2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım ben hamıle oldugumu dun ogrendım dr carsamba gunu tekrar test yaptır o sonuca gore randevu verecegım dedı beklemedıyım suan sen ne yaptın
Bn dun test yine tekrarladim 1035 degerim haftaya carsamba kontrol tedirgin oluyor insan

Haklisin canim oyle insaAllah oyle olur hakkimizda hayirlisi Allah isteyen herkese nasip etsin

Bn dun test yine tekrarladim 1035 degerim haftaya carsamba kontrol tedirgin oluyor insan
Mrb canm bnm ki de tüp bebek kaçıncı gün 1035 çıktı senin . Bnm 11. 219 13.gün 514 çıktı muayeneye ne zaman gitcem bana 15 gün dediler nasıl beklicem bilmiom

Iyi aksamlar bayanlar bende agustos annesi olacagim insallah bu gun 6+3 olduk bugun doktor kontrolumuz vardi Allah'ın izniyle kalp atislarini duyduk darisi sizlerin basina
çok sevindimm ne güzell bi duygudur yaa aynı günlerdeyiz ama benim 6+1 sizin nasıl 6+3 oluyor canım?

Iyi aksamlar bayanlar bende agustos annesi olacagim insallah bu gun 6+3 olduk bugun doktor kontrolumuz vardi Allah'ın izniyle kalp atislarini duyduk darisi sizlerin basina

iyi akşamlar cok sevındım Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın nasıl heyecanlandım anlatamam amınn darısı bızlere olsun :)

çok sevindim gözünüz aydın benim bebişim de aynı gün görünüyor, inşallah biz de duyarız bu hafta kalp atışlarını
anatkh018 canım senin randevun perşembe miydi yoksa yarın mıydı? ay ben çok heyecan yaptım, günler geçmiyo bi türlü

Üfffff! Zaman geçse de herkesler kalp atışını duysa sonra cinsiyetlerini öğrensek biran önce ciciler alsak da paylaşsak burda içim kıpır kıpır oldu.

Evet canım ya bende heyecanla beklıyorum o gunlerı dr randevum ne zaman olacak onu beklıyorum ozellkle cınsıyetı cok merak edıyorum uzuldugum bır nokta var esım erkek olursa babasının ısmını koyacakmıs ben bunu hıc ıstemıyorum o kadar dıl dokuyorum hala ıkna edemedım cok canım sıkılıyorum nasıl vazgecırecegım bılmıyorum

Çok heyecanlı bekleyişler bunlar. He bide o konular var. Burda ne isim savaşları dinleyecez merakla bekliyorum ballim kayınpederin adı ne? Bide sağ mı? Allah katında ismi bellidir bebenizin..bakalım aklınıza dilinize ne düşecek

130.6 dı canım degerım adetım 1 gun gecıkmıstı daha dogru klomen kullanmıstım ıgenın 17. gunu cıkan degerım
Insan tedirgin oluyor yukselcekmi diye olma tedirgin dua et salavat getir Allahin izniyle alnimizin akiyla gecirecegiz bu gunleri.ve bugunki paniklerimiz endiselerimiz heyecanlarimiz guzel bir hatira olacak hayat denen bu yolda ..Allah uzun omur ve saglik versin evlatlarimiza ve bizlere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…