amin inşaAllah hepimizinki öyle olsunn7. 8. haftalardan itibaren beklenir ama inşallah sağlıklı ve bulantısız bir gebelik olur
Bende çalışıyorum canım.. Eve gittiğimde bayılıyorum resmen.. akşam 8 de yokummm uyuyakalıyorumm
gerçi haftasonları evde ben kendimi daha çok yoruyorum
sen kaç yaşındasın hayalim? kaçıncı bebiş?
çok şükür verene. 32 - 2. bebiş cnm Allah izin verirseCanım ben 28 yaşındayım.. İlk bebiş inşallah nasip ederse Rabbim.. Tüp bebek tedavisi gördüm canım..
Sen kaç yuaşındasın? Kaçıncı bebiş ?
Cnm bnmkide tup bebek 4.gun embriyosu transferinCanım ben 28 yaşındayım.. İlk bebiş inşallah nasip ederse Rabbim.. Tüp bebek tedavisi gördüm canım..
Sen kaç yuaşındasın? Kaçıncı bebiş ?
ayy ne guzel az kalmıs dr randevuna haha dr da ogrenr gıdınce ne ıcın gıttgnnı aa sen pıtpıtlarıda duyarsın o zamn :) guzel haberlerle gel canım evet calısınca fırsat olmuyor bende ızın alacagım zaten saglık ocagınıda bıldırmek lazım hamıle odlugunu bende daha bılmıyorum dr a ne zaman gıdecgımı :)
hoşgeldiniz ikiniz deHerkese selam biz de araniza katilabilir miyiz fındığımla :)
Allah senin de yardımcın olsun, şimdi gözünde büyüyodur eminim ama ileride iyi ki de olmuş diyeceksin bence, yaşları yakın kardeşler kadar güzeli yok, maşallahMerhaba kizlar oncelikle herkesin bebisleri hayirli olsun Allah sağ salim kucağimiza almayi nasip etsin bende kismet olursa agustos annesi olucam ama biraz buruk cunku henuz 8 aylik bi kizim var ve bu bebis cok buyuk bi surpriz oldu nasil bakicam bilmiyorum kizim cok huysuz hic bi sey yemiyor bir de sezeryan oldum buda beni iyice korkutuyor doktora bile gitmek gelmiyor icimden biraz dertlesmek istedim Allah hepimizin yardimcisi olsun
çalışan anneler kimler? eve gitsemmm dinlensemmm
İnşallah canımbu sağlık ocağı kısmını bilmiyodum, iyi ki söyledin, hayırlısıyla bi kesinleşsin haftaya da oraya gider kaydolurum
hoşgeldiniz ikiniz de
Allah senin de yardımcın olsun, şimdi gözünde büyüyodur eminim ama ileride iyi ki de olmuş diyeceksin bence, yaşları yakın kardeşler kadar güzeli yok, maşallah
beeeen ben ben ben!!Allah'ım bu nasıl bir uyuklamak, patronun suratına bakarken içim geçiyo, adamcağız ne anlatıyo ilk on saniyeden sonra hiç bir fikrim yok hele ev işleri olduğu gibi duruyo, akşam evde ha varım ha yokum gibi bişey, tavuk gibi uyuyorum
bu arada kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda? ben negatifim eşim pozitif, daha önce aşısını olan var mı? yan etki fln gördünüz mü?
Cnm bnmkide tup bebek 4.gun embriyosu transferin
10.gunu 40,10
11.gunu 66,38
12.gunu112.3
14.gunu 365.5
15.gun 1035
Nasil sence
çok şükür verene. 32 - 2. bebiş cnm Allah izin verirse
yaşlar
Sagol canim amun cumlemizin insaAllah tesekkur ederim evet cok zor saat 2 oldu be hala kahvaltisini yaptirmaya calisiyorum boyleykende bebek nasil olucak cok dusunuyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Allah senin de yardımcın olsun, şimdi gözünde büyüyodur eminim ama ileride iyi ki de olmuş diyeceksin bence, yaşları yakın kardeşler kadar güzeli yok, maşallah
Kalp atisini duydun mu sencanımm güzel artmış özellikle son günlerde.. Bence gayt ii gidiyor
İnşallah canımbu sağlık ocağı kısmını bilmiyodum, iyi ki söyledin, hayırlısıyla bi kesinleşsin haftaya da oraya gider kaydolurum
hoşgeldiniz ikiniz de
beeeen ben ben ben!!Allah'ım bu nasıl bir uyuklamak, patronun suratına bakarken içim geçiyo, adamcağız ne anlatıyo ilk on saniyeden sonra hiç bir fikrim yok hele ev işleri olduğu gibi duruyo, akşam evde ha varım ha yokum gibi bişey, tavuk gibi uyuyorum
bu arada kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda? ben negatifim eşim pozitif, daha önce aşısını olan var mı? yan etki fln gördünüz mü?
aa cidden mi ben öyle mi yapsam kan testi yapıp sonra özele gitsem falan? annem ne zaman gitse ertesi gün alıyor kan sonucunu da ondan dedim
Kalp atisini dinledinmi ne asamadasin cnm senbenn benn zor duruyorum valla
Ağlama canım, yıpratma kendini, ilk şok öyle oluyo biraz, biz kaç aydır istiyoduk, ilk bebeğimiz olacak inşallah ama ben bile öğrenince "ne yaptım ben" dedim kendi kendime ama insan zamanla alışıyo kabulleniyo sonra da Allah'ım bişey olmasın nolur diye yalvarıyoAmin insaAllah gozumde hemde nasil buyuyo kac gundur agliyorum napicam diye