2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet canım ya belirtiyorumda üstelik.. Eşimde panik yaptı ben ondan korktum sanırım.. Hemşire hn kanıyor diye sesini yükseltti.. Bende orada korktum.. Eşimde korktu.. Beti benzi attı aniden bembeyaz oldu.. Ellerine kadar bulaşmıştı kıyamam..

Zaten erkekle sogukkanli gorunse de bizden daha panik cogu zamn ki cok da hakli yani akli cikmistir adamn yazik ya ins bi daha basiniza gelmez cok gecms olsn tekrar

Kuzum inşallah duyarız.. Öyle tedirginim anlatamam.. Keseyi görene kadar tedirgindim.. Şimdi kalp atışını duyyar mıyım acaba diye tedirginim.. Sonra neler düşüneceğiz acaba.. Rabbim yardım etsin.. Kucağımıza alırsak inanacağız sanırım :KK48::KK68:

İnşallah canım sırayla tüm tedirginlikleri yaşıyoruz canım :) sonu güzel olacak inşallah Rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın :KK36:

Kuzum inşallah duyarız.. Öyle tedirginim anlatamam.. Keseyi görene kadar tedirgindim.. Şimdi kalp atışını duyyar mıyım acaba diye tedirginim.. Sonra neler düşüneceğiz acaba.. Rabbim yardım etsin.. Kucağımıza alırsak inanacağız sanırım :KK48::KK68:
Kalp atışlarınızı duymak için ne zaman gideceksiniz acaba tarih belli mi?

X