- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
Ah Can'ım normal normal. Geçici bir durum da değil pek. Neye ağladığını bilmiyorsun dı mi ben haberleri izlerken en az 2 kere ağlıyorum artık. Hele Bebek çocuk falan haberlerine hiç dayanamıyorum. Ana olunca tüm bebeler evladın gibi sankiya arkadaşlar ben her şeye ağlar oldum hiç huyum değildir ama her şeye gözüm doluyo, az önce süt reklamına ağladım. ay şimdi yazarken yine aklıma geldi bi daha ağladım bu da mı bebiş yüzünden yoksa? Allah'ım huyum böyle kalmaz di mi, nolur kalmasın
Allah kolaylık versin. Çok beter bir şeydir bilirim. Ben hastanelere kaldırıldım ilk hamileliğimde. O kadar fena oldum kı..yiyip içemedim iyice zayıfladım düşük tehlikesi oluştuBenim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)
hayalimsin1 maşallah sana. 2 kızın var. Sırtın yere gelmez. Gönül yoldaşıdır kız evlat. Rabbim olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla versin (mesela bana ) 3.evladın da yolda. Ben rizeliyim. Kendi ağzımızla bişe diim sana. Avratsun da! Helal olsun sağa!