Ah Can'ım normal normal. Geçici bir durum da değil pek. Neye ağladığını bilmiyorsun dı miya arkadaşlar ben her şeye ağlar oldumhiç huyum değildir ama her şeye gözüm doluyo, az önce süt reklamına ağladım. ay şimdi yazarken yine aklıma geldi bi daha ağladım bu da mı bebiş yüzünden yoksa? Allah'ım huyum böyle kalmaz di mi, nolur kalmasın
Allah kolaylık versin. Çok beter bir şeydir bilirim. Ben hastanelere kaldırıldım ilk hamileliğimde. O kadar fena oldum kı..yiyip içemedim iyice zayıfladım düşük tehlikesi oluştuBenim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)
hayalimsin1 ben seni anladım cevval hatunsun. Maşallah sana! Sen yaparsın. Öyle kazaya can kurban benim de hedefim 3 bakalım hayırlısı. Rabbim verirse tabi 27 yaşında evlendim çocuk işi biraz geçe kaldı bende. Sen kaç yaşındasın?
Ben 31 yaşındayım. Tam burda yazan tarihte doğurursam doğum günümde yeniden anne olmuş olacam inşallah. Benim de 1 oğlum var 28 aylık. Bebe doğduğunda 3 yaşında olacak inşallah. Etrafımdaki herkes en ideali 3 yaştır dedi,kırmak olmaz dedim bendeOzaman Allah sanada 3 bebiş nasip etsin inş :))
Ben 33 Can'ım doğurana kadar 34 :))kikiki
Sen şimdi kaç yaşındasın ?
Benim iki kızımın arasında tam 8 yaş var ,niye okadar beklediysem artıkçok pişmanım . Maksimum 3 yaş olmalı aralarında bence. peşpeşe aradan çıkardı yani . Hem ikiside anlaşamıyor oynayamıyor ,arada çok yaş farkı hiç mi hiç iyi olmuyor .
Sende peş peşe doğur hazır içindeyken hepsini büyüt bence :))))
ya arkadaşlar ben her şeye ağlar oldumhiç huyum değildir ama her şeye gözüm doluyo, az önce süt reklamına ağladım. ay şimdi yazarken yine aklıma geldi bi daha ağladım bu da mı bebiş yüzünden yoksa? Allah'ım huyum böyle kalmaz di mi, nolur kalmasın
Canım okula devam etmeliyim demişsin..öğretmen misin yoksa okuyor musun?Pisikedi ,:)))
Tşk ederim sağol Can'ım , darısı senin başına inş.
Avradumda ne avrat ama sonuncu kazaya kurban gittim :))) 3 çocuk artı okula devam etmeliyim, Nasıl gider artık bilmiyorum
Ben 31 yaşındayım. Tam burda yazan tarihte doğurursam doğum günümde yeniden anne olmuş olacam inşallah. Benim de 1 oğlum var 28 aylık. Bebe doğduğunda 3 yaşında olacak inşallah. Etrafımdaki herkes en ideali 3 yaştır dedi,kırmak olmaz dedim bendeşaka bir yana hesaplarım tutarsa bir tane de 34 yaşında yapacam ve doğurma işini bitirecem nasipse hayırlısıyla inşallah. Şimdiye kadar her şey yolunda şükürler olsun. Bakalım...
Hakket sen niya o kada bekledun? 8 sene nedur?! Wu ikildum
Canım okula devam etmeliyim demişsin..öğretmen misin yoksa okuyor musun?
Benim de 07.08.2016 son adet tarihi 1 kasim olarak girdigimde her yerde ayni hesapladiYa ben iş yerinde hesaplıyorum evde başka sitelerden hesaplıyorum bana doğum tarihi 07.08 çıkıyor kk da 11 ağustos diyor bu Nasıl bişey anlamadım ben
Benim de 07.08.2016 son adet tarihi 1 kasim olarak girdigimde her yerde ayni hesapladi
Ilk adet derken? Benim son adet tarihi dedigim de son oldugum adetin ilk gunu.Benim ilk adet tarihim 1 kasım dıve son 4 kasım , benim girdiğim takvimler ilk adet gününü soruyor ama , çalıştığım hastanedede öyle :))
Ayni seyden bahsediyoruz aslinda. Son adet tarihi=sat=son adetin ilk gunuVe normalide ilk günü hesaplanması gerektiğini biliyorum zaten
Ilk adet derken? Benim son adet tarihi dedigim de son oldugum adetin ilk gunu.
Ayni seyden bahsediyoruz aslinda. Son adet tarihi=sat=son adetin ilk gunu
Evet canim oyle gorunuyorAyyyyy hahahahakız benim bu yanlış anlamalarım hep sanamı denk geliyor ,kız ben sizide kk sayfasındaki soruyuda yanlışmı anladım ozaman kikikiki kız ben son bitiği gün diye algıladım hep ahahaha