2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok heyecanlı bekleyişler bunlar. He bide o konular var. Burda ne isim savaşları dinleyecez merakla bekliyorum :KK48: ballim kayınpederin adı ne? Bide sağ mı? Allah katında ismi bellidir bebenizin..bakalım aklınıza dilinize ne düşecek :KK51:

En guzel heyecanlar :) evet canım malesef o konu var bu anne baba ısmı koyma sevdası nedır anlamadım gıttı zaten irfan canım ismi sağ çok sukur Rabbım bılıyordur bebegımın ısmını tabıkı ınsallah benım gonlumden gecen olur anne baba ısmı olmaz cok dua edıyorum Rabbım esımı vazgecır bu duygudan dıye

Insan tedirgin oluyor yukselcekmi diye olma tedirgin dua et salavat getir Allahin izniyle alnimizin akiyla gecirecegiz bu gunleri.ve bugunki paniklerimiz endiselerimiz heyecanlarimiz guzel bir hatira olacak hayat denen bu yolda ..Allah uzun omur ve saglik versin evlatlarimiza ve bizlere ..

İster istemez tedirgin oluyor canım ama iyi düşünüyorum hersey cok güzel olacak diyorum bol bol dua edıyorum Allah büyük dualarımızla bizi güzel günlere götürecektir aynen hepsi tatlı bir anı olarak kalacak annelik duygusu panıgı heyecanı olsa gerek bunlar aminnnn canım Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın

ya arkadaşlar ben her şeye ağlar oldum :KK61:hiç huyum değildir ama her şeye gözüm doluyo, az önce süt reklamına ağladım. ay şimdi yazarken yine aklıma geldi bi daha ağladım :KK57: bu da mı bebiş yüzünden yoksa? Allah'ım huyum böyle kalmaz di mi, nolur kalmasın :110:

Heyooo kizlar cokli alinti yapiyodum telden olmadi :) Iyi dilek dileyen herkese cok tesekkurler.. Allah hepimizin bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh...

Bu arada ben de calisan bir anneyim ve aksam geldim bi kac saat uyudum sonra esim sagolsun yemek getirmis yemeye kalktin.. Inanilmaz yorucu oluyo calisirken.. Bi de ben yakin ilcelere falan gidiyorum is icin, avukatim geziciyim bi yerde :) ama yorucu olmaya basladi bu hafta baya...

Bi de hamisligini yeni ogrenen arkadas hayirli ugurlu olsn, Allah tamamina erdirsin ins

İnşallah canım :KK68::KK68: bu sağlık ocağı kısmını bilmiyodum, iyi ki söyledin, hayırlısıyla bi kesinleşsin haftaya da oraya gider kaydolurum

hoşgeldiniz ikiniz de :KK24::KK24:

Allah senin de yardımcın olsun, şimdi gözünde büyüyodur eminim ama ileride iyi ki de olmuş diyeceksin bence, yaşları yakın kardeşler kadar güzeli yok, maşallah :nazar::nazar:

beeeen ben ben ben!!:KK31::KK31:Allah'ım bu nasıl bir uyuklamak, patronun suratına bakarken içim geçiyo, adamcağız ne anlatıyo ilk on saniyeden sonra hiç bir fikrim yok :-) hele ev işleri olduğu gibi duruyo, akşam evde ha varım ha yokum gibi bişey, tavuk gibi uyuyorum :KK23:

bu arada kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda? ben negatifim eşim pozitif, daha önce aşısını olan var mı? yan etki fln gördünüz mü?

Hosbuldukkk :)))

Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)

Benim 2 gundur bulantim basladi. Sadece sabah degil aksamlari da bulaniyor. Gun icinde iste oldugum icin sanirim oyalaniyorum o yuzden pek hissetmiyorum ama eve gelir gelmez basliyor. Hic belirtim yok diye uzuluyordum meger daha erkenmis :)

Bendede henüz bişey yok . Yani her an başlayabilirmi diyorsunuz.

Aynen oyle. 2 gun oncesine kadar hamileligimden suphe ediyordum. Bir de bilimsel bir aciklamasi olmamasina ragmen bulantili gecen gebeliklerin saglikli olma ihtimali daha yuksek diye bir yazi okumustum. O yuzden midem bulandikca resmen mutlu oluyorum :KK48:

Kız ben inanmıyorum o sağlıklı yada sağlıksız diye bişey yok öyle olsaydı benim kızlarım hasta olurlardı . Bak ilk kızımda başından sonuna kadar hiç bulantım yoktu . İkinci kızımda sadece 2 hafta bulantım oldu devam edecek sandım kesildi turp gibi oldum :)) çok şükür her ikiside çok sağlıklı .
Şimdi 3 bebişe hamileyim kaza sonucu , :))ortada bişey yok henüz, sana sordum çünkü insan Zaman'la unutuyor hangi haftada bulantının başladığını

Kız ben inanmıyorum o sağlıklı yada sağlıksız diye bişey yok öyle olsaydı benim kızlarım hasta olurlardı . Bak ilk kızımda başından sonuna kadar hiç bulantım yoktu . İkinci kızımda sadece 2 hafta bulantım oldu devam edecek sandım kesildi turp gibi oldum :)) çok şükür her ikiside çok sağlıklı .
Şimdi 3 bebişe hamileyim kaza sonucu , :))ortada bişey yok henüz, sana sordum çünkü insan Zaman'la unutuyor hangi haftada bulantının başladığını
Ya illa ki öyle tabii ki :KK66: bulantisi olmayan gebelikler sagliksizmis demiyorum. Dedigim gibi bilimsel bir aciklamasi olmayan bir teori. Ben sadece bulantiyla basa cikabilmek adina kendimi teselli ediyorum

Ben ilk kızımda 37 haftalık doğum yaptım normal oldu.
İkinci kızımda 14 saat sancıdan sonra tam doğacak popo üzeri ters geliyordu son anda sezaryen oldum oda 36 haftada geldi

Doktorun bana dediği bünyem 40 haftaya kadar gebelik taşıyamıyormuş zaten karnım 7buçuktam sonra düşecek gibi duruyor :))

Yani bu şu demektirki ben büyük ihtimal en az 1 ay yine erken Doğururum .

Bulantımın hiç olmaması yada çok az ve kısa bir dönem olması bununla ilgis olabilirmi bilmiyorum

Ya illa ki öyle tabii ki :KK66: bulantisi olmayan gebelikler sagliksizmis demiyorum. Dedigim gibi bilimsel bir aciklamasi olmayan bir teori. Ben sadece bulantiyla basa cikabilmek adina kendimi teselli ediyorum

:)) anladım Can'ım . Benim Türkçeyle biraz sorunum var zaten . Malum çok dil var bende kikiki yanlış anladım

Heyooo kizlar cokli alinti yapiyodum telden olmadi :) Iyi dilek dileyen herkese cok tesekkurler.. Allah hepimizin bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh...

Bu arada ben de calisan bir anneyim ve aksam geldim bi kac saat uyudum sonra esim sagolsun yemek getirmis yemeye kalktin.. Inanilmaz yorucu oluyo calisirken.. Bi de ben yakin ilcelere falan gidiyorum is icin, avukatim geziciyim bi yerde :) ama yorucu olmaya basladi bu hafta baya...

Bi de hamisligini yeni ogrenen arkadas hayirli ugurlu olsn, Allah tamamina erdirsin ins
Tesekkur ederim canim, hepimizin insallah..

X