2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gebelık varmı dıyor dr evet var dıyebılmek cok guzel cok sukur Rabbım'e amın ınsallah canım degerlerımız guzel cıksın keseyı gorelım pıtpıtları duyalım hersey yolunda gıtsın saglıcakla kucagımıza alaım yavrularımızı

Insallah insallah.. Senin de ilk gebelik mi acaba? Keseyi biz gorduk cok sukur sira kalbinde ins hayirlisiyla onu da duyalm da... Bikac hafta sonra gidecez tekrar.:KK66:

Insallah insallah.. Senin de ilk gebelik mi acaba? Keseyi biz gorduk cok sukur sira kalbinde ins hayirlisiyla onu da duyalm da... Bikac hafta sonra gidecez tekrar.:KK66:

Evet ilk gebeliğim çok sukur sız gormussunuz darısı bızlere ınsallah pıtpıtlarıda duyarsınız Allah'ın ıznıyle keseyı kac gunlukken gordunuz

Evet ilk gebeliğim çok sukur sız gormussunuz darısı bızlere ınsallah pıtpıtlarıda duyarsınız Allah'ın ıznıyle keseyı kac gunlukken gordunuz

Pazartesi gorduk biz yeni.. Tam 5 hafta doldugunda oysa iki gun oncesi gorunmuyordu.. Gunden gune o kadar fark ediyor ki :) bi de hcg 2600 falandi gorundugunde genelde 1500 u gecince gorunuyorms yaramaz :) ins siz de hayirlisiyla bu haftayi tamamlayinca gorursunz insan acele ediyor ama sakin olmak lazm aslnda :)

Pazartesi gorduk biz yeni.. Tam 5 hafta doldugunda oysa iki gun oncesi gorunmuyordu.. Gunden gune o kadar fark ediyor ki :) bi de hcg 2600 falandi gorundugunde genelde 1500 u gecince gorunuyorms yaramaz :) ins siz de hayirlisiyla bu haftayi tamamlayinca gorursunz insan acele ediyor ama sakin olmak lazm aslnda :)

Ayyy ne güzel maşallah size canım nasıl heyecanla okuudm :) benım bugunku sonucum bır cıksın artıs guzel olsun ıcım rahatlayacagım canım ya o zaman sabırla bekleyecegım dr umda öyle dedı 2500 lerde gorunur kese dedı :) bende buyuk ıhtımal haftaya cagırır dıye beklıyorum

en erken 6 muhtemel olarak da 7. ve 8 haftalarda başlıyor canım 8 den sonar başlamadıysa bence yarı yarıya yırttı o kişi demektir :)
bu arada bulantının başlamasının bir iyi yönü var kalbi atmaya başlamış bebişinin hayırlı olsun inşallah. bulantı kalp atımlarıyla birlikte başlıyor.
Ayy evet 6. Haftaya adimimizi atar atmaz basladi hem de saat gibi :-) ne guzel birsey soylemissin hic duymamistim bulanti olmasinin kalp atmasiyla ilgili oldugunu. Bakalim yarin keseyi gormek icin doktora gidecegiz gecen hafta gorunmemisti

Yarın hersey cok guzel olacak canım buraya bulutların üstünde bir şekilde yazacaksın yasadıklarını izin verirler canım mecburı artık:KK48: inşallah canım dualardasınız Rabbım mutlulugumuzu heyecanımızı arttırsın
canımsın yaaa inşaAllah o şekilde gelirim sizlerde benim dualarımdasınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yavrularımızla :KK68::KK68:

Ayy evet 6. Haftaya adimimizi atar atmaz basladi hem de saat gibi :-) ne guzel birsey soylemissin hic duymamistim bulanti olmasinin kalp atmasiyla ilgili oldugunu. Bakalim yarin keseyi gormek icin doktora gidecegiz gecen hafta gorunmemisti
inşaAllah ikimizde yarın görürürüz kalp atışlarını o minik pıtpıtlarıı :KK37::KK37::KK37:

canımsın yaaa inşaAllah o şekilde gelirim sizlerde benim dualarımdasınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yavrularımızla :KK68::KK68:

inşaAllah ikimizde yarın görürürüz kalp atışlarını o minik pıtpıtlarıı :KK37::KK37::KK37:

