Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İştahı benim kadar açık olan var mı? Sanırsam iki haftada 1 buçuk kilo aldım. Normalde daha hareketli olduğum için eriyordu. Şimdi çekiniyorum hareket etmeye bir şey olacak diye. Bu hızla gidersem dev gibi olurum herhalde gebeliğin sonunda :)))
Elimden geldiği kadar dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil allahın izini ile ins hersey yolunda gider yacanım 8 hafta sonra başlıyor diye biliyorum bende ama ara ara oluo sabah kalkınca bana sonra geçiyo çok şükür düşünmemeye çalışıorum yoksa hepten kötü olurum aklına getirme böyle şeyler emi?
Kız sabah sabah Leyla oldum. Tamam aynı şeyden bahsediyoruz ya. 31 ekim işte. 31 ekimde adet oldum ben. Bi yerde bi karışıklık var ama çözemedim. Bak normal takvimden açınca 5+4 gün oluyor.
@hayalimsin1 senle konuşa konuşa bu yanlış anlama şeysi bana da bulaştı bacım
ay bende randevu almaya çalışıorum sağlık ocağından ama sistem vermiyor bi türlü direk gidicem sabah artık doktora girip mi muayene oldun canım yoksa direk kan vermeye mi gittin? çünkü bizim ordaki 8de tahlila başlıo doktor saat 9,30 da geliordaGünaydın güzel anneler bugun saglık ocagına gittim kan idrar tahlili verdim herşeye bakıyorlar :)
sabırsızlıkla sonucun cıkmasını beklıyorum acaba beta kac oldu :) ebe kayıt actı 17 haftada asımız var senı arayacagım dedı
heee şimdi anladımm seni benim adet bitiş tarihim 30 ekimdi başlagıcım 26 ekim yani bi sorun yok ozaman
ay bende randevu almaya çalışıorum sağlık ocağından ama sistem vermiyor bi türlü direk gidicem sabah artık doktora girip mi muayene oldun canım yoksa direk kan vermeye mi gittin? çünkü bizim ordaki 8de tahlila başlıo doktor saat 9,30 da geliorda
Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)
Ah Can'ım normal normal. Geçici bir durum da değil pek. Neye ağladığını bilmiyorsun dı mi ben haberleri izlerken en az 2 kere ağlıyorum artık. Hele Bebek çocuk falan haberlerine hiç dayanamıyorum. Ana olunca tüm bebeler evladın gibi sanki
ya hani "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diye bi süt reklamı var ya, hay Allah'ım kimin aklına gelmiş o reklam acaba, ay yine yazarken fena oldum, direkt gözlerim doluyo reklamın başlamasıyla sonunda zaten hüngür şapır ağlıyorum hiç inanmazdım ben böyle şeyler olacağına ama oluyomuş gerçekten, insanın ruh hali değişiyomuşCanım ya beni güldürdü süt reklamında neye agladin Kıyamam :)
yarın canım yani perşembe bende çok heyecanlıyım kuzum ya biraz önce facede bi bayn yazmış rahimi tersmiş ve 3kadından birinde oluyormuş bu durum öyle olsa ilk ultrasonda belli olurdu dimi canım sıkıldı şimdi o duruma yaa
ya arkadaşlar ben her şeye ağlar oldum hiç huyum değildir ama her şeye gözüm doluyo, az önce süt reklamına ağladım. ay şimdi yazarken yine aklıma geldi bi daha ağladım bu da mı bebiş yüzünden yoksa? Allah'ım huyum böyle kalmaz di mi, nolur kalmasın
en erken 6 muhtemel olarak da 7. ve 8 haftalarda başlıyor canım 8 den sonar başlamadıysa bence yarı yarıya yırttı o kişi demektir :)Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)
bence o bulantısı olanların üzülmemesi için verilmiş bir züğürt tesellisi :=)Ya illa ki öyle tabii ki bulantisi olmayan gebelikler sagliksizmis demiyorum. Dedigim gibi bilimsel bir aciklamasi olmayan bir teori. Ben sadece bulantiyla basa cikabilmek adina kendimi teselli ediyorum
bizimki randevulu bakıyor canım sistemden çıkıyor da yarın yok galiba neyse ben gdicem direk sabah sağlık ocağına ordanda özele geçer bakarım kalp atışlarına inşaAllah bizimki geç geliyor evet yani ne zmn gittiysem geç geldi bana mı denk geldi bilmiyorum tabisaglık ocagına netten randevu alınıyormu canım onu bılmıyordum bızım dr erken gelmıs canım hatt ben gec gıttım 9 da gelır dıye dr gıdıyorsun o tahlıl kagıdı cıkarıyor gereklı tahlıllerı sonra her dr un yanında ebe var ya o kımse onunla gorusuyorsun sana sorular soruyor son adet tarıhın falan kılonu tansıyonunu olcuyor sızın dr gec gelıyormus
ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, güzel haberleri yaz mutlaka hiç öyle kötü şeyleri düşünme de okuma da, iyi düşün iyi olsun, hem öyle olsa doktorun sana söylerdi mutlaka, demek ki bir sıkıntın yok her şeyden hemen etkileniyoruz zaten, hiç kötü kötü şeylere maruz bırakmayalım kendimizi, iyilere hayırlara yoralım hep
günaydın değerli agustos anneleri..hepimiz sağlıkla,sıhatle kucagımıza alırız inşallah..ve Allahım isteyen herkese nasip etsin..bende bugünhamile olduğumu ögrendim..test yaptımm.yarıın sabah sonucu alacam..idrarada pozitif cıktı.bende sogan suyu kullnanlardanım..mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum..sağlıkla kalın..
