2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız niye 8 ağustos dedi bu şimdi

Kk daki hesaplayıcı 8 diyor gir dene bak , artık kendim 7 sğustos yazdım çünkü bütün takvimlerde 7 çıkıyor :)))

Neyse duzelmis sonunda :) benim adetim 5 gun surer ve 24 gun arayla olur. Ve sanirim 11 kasimda oldu o is

Benimde 4 cü günü biter ,sanırım bende ya 11 yada 12 ci günü hamile kaldım 14 cü günü arkadaşın düğünü vardı o günde oldu gece ama o gün korunmuştuk , düğün gecesinden ya 2 gün ya 3 gün önce olduğunda kaza olmuştu çünkü

Sopayı alıp kocamı dövesim geliyor ya hala aklıma geldikçe hihihi

Hızla büyümüs agustos anneleri masallah diyelim ben bu ay supheliyim ve supheli durumlarim giderek artiyor dun gece hapsurdugumda sag kasigima inanilmaz bir sanci girdi ogluma hamileyken de hapsurdugumda kasklarim agrirdi bu sebepten bat i heyecan ve merakla bekliyorum ikinciyi istiyor muyum bilmiyorum ama esimin tedbirsizligi ve benim pimpirikliligimden dolayi her ay ayni supheyle topiclerde tur atiyorum

Günaydın günü güneş doğmadan uyananlar. Günaydın sabah huysuzları. Günaydın uyku mahmurları. Günaydın güne offfff yaaa ile başlayanlar. Günaydın işi başından aşkın olanlar. Günaydın bulantısı olanlar. Günaydın iştahsızlar. Günaydın şimdiden bebeyle neler yapacağının planını kuranlar. Günaydın her şeyi en ince detayına kadar düşünenler. Bugün halim pek yok uzatmayacam günaydın ağustos anaları
Maşallah sana. Baya bi koşuşturmacalı zor bir hayatın varmış. Allah yardımcın olsun. Belki beben şans getirecek sana
Ay oku bitir çatır çatır doğurt milleti

Ya ben iş yerinde hesaplıyorum evde başka sitelerden hesaplıyorum bana doğum tarihi 07.08 çıkıyor kk da 11 ağustos diyor bu Nasıl bişey anlamadım ben
Bişi sölim mi bende de aynı sorun var. Ben ilk gebelik.org da hesapladım 6 ağustos diyor. Burda yazıyorum 8 ağustos diyor. Anlamadım Nasıl bişe?? Düzeltecem şimdi

Herkese günaydınlar..
Bende bulantı henüz yok annemde de pek olmamış bu durum sanırım biraz genetikmiş :)
İlk muayenemizi pazartesi olduk.. Keseciğimizi gördük henüz iki üç hafta sonra gel her şeyi görelim inş dedi :) ben de onu beklicem artık..

Bi de benim hapşırınca kasıklarıma bi şey saplanır gibi oluyo bazen normal mi hanımlar??

Ultrasonda 6+3 cikti
o zamansenin doğum 2 gün daha erken olabilir canım

Canım benim de 5+3 ama burda 5+1 görünüyor. Bi sıkıntı var bir yerde ama çözemedim bende.. 2 nerde?! 2 gün çok önemli
önemli tabi o 2 gün

yarın canım yani perşembe bende çok heyecanlıyım kuzum ya biraz önce facede bi bayn yazmış rahimi tersmiş ve 3kadından birinde oluyormuş bu durum öyle olsa ilk ultrasonda belli olurdu dimi canım sıkıldı şimdi o duruma yaa

Günaydın Can'ım. O hapşırınca kasıklara ağrı girmesi bende de oluyor. Hatta bende hamile değilken de olur Dr gidince bi soracam tabi unutmazsam

Ya bu hesaplama şeysinde bi şeylik var. Başka yerlerde hesaplıyorum 6 ağustos diyor beklenen doğum tarihini burda hesaplıyorum 8 ağustos diyor. En son 7 ağustos dedi orta yol mu bulmaya çalışıyor bana anlamadım kı 31 ekim sat. Var mı sat 31 ekim olan ???

canım benim bildiğim başlagıca göre yapılıyor bu tarih sat değilde bat yani benim sat 30 ekim mesela bi gün olmalı yani aramızda o zaman

Allahım sen bizleri sevdiklerimizi ve tüm kullarını görünür görünmez kazalardan, şeytanin şerrinden, nefsin azgınlığından, cahilin sözlerinden, düşmanın haysiyetsizinden, kulun merhametsizinden, borcun tükenmeyeninden, paranın helal olmayanından koru. Düşmanlarımızın planlarını boz! Evlerimize ve kalplerimize huzur bedenlerimize ve ruhumuza sağlık ver. Kalplerimize aşk gözlerimize ışık ver. Yolumuzu aydınlat. İyi ve iyiliklerle karşılaştır hayırlarla yaşat. Evlatlarımızı vatana millete ana ve babasına hayırlı et! Amin

çokçaa aminnn

Kızlar son adet tarihim 2kasim bnde suan ne bulantı var ne belirti siz de var mı daha erken mi bilmiom kimi yerde okuyorum belirti olmasi daha iyiymiş yazıyo sizin bulantı lar ne zaman basladi

canım benim bildiğim başlagıca göre yapılıyor bu tarih sat değilde bat yani benim sat 30 ekim mesela bi gün olmalı yani aramızda o zaman
Ballim son adet tarihinden hesaplama yapılıyor. Beklenenden yaparsak baya eksik çıkar o da doktoru yanıltır. senin sat 30 ekimse hakkaten aramızda 1 gün olması lazım alla allaaaa.. Yandı benim devreler Benim neden 6 ağustos diyor?! Çıldırıciim! İlla elime takvimi alıp 280 gün mü sayayım

Kızlar son adet tarihim 2kasim bnde suan ne bulantı var ne belirti siz de var mı daha erken mi bilmiom kimi yerde okuyorum belirti olmasi daha iyiymiş yazıyo sizin bulantı lar ne zaman basladi
canım 8 hafta sonra başlıyor diye biliyorum bende ama ara ara oluo sabah kalkınca bana sonra geçiyo çok şükür düşünmemeye çalışıorum yoksa hepten kötü olurum aklına getirme böyle şeyler emi?

bana mantıklı gelende o ama hiç bi takvimde son adet tarihini sormuyorki son adet başlangıç tarihiniz diye soruyor

bana mantıklı gelende o ama hiç bi takvimde son adet tarihini sormuyorki son adet başlangıç tarihiniz diye soruyor
Kız sabah sabah Leyla oldum. Tamam aynı şeyden bahsediyoruz ya. 31 ekim işte. 31 ekimde adet oldum ben. Bi yerde bi karışıklık var ama çözemedim. Bak normal takvimden açınca 5+4 gün oluyor.
hayalimsin1 senle konuşa konuşa bu yanlış anlama şeysi bana da bulaştı bacım

Günaydın güzel anneler bugun saglık ocagına gittim kan idrar tahlili verdim herşeye bakıyorlar :)
sabırsızlıkla sonucun cıkmasını beklıyorum acaba beta kac oldu :) ebe kayıt actı 17 haftada asımız var senı arayacagım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…