Aminn canım benim aminnn :KK68::KK68:nazar değmesın yavrularımıza :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
canım sen keseyı gormusmuydun gorduysen kac gunlukken gormustun

Aminn canım benim aminnn :KK68::KK68:nazar değmesın yavrularımıza :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
canım sen keseyı gormusmuydun gorduysen kac gunlukken gormustun

yok canım daha ilk muayenem olcak bu inşaAllah görürüm hem keseyi hem bebeği Rabbim bebeklerimiz bize bağışlasın ne kadar sıkıntılı bi süreç bu yaa :KK51::KK51:

günaydın güzel ağustos anneleri.. Bugün biraz talihsizliklerle başladı benim için.. Sabah iğne olurken kılcal damara denk gelmiş ve çok kanama oldu.. Korkudan ödüm patladı neredeyse.. Bayılmak üzereydim gözlerim karardı.. Ben tüp tedavisi gördüğüm için progestan iğne oluyorum her gün.. Ve yaklaşık 1 buçuk aydır olduğum için.. Artık hissetmiyorummmm oturduğum yeri diyebilirimmm.. :oops:

Bu arada midem bulanıyor hafif hafif.. Su içmeye korkuyorum yaa :KK43: su içmemizde gerekiyor bol bol.. Nasıl olacak bu iş.. :KK51:

yok canım daha ilk muayenem olcak bu inşaAllah görürüm hem keseyi hem bebeği Rabbim bebeklerimiz bize bağışlasın ne kadar sıkıntılı bi süreç bu yaa :KK51::KK51:

Hım anladım canım amin inşallah hepsını göreceksın duyacaksın canım
evet canım ya bende test sonucunu merakla beklıyorum bu sonuclansaydı zamanda gecmıyor:KK51:

günaydın güzel ağustos anneleri.. Bugün biraz talihsizliklerle başladı benim için.. Sabah iğne olurken kılcal damara denk gelmiş ve çok kanama oldu.. Korkudan ödüm patladı neredeyse.. Bayılmak üzereydim gözlerim karardı.. Ben tüp tedavisi gördüğüm için progestan iğne oluyorum her gün.. Ve yaklaşık 1 buçuk aydır olduğum için.. Artık hissetmiyorummmm oturduğum yeri diyebilirimmm.. :oops:

Bu arada midem bulanıyor hafif hafif.. Su içmeye korkuyorum yaa :KK43: su içmemizde gerekiyor bol bol.. Nasıl olacak bu iş.. :KK51:

Gecmıs olsun canım dikkat et kendıne basladı demek bulantılar ama mecbur az azda olsa ıcmen lazım canım

İştahı benim kadar açık olan var mı? Sanırsam iki haftada 1 buçuk kilo aldım. Normalde daha hareketli olduğum için eriyordu. Şimdi çekiniyorum hareket etmeye bir şey olacak diye. Bu hızla gidersem dev gibi olurum herhalde gebeliğin sonunda :)))
Benimde 2 gün önceye kadar fena açıktı. Oturuşta yarım öküzü yerim gibi hissediyordum :KK48: şimdi aklıma hiç bir şey gelmiyor. Yanı yemesem de olur ama mecbur yiyorum çünkü düşüp bayılırım ben..öyle bir sıkıntım var. Badem fındık ceviz yiyorum. Bunlarda mübarek bi hararet yapıyor akşama 5 lt su içiyorum :KK70:

Kilolara dikkat kızlar! Gebeyiz iki canlıyız diye fil kadar olmak yok! Çok yiyince bebe çok kilo almıyor. Hem doğumu zorlaştırıyor. Sezaryende toparlanmayı güçleştiriyor. Aman dikkat!