bizimki randevulu bakıyor canım sistemden çıkıyor da yarın yok galiba neyse ben gdicem direk sabah sağlık ocağına ordanda özele geçer bakarım kalp atışlarına inşaAllah bizimki geç geliyor evet yani ne zmn gittiysem geç geldi bana mı denk geldi bilmiyorum tabi
canım benim ya içime su serptin inşaAllah güzel haberler vercem sizlere bende sabırsızlanıyorum bu konuda aynen iyi düşüenlim bebişimiz bizimle mide bulantıların hayırlı olsun canım benim öyle daha başlamadı ama ara ara kalkıo midem öğürmesemde kötü hissettiriyo insan kendini sen de ctesi mi gidicektin doktora?
yok 2 gündür böyle, hiç öyle sulugöz değilimdir halbuki ama kendime şaşırıyorum son 2 gündürbende de hiç duygusallık yok şimdilik sizinki başından beri mi böyle?
bizimki randevulu bakıyor canım sistemden çıkıyor da yarın yok galiba neyse ben gdicem direk sabah sağlık ocağına ordanda özele geçer bakarım kalp atışlarına inşaAllah bizimki geç geliyor evet yani ne zmn gittiysem geç geldi bana mı denk geldi bilmiyorum tabi
canım benim ya içime su serptin inşaAllah güzel haberler vercem sizlere bende sabırsızlanıyorum bu konuda aynen iyi düşüenlim bebişimiz bizimle mide bulantıların hayırlı olsun canım benim öyle daha başlamadı ama ara ara kalkıo midem öğürmesemde kötü hissettiriyo insan kendini sen de ctesi mi gidicektin doktora?
Günaydın Can'ım. O hapşırınca kasıklara ağrı girmesi bende de oluyor. Hatta bende hamile değilken de olur Dr gidince bi soracam tabi unutmazsam
Ya bu hesaplama şeysinde bi şeylik var. Başka yerlerde hesaplıyorum 6 ağustos diyor beklenen doğum tarihini burda hesaplıyorum 8 ağustos diyor. En son 7 ağustos dedi orta yol mu bulmaya çalışıyor bana anlamadım kı 31 ekim sat. Var mı sat 31 ekim olan ???
Günaydın güzel anneler bugun saglık ocagına gittim kan idrar tahlili verdim herşeye bakıyorlar :)
sabırsızlıkla sonucun cıkmasını beklıyorum acaba beta kac oldu :) ebe kayıt actı 17 haftada asımız var senı arayacagım dedı
günaydın değerli agustos anneleri..hepimiz sağlıkla,sıhatle kucagımıza alırız inşallah..ve Allahım isteyen herkese nasip etsin..bende bugünhamile olduğumu ögrendim..test yaptımm.yarıın sabah sonucu alacam..idrarada pozitif cıktı.bende sogan suyu kullnanlardanım..mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum..sağlıkla kalın..
Evet bi de saglik ocagi olayi varms ben de yeni ogrendm hamis arkadasimdan haftaya halledim ben de o isi :) her sonucumuz guzel cikar ins
Allah ın izniyle iyi haberler alcaz canım sıkma canınıElimden geldiği kadar dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil allahın izini ile ins hersey yolunda gider ya
bakalım yarın nolcak daha izin bile almadım ama planlar yapmaya başladım inşaAllah duyarımm canım yaa inşaAllahSana denk gelmıs olabılır canım 09.30 gec cunku öyle yaparsın canım ılgılenır muhtemelen hadı yarın guzel haberlerle gel pıtpıtların sesıyle duygulan
aaa ctesi sanıyordum ben o başkasıydı galiba eşimle gidicem falan demişti karıştırmışta olabilirim kafa uçmuş bu aralar bende benimde mide ara ara oluyorda psikolojik diorum bende kendimceCuma günü benim randevum canım, Allah'ım hayırlı haberlerle dönelim inşallah böyle midem fln bulanıyo ama hala emin olamıyorum, ya psikolojik oluyosa, ya bi terslik olursa diye hep endişe halindeyim. Bi hayrılısıyla görelim şu minik kalpleri inşallah
Allah ın izniyle iyi haberler alcaz canım sıkma canını
bakalım yarın nolcak daha izin bile almadım ama planlar yapmaya başladım inşaAllah duyarımm canım yaa inşaAllah
aaa ctesi sanıyordum ben o başkasıydı galiba eşimle gidicem falan demişti karıştırmışta olabilirim kafa uçmuş bu aralar bende benimde mide ara ara oluyorda psikolojik diorum bende kendimce