2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ya arkadaşlar ben her şeye ağlar oldum :KK61:hiç huyum değildir ama her şeye gözüm doluyo, az önce süt reklamına ağladım. ay şimdi yazarken yine aklıma geldi bi daha ağladım :KK57: bu da mı bebiş yüzünden yoksa? Allah'ım huyum böyle kalmaz di mi, nolur kalmasın :110:
Ah Can'ım normal normal. Geçici bir durum da değil pek. Neye ağladığını bilmiyorsun dı mi :KK48: ben haberleri izlerken en az 2 kere ağlıyorum artık. Hele Bebek çocuk falan haberlerine hiç dayanamıyorum. Ana olunca tüm bebeler evladın gibi sanki :KK61:

Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)
Allah kolaylık versin. Çok beter bir şeydir bilirim. Ben hastanelere kaldırıldım ilk hamileliğimde. O kadar fena oldum kı..yiyip içemedim iyice zayıfladım düşük tehlikesi oluştu :KK43:
hayalimsin1 hayalimsin1 maşallah sana. 2 kızın var. Sırtın yere gelmez. Gönül yoldaşıdır kız evlat. Rabbim olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla versin (mesela bana :KK48: ) 3.evladın da yolda. Ben rizeliyim. Kendi ağzımızla bişe diim sana. Avratsun da! Helal olsun sağa!Hoppa

Pisikedi ,:)))

Tşk ederim sağol Can'ım , darısı senin başına inş.
Avradumda ne avrat ama sonuncu kazaya kurban gittim :))) 3 çocuk artı okula devam etmeliyim, Nasıl gider artık bilmiyorum :KK48::KK48:

hayalimsin1 hayalimsin1 ben seni anladım cevval hatunsun. Maşallah sana! Sen yaparsın. Öyle kazaya can kurban :KK48: benim de hedefim 3 bakalım hayırlısı. Rabbim verirse tabi :KK51: 27 yaşında evlendim çocuk işi biraz geçe kaldı bende. Sen kaç yaşındasın?

hayalimsin1 hayalimsin1 ben seni anladım cevval hatunsun. Maşallah sana! Sen yaparsın. Öyle kazaya can kurban :KK48: benim de hedefim 3 bakalım hayırlısı. Rabbim verirse tabi :KK51: 27 yaşında evlendim çocuk işi biraz geçe kaldı bende. Sen kaç yaşındasın?

Ozaman Allah sanada 3 bebiş nasip etsin inş :))
Ben 33 Can'ım doğurana kadar 34 :))kikiki
Sen şimdi kaç yaşındasın ?
Benim iki kızımın arasında tam 8 yaş var ,niye okadar beklediysem artık :KK43: çok pişmanım . Maksimum 3 yaş olmalı aralarında bence. peşpeşe aradan çıkardı yani . Hem ikiside anlaşamıyor oynayamıyor ,arada çok yaş farkı hiç mi hiç iyi olmuyor .

Sende peş peşe doğur hazır içindeyken hepsini büyüt bence :))))

Ozaman Allah sanada 3 bebiş nasip etsin inş :))
Ben 33 Can'ım doğurana kadar 34 :))kikiki
Sen şimdi kaç yaşındasın ?
Benim iki kızımın arasında tam 8 yaş var ,niye okadar beklediysem artık :KK43: çok pişmanım . Maksimum 3 yaş olmalı aralarında bence. peşpeşe aradan çıkardı yani . Hem ikiside anlaşamıyor oynayamıyor ,arada çok yaş farkı hiç mi hiç iyi olmuyor .

