- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
Yaaa cok guzeeeeel iyi dusunmussun cnm cok sasiracak ya adamcagiz :) benim de hayalimdi ben yapamadım
evet canım cok sasıracak az kaldı su yarım saatte gecseydı :) sende ıkıncıde yaparsın canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cok guzeeeeel iyi dusunmussun cnm cok sasiracak ya adamcagiz :) benim de hayalimdi