Kalp atisini dinledinmi ne asamadasin cnm sen
Bn dun test yine tekrarladim 1035 degerim haftaya carsamba kontrol tedirgin oluyor insanCanım ben hamıle oldugumu dun ogrendım dr carsamba gunu tekrar test yaptır o sonuca gore randevu verecegım dedı beklemedıyım suan sen ne yaptın
Kalp atisini duydun mu sen
Haklisin canim oyle insaAllah oyle olur hakkimizda hayirlisi Allah isteyen herkese nasip etsinAğlama canım, yıpratma kendini, ilk şok öyle oluyo biraz, biz kaç aydır istiyoduk, ilk bebeğimiz olacak inşallah ama ben bile öğrenince "ne yaptım ben" dedim kendi kendime ama insan zamanla alışıyo kabulleniyo sonra da Allah'ım bişey olmasın nolur diye yalvarıyo
Hem hemen yarın vermiyolar ki ikinci bebişi eline, o zamana kadar ilk kuzun daha da büyür, sen de daha bi oturtturmuş olursun düzenini, hepsi yoluna girer.
Annemin dediği gibi bi ölüme çare yok, Allah can sağlığı versin, sen bile şaşıracaksın nasıl da olmuş bitmiş diye bence , hiç üzme kendini
Mrb canm bnm ki de tüp bebek kaçıncı gün 1035 çıktı senin . Bnm 11. 219 13.gün 514 çıktı muayeneye ne zaman gitcem bana 15 gün dediler nasıl beklicem bilmiomBn dun test yine tekrarladim 1035 degerim haftaya carsamba kontrol tedirgin oluyor insan
Bn dun test yine tekrarladim 1035 degerim haftaya carsamba kontrol tedirgin oluyor insan
çok sevindimm ne güzell bi duygudur yaaIyi aksamlar bayanlar bende agustos annesi olacagim insallah bu gun 6+3 olduk bugun doktor kontrolumuz vardi Allah'ın izniyle kalp atislarini duyduk darisi sizlerin basina
Iyi aksamlar bayanlar bende agustos annesi olacagim insallah bu gun 6+3 olduk bugun doktor kontrolumuz vardi Allah'ın izniyle kalp atislarini duyduk darisi sizlerin basina
Ultrasonda 6+3 ciktiçok sevindimm ne güzell bi duygudur yaaaynı günlerdeyiz ama benim 6+1 sizin nasıl 6+3 oluyor canım?
Canım benim de 5+3 ama burda 5+1 görünüyor. Bi sıkıntı var bir yerde ama çözemedim bende.. 2 nerde?! 2 gün çok önemliçok sevindimm ne güzell bi duygudur yaaaynı günlerdeyiz ama benim 6+1 sizin nasıl 6+3 oluyor canım?
çok sevindim gözünüz aydınIyi aksamlar bayanlar bende agustos annesi olacagim insallah bu gun 6+3 olduk bugun doktor kontrolumuz vardi Allah'ın izniyle kalp atislarini duyduk darisi sizlerin basina
Cnm 17.gun 1035 cikti banada 26.gun randevu verdilerMrb canm bnm ki de tüp bebek kaçıncı gün 1035 çıktı senin . Bnm 11. 219 13.gün 514 çıktı muayeneye ne zaman gitcem bana 15 gün dediler nasıl beklicem bilmiom
Anladım canım mecbur bekleycez napalımCnm 17.gun 1035 cikti banada 26.gun randevu verdiler
En son degerin neydi nezaman yaptirdin cnmaynen tedırgın oluyor bende yarını bır atlatsaydım degerım ıyı cıksa dıyorum
Üfffff! Zaman geçse de herkesler kalp atışını duysa sonra cinsiyetlerini öğrensek biran önce ciciler alsak da paylaşsak burdaiçim kıpır kıpır oldu.
130.6 dı canım degerım adetım 1 gun gecıkmıstı daha dogru klomen kullanmıstım ıgenın 17. gunu cıkan degerımEn son degerin neydi nezaman yaptirdin cnm
Çok heyecanlı bekleyişler bunlar. He bide o konular var. Burda ne isim savaşları dinleyecez merakla bekliyorumEvet canım ya bende heyecanla beklıyorum o gunlerı dr randevum ne zaman olacak onu beklıyorum ozellkle cınsıyetı cok merak edıyorum uzuldugum bır nokta var esım erkek olursa babasının ısmını koyacakmıs ben bunu hıc ıstemıyorum o kadar dıl dokuyorum hala ıkna edemedım cok canım sıkılıyorum nasıl vazgecırecegım bılmıyorum
Insan tedirgin oluyor yukselcekmi diye olma tedirgin dua et salavat getir Allahin izniyle alnimizin akiyla gecirecegiz bu gunleri.ve bugunki paniklerimiz endiselerimiz heyecanlarimiz guzel bir hatira olacak hayat denen bu yolda ..Allah uzun omur ve saglik versin evlatlarimiza ve bizlere ..130.6 dı canım degerım adetım 1 gun gecıkmıstı daha dogru klomen kullanmıstım ıgenın 17. gunu cıkan degerım