Hepiciğinize günaydın Ağustos ayının güzide annelerii
Bu sabah itibariyle mide bulantısı neymiş, dünya kaç bucakmış öğrendim çok şükür
en nefret ettiğim besin olan tostun pek güzel bir nimet olduğuna kanaat getirdim hatta
yine de içim bi tuhaf, öğlene geçer inşallah
Aynen, ben de hiç belirtim yok, bebiş yok mu acaba diyodum, sağolsun bu sabah belirtinin şahını gördüm
Hakkaten bilemiyorum neye ağlıyorum, her şeye yüreğim yarılıyo, haberleri fln zaten hiç izleyemiyorum, varsa yoksa yemek programı izliyorum, en temizi o hiç drama yok
ya hani "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diye bi süt reklamı var ya, hay Allah'ım kimin aklına gelmiş o reklam acaba, ay yine yazarken fena oldum, direkt gözlerim doluyo reklamın başlamasıyla sonunda zaten hüngür şapır ağlıyorum
hiç inanmazdım ben böyle şeyler olacağına ama oluyomuş gerçekten, insanın ruh hali değişiyomuş
ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, güzel haberleri yaz mutlaka
hiç öyle kötü şeyleri düşünme de okuma da, iyi düşün iyi olsun, hem öyle olsa doktorun sana söylerdi mutlaka, demek ki bir sıkıntın yok
her şeyden hemen etkileniyoruz zaten, hiç kötü kötü şeylere maruz bırakmayalım kendimizi, iyilere hayırlara yoralım hep