor. Sezaryende toparlanmayı güçleştiriyor. Aman dikkat!

Ayyy Can'ım ya Allah yardımcın olsun. Bulantı çok fena inşallah kısa sürer. Bende gün gün yaklaşıyorum diye tırsmış bi vaziyette bekliyorum inşallah olmaz. Allahım sen acı bana
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Kıymetli Bebek o Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlattık mı her şey Allah'ın izniyle çok daha iyi olacak inşallah.

Canım benim de yarın randevum en son pazartesi 4700 çıkmıştı değerim bugüne kadar da artmıştır inşallah bende kalp atışlarını duyarım

Ay heyecanliyiz hepimz de tabi kii ne guzell :))
Rahatlarsn canm hayirlisiyla insan catliyo yani haklisn evet haftaya cagirir ve ufacikk kesecikk de gorunur hayirlisiyla hic merak etme ferah tut icini :)

Ayhh bugn de gene cok yorgun hissediyorm, ben de bulanti yok neyse ki ama kasik agrilari arada ben burdaym diyo ordan :) yorgunluk halsizlik uyku zaten hepimizin ortak problemi olmali Allah baska dert vermesn insan acisina bile seviniyor belirti var diye ne ilginc duygular Yarabbim..

Cok gecms olsunn.. Aman dikkatli olsalar ya biraz daha zaten en hassas donemimizzzz kizarm onlaraaa :/

İnşallah canım inşallah amin hayırlısıyla görmek duyma nasip olsun

bende öyleyım canım su bıle ıcesım yok ve cok yorgunum uyumak ıstıyorum esnemekten gozlerımden yas gelıyor artık kesınlıke ortak problemımız evet acımıza bıle sevınıyoruz dun benımde kasık agrım uzun surdu aksamda erkenden yattım dınlendım vucudum dınlensın dedım daha neler tecrube edecegız Allah bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…