Hepiciğinize günaydın Ağustos ayının güzide annelerii :KK3::KK19:

Bu sabah itibariyle mide bulantısı neymiş, dünya kaç bucakmış öğrendim çok şükür :KK53: en nefret ettiğim besin olan tostun pek güzel bir nimet olduğuna kanaat getirdim hatta :p yine de içim bi tuhaf, öğlene geçer inşallah

Aynen, ben de hiç belirtim yok, bebiş yok mu acaba diyodum, sağolsun bu sabah belirtinin şahını gördüm :-)

Hakkaten bilemiyorum neye ağlıyorum, her şeye yüreğim yarılıyo, haberleri fln zaten hiç izleyemiyorum, varsa yoksa yemek programı izliyorum, en temizi o hiç drama yok :KK45::KK45:

ya hani "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diye bi süt reklamı var ya, hay Allah'ım kimin aklına gelmiş o reklam acaba, ay yine yazarken fena oldum, direkt gözlerim doluyo reklamın başlamasıyla sonunda zaten hüngür şapır ağlıyorum :KK61::KK61: hiç inanmazdım ben böyle şeyler olacağına ama oluyomuş gerçekten, insanın ruh hali değişiyomuş

ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, güzel haberleri yaz mutlaka :KK68::KK68: hiç öyle kötü şeyleri düşünme de okuma da, iyi düşün iyi olsun, hem öyle olsa doktorun sana söylerdi mutlaka, demek ki bir sıkıntın yok :nazar::nazar: her şeyden hemen etkileniyoruz zaten, hiç kötü kötü şeylere maruz bırakmayalım kendimizi, iyilere hayırlara yoralım hep:KK15:
Ayyy Can'ım ya Allah yardımcın olsun. Bulantı çok fena :KK42: inşallah kısa sürer. Bende gün gün yaklaşıyorum diye tırsmış bi vaziyette bekliyorum inşallah olmaz. Allahım sen acı bana :KK61:

Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Kıymetli Bebek o :KK200::nazar: Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlattık mı her şey Allah'ın izniyle çok daha iyi olacak inşallah.

Canım benim de yarın randevum en son pazartesi 4700 çıkmıştı değerim bugüne kadar da artmıştır inşallah bende kalp atışlarını duyarım

Bu arada midem bulanıyor hafif hafif.. Su içmeye korkuyorum yaa :KK43: su içmemizde gerekiyor bol bol.. Nasıl olacak bu iş.. :KK51:[/QUOTE

Canım geçmiş olsun benim migde bulantım geçti zaten çok hafif olmuştu teras geri gelir mi ki

Ayyy ne güzel maşallah size canım nasıl heyecanla okuudm :) benım bugunku sonucum bır cıksın artıs guzel olsun ıcım rahatlayacagım canım ya o zaman sabırla bekleyecegım dr umda öyle dedı 2500 lerde gorunur kese dedı :) bende buyuk ıhtımal haftaya cagırır dıye beklıyorum

Ay heyecanliyiz hepimz de tabi kii ne guzell :))
Rahatlarsn canm hayirlisiyla insan catliyo yani haklisn :KK70: evet haftaya cagirir ve ufacikk kesecikk de gorunur hayirlisiyla hic merak etme ferah tut icini :)

Ayhh bugn de gene cok yorgun hissediyorm, ben de bulanti yok neyse ki ama kasik agrilari arada ben burdaym diyo ordan :) yorgunluk halsizlik uyku zaten hepimizin ortak problemi olmali Allah baska dert vermesn insan acisina bile seviniyor belirti var diye ne ilginc duygular Yarabbim..

Cok gecms olsunn.. Aman dikkatli olsalar ya biraz daha zaten en hassas donemimizzzz kizarm onlaraaa :/

Ay heyecanliyiz hepimz de tabi kii ne guzell :))
Rahatlarsn canm hayirlisiyla insan catliyo yani haklisn :KK70: evet haftaya cagirir ve ufacikk kesecikk de gorunur hayirlisiyla hic merak etme ferah tut icini :)

Ayhh bugn de gene cok yorgun hissediyorm, ben de bulanti yok neyse ki ama kasik agrilari arada ben burdaym diyo ordan :) yorgunluk halsizlik uyku zaten hepimizin ortak problemi olmali Allah baska dert vermesn insan acisina bile seviniyor belirti var diye ne ilginc duygular Yarabbim..

İnşallah canım inşallah amin hayırlısıyla görmek duyma nasip olsun :KK36:

bende öyleyım canım su bıle ıcesım yok ve cok yorgunum uyumak ıstıyorum esnemekten gozlerımden yas gelıyor artık kesınlıke ortak problemımız evet acımıza bıle sevınıyoruz dun benımde kasık agrım uzun surdu aksamda erkenden yattım dınlendım vucudum dınlensın dedım daha neler tecrube edecegız Allah bılır

X