2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
gerçi haftasonları evde ben kendimi daha çok yoruyorum

sen kaç yaşındasın hayalim? kaçıncı bebiş?

Canım ben 28 yaşındayım.. İlk bebiş inşallah nasip ederse Rabbim.. Tüp bebek tedavisi gördüm canım..
Sen kaç yuaşındasın? Kaçıncı bebiş ?

Kizlarrrr bise sormaaakkk istiyorum 4+5 gunlugum son adete gore .dha ultrason k9ntrolune gitmedim.16 aralik randevu verildi kalp atisini duymak maksatlimi bu simdi

Canım ben 28 yaşındayım.. İlk bebiş inşallah nasip ederse Rabbim.. Tüp bebek tedavisi gördüm canım..
Sen kaç yuaşındasın? Kaçıncı bebiş ?
Cnm bnmkide tup bebek 4.gun embriyosu transferin
10.gunu 40,10
11.gunu 66,38
12.gunu112.3
14.gunu 365.5
15.gun 1035
Nasil sence

ayy ne guzel az kalmıs dr randevuna haha dr da ogrenr gıdınce ne ıcın gıttgnnı aa sen pıtpıtlarıda duyarsın o zamn :) guzel haberlerle gel canım evet calısınca fırsat olmuyor bende ızın alacagım zaten saglık ocagınıda bıldırmek lazım hamıle odlugunu bende daha bılmıyorum dr a ne zaman gıdecgımı :)

İnşallah canım :KK68::KK68: bu sağlık ocağı kısmını bilmiyodum, iyi ki söyledin, hayırlısıyla bi kesinleşsin haftaya da oraya gider kaydolurum

Herkese selam biz de araniza katilabilir miyiz fındığımla :)
hoşgeldiniz ikiniz de :KK24::KK24:

Merhaba kizlar oncelikle herkesin bebisleri hayirli olsun Allah sağ salim kucağimiza almayi nasip etsin bende kismet olursa agustos annesi olucam ama biraz buruk cunku henuz 8 aylik bi kizim var ve bu bebis cok buyuk bi surpriz oldu nasil bakicam bilmiyorum kizim cok huysuz hic bi sey yemiyor bir de sezeryan oldum buda beni iyice korkutuyor doktora bile gitmek gelmiyor icimden biraz dertlesmek istedim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah senin de yardımcın olsun, şimdi gözünde büyüyodur eminim ama ileride iyi ki de olmuş diyeceksin bence, yaşları yakın kardeşler kadar güzeli yok, maşallah :nazar::nazar:

çalışan anneler kimler? eve gitsemmm dinlensemmm

beeeen ben ben ben!!:KK31::KK31:Allah'ım bu nasıl bir uyuklamak, patronun suratına bakarken içim geçiyo, adamcağız ne anlatıyo ilk on saniyeden sonra hiç bir fikrim yok :-) hele ev işleri olduğu gibi duruyo, akşam evde ha varım ha yokum gibi bişey, tavuk gibi uyuyorum :KK23:

bu arada kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda? ben negatifim eşim pozitif, daha önce aşısını olan var mı? yan etki fln gördünüz mü?

İnşallah canım :KK68::KK68: bu sağlık ocağı kısmını bilmiyodum, iyi ki söyledin, hayırlısıyla bi kesinleşsin haftaya da oraya gider kaydolurum

Allah senin de yardımcın olsun, şimdi gözünde büyüyodur eminim ama ileride iyi ki de olmuş diyeceksin bence, yaşları yakın kardeşler kadar güzeli yok, maşallah :nazar::nazar:

beeeen ben ben ben!!:KK31::KK31:Allah'ım bu nasıl bir uyuklamak, patronun suratına bakarken içim geçiyo, adamcağız ne anlatıyo ilk on saniyeden sonra hiç bir fikrim yok :-) hele ev işleri olduğu gibi duruyo, akşam evde ha varım ha yokum gibi bişey, tavuk gibi uyuyorum :KK23:

bu arada kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda? ben negatifim eşim pozitif, daha önce aşısını olan var mı? yan etki fln gördünüz mü?

eve gidip yatmak istiyorum :KK51:

Sagol canim amun cumlemizin insaAllah tesekkur ederim evet cok zor saat 2 oldu be hala kahvaltisini yaptirmaya calisiyorum boyleykende bebek nasil olucak cok dusunuyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Bende sağlık ocagna gıttıgımde orda söylemıslerdı canım öyle ogrenmıstım guzel haberlerını beklıyorum :KK36::KK36:

aa cidden mi ben öyle mi yapsam kan testi yapıp sonra özele gitsem falan? annem ne zaman gitse ertesi gün alıyor kan sonucunu da ondan dedim

evet canım oluyor öyle ben bır kere kan vermıstım ertesı gunde dr lar eylem yapacaklarmıs kapalıymıs aynı gun netten bakmıstım sonuclara

Amin insaAllah gozumde hemde nasil buyuyo kac gundur agliyorum napicam diye
Ağlama canım, yıpratma kendini, ilk şok öyle oluyo biraz, biz kaç aydır istiyoduk, ilk bebeğimiz olacak inşallah ama ben bile öğrenince "ne yaptım ben" dedim kendi kendime ama insan zamanla alışıyo kabulleniyo sonra da Allah'ım bişey olmasın nolur diye yalvarıyo :KK48:

Hem hemen yarın vermiyolar ki ikinci bebişi eline, o zamana kadar ilk kuzun daha da büyür, sen de daha bi oturtturmuş olursun düzenini, hepsi yoluna girer.
Annemin dediği gibi bi ölüme çare yok, Allah can sağlığı versin, sen bile şaşıracaksın nasıl da olmuş bitmiş diye bence , hiç üzme kendini:KK68:

X