Sende peş peşe doğur hazır içindeyken hepsini büyüt bence :))))
Ben 31 yaşındayım. Tam burda yazan tarihte doğurursam doğum günümde yeniden anne olmuş olacam inşallah. Benim de 1 oğlum var 28 aylık. Bebe doğduğunda 3 yaşında olacak inşallah. Etrafımdaki herkes en ideali 3 yaştır dedi,kırmak olmaz dedim bende :KK48: şaka bir yana hesaplarım tutarsa bir tane de 34 yaşında yapacam ve doğurma işini bitirecem nasipse hayırlısıyla inşallah. Şimdiye kadar her şey yolunda şükürler olsun. Bakalım...
Hakket sen niya o kada bekledun? 8 sene nedur?! Wu ikildum :KK35: :KK70::KK70:

ya arkadaşlar ben her şeye ağlar oldum :KK61:hiç huyum değildir ama her şeye gözüm doluyo, az önce süt reklamına ağladım. ay şimdi yazarken yine aklıma geldi bi daha ağladım :KK57: bu da mı bebiş yüzünden yoksa? Allah'ım huyum böyle kalmaz di mi, nolur kalmasın :110:

Canım ya beni güldürdü süt reklamında neye agladin Kıyamam :)

Pisikedi ,:)))

Tşk ederim sağol Can'ım , darısı senin başına inş.
Avradumda ne avrat ama sonuncu kazaya kurban gittim :))) 3 çocuk artı okula devam etmeliyim, Nasıl gider artık bilmiyorum :KK48::KK48:
Canım okula devam etmeliyim demişsin..öğretmen misin yoksa okuyor musun?

Ben 31 yaşındayım. Tam burda yazan tarihte doğurursam doğum günümde yeniden anne olmuş olacam inşallah. Benim de 1 oğlum var 28 aylık. Bebe doğduğunda 3 yaşında olacak inşallah. Etrafımdaki herkes en ideali 3 yaştır dedi,kırmak olmaz dedim bende :KK48: şaka bir yana hesaplarım tutarsa bir tane de 34 yaşında yapacam ve doğurma işini bitirecem nasipse hayırlısıyla inşallah. Şimdiye kadar her şey yolunda şükürler olsun. Bakalım...
Hakket sen niya o kada bekledun? 8 sene nedur?! Wu ikildum :KK35: :KK70::KK70:

Ne bileyim kız cahillik işte ,niye beklediysem bende bilmiyorum ,senin gibi ozamanlar bana araya 3 yaş koy yoksa zorluk yaşarsın diyen olsaydı keşke :)) senin plan çok iyi bence aynen uygula değilse benim gibi pişman olursun diyim sana

Canım okula devam etmeliyim demişsin..öğretmen misin yoksa okuyor musun?

Okuyorum yine yaa, hemşireliği bitirdim ,haftanın 3 günü okul 2 günü iş ,şimdide aynı meslekte başka bir bölüm okuyorum ,doğum ebesi olmak istiyorum herkezi doğurtacam yani :)) başarırmıyım bilmiyorum çünkü burda bunları okuyup bitirmek çok zor .geçen sene notlarım iyi değildi tekrar aldım bu sene , bilseydim hamile kalacağımı tekrar yapmaz o notlarla devam ederdim ,3 Senelik bir okul bu , bir sene yine açıkta kalacak . Çünkü burda annelik izini 1 yıl pfff hayırlısı artık

Ilk adet derken? Benim son adet tarihi dedigim de son oldugum adetin ilk gunu.

Ayyyyy hahahaha :KK48::rolleyes: kız benim bu yanlış anlamalarım hep sanamı denk geliyor ,kız ben sizide kk sayfasındaki soruyuda yanlışmı anladım ozaman kikikiki:rolleyes: kız ben son bitiği gün diye algıladım hep ahahaha

Ayyyyy hahahaha :KK48::rolleyes: kız benim bu yanlış anlamalarım hep sanamı denk geliyor ,kız ben sizide kk sayfasındaki soruyuda yanlışmı anladım ozaman kikikiki:rolleyes: kız ben son bitiği gün diye algıladım hep ahahaha
Evet canim oyle gorunuyor :KK71: o zaman burdaki takvimi 1 kasim olarak degistirmen gerekiyor. Hic benimle ayni gun olan yok diyordum bak sen varmissin 07.08.doguracak olan :KK68:

Kız dur takvimimi düzelteyim ben ahahaha senle aynı gün adet olmuşuz :KK70: senin kaç gün sürer ?

Bide kaç günde bir adet olursun , bide kaçıncı günü o iş oldu :KK70:?? Anlat bakim

X