2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ah Can'ım normal normal. Geçici bir durum da değil pek. Neye ağladığını bilmiyorsun dı mi ben haberleri izlerken en az 2 kere ağlıyorum artık. Hele Bebek çocuk falan haberlerine hiç dayanamıyorum. Ana olunca tüm bebeler evladın gibi sanki

Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)
Allah kolaylık versin. Çok beter bir şeydir bilirim. Ben hastanelere kaldırıldım ilk hamileliğimde. O kadar fena oldum kı..yiyip içemedim iyice zayıfladım düşük tehlikesi oluştu
hayalimsin1 maşallah sana. 2 kızın var. Sırtın yere gelmez. Gönül yoldaşıdır kız evlat. Rabbim olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla versin (mesela bana ) 3.evladın da yolda. Ben rizeliyim. Kendi ağzımızla bişe diim sana. Avratsun da! Helal olsun sağa!

Pisikedi ,:)))

Tşk ederim sağol Can'ım , darısı senin başına inş.
Avradumda ne avrat ama sonuncu kazaya kurban gittim :))) 3 çocuk artı okula devam etmeliyim, Nasıl gider artık bilmiyorum

hayalimsin1 ben seni anladım cevval hatunsun. Maşallah sana! Sen yaparsın. Öyle kazaya can kurban benim de hedefim 3 bakalım hayırlısı. Rabbim verirse tabi 27 yaşında evlendim çocuk işi biraz geçe kaldı bende. Sen kaç yaşındasın?

Ozaman Allah sanada 3 bebiş nasip etsin inş :))
Ben 33 Can'ım doğurana kadar 34 :))kikiki
Sen şimdi kaç yaşındasın ?
Benim iki kızımın arasında tam 8 yaş var ,niye okadar beklediysem artık çok pişmanım . Maksimum 3 yaş olmalı aralarında bence. peşpeşe aradan çıkardı yani . Hem ikiside anlaşamıyor oynayamıyor ,arada çok yaş farkı hiç mi hiç iyi olmuyor .

Sende peş peşe doğur hazır içindeyken hepsini büyüt bence :))))

Ben 31 yaşındayım. Tam burda yazan tarihte doğurursam doğum günümde yeniden anne olmuş olacam inşallah. Benim de 1 oğlum var 28 aylık. Bebe doğduğunda 3 yaşında olacak inşallah. Etrafımdaki herkes en ideali 3 yaştır dedi,kırmak olmaz dedim bende şaka bir yana hesaplarım tutarsa bir tane de 34 yaşında yapacam ve doğurma işini bitirecem nasipse hayırlısıyla inşallah. Şimdiye kadar her şey yolunda şükürler olsun. Bakalım...
Hakket sen niya o kada bekledun? 8 sene nedur?! Wu ikildum

Canım ya beni güldürdü süt reklamında neye agladin Kıyamam :)

Pisikedi ,:)))

Tşk ederim sağol Can'ım , darısı senin başına inş.
Avradumda ne avrat ama sonuncu kazaya kurban gittim :))) 3 çocuk artı okula devam etmeliyim, Nasıl gider artık bilmiyorum
Canım okula devam etmeliyim demişsin..öğretmen misin yoksa okuyor musun?

Ne bileyim kız cahillik işte ,niye beklediysem bende bilmiyorum ,senin gibi ozamanlar bana araya 3 yaş koy yoksa zorluk yaşarsın diyen olsaydı keşke :)) senin plan çok iyi bence aynen uygula değilse benim gibi pişman olursun diyim sana

Canım okula devam etmeliyim demişsin..öğretmen misin yoksa okuyor musun?

Okuyorum yine yaa, hemşireliği bitirdim ,haftanın 3 günü okul 2 günü iş ,şimdide aynı meslekte başka bir bölüm okuyorum ,doğum ebesi olmak istiyorum herkezi doğurtacam yani :)) başarırmıyım bilmiyorum çünkü burda bunları okuyup bitirmek çok zor .geçen sene notlarım iyi değildi tekrar aldım bu sene , bilseydim hamile kalacağımı tekrar yapmaz o notlarla devam ederdim ,3 Senelik bir okul bu , bir sene yine açıkta kalacak . Çünkü burda annelik izini 1 yıl pfff hayırlısı artık

Ilk adet derken? Benim son adet tarihi dedigim de son oldugum adetin ilk gunu.

Ayyyyy hahahaha kız benim bu yanlış anlamalarım hep sanamı denk geliyor ,kız ben sizide kk sayfasındaki soruyuda yanlışmı anladım ozaman kikikiki kız ben son bitiği gün diye algıladım hep ahahaha

Ayyyyy hahahaha kız benim bu yanlış anlamalarım hep sanamı denk geliyor ,kız ben sizide kk sayfasındaki soruyuda yanlışmı anladım ozaman kikikiki kız ben son bitiği gün diye algıladım hep ahahaha
Evet canim oyle gorunuyor o zaman burdaki takvimi 1 kasim olarak degistirmen gerekiyor. Hic benimle ayni gun olan yok diyordum bak sen varmissin 07.08.doguracak olan

Kız dur takvimimi düzelteyim ben ahahaha senle aynı gün adet olmuşuz senin kaç gün sürer ?

Bide kaç günde bir adet olursun , bide kaçıncı günü o iş oldu ?? Anlat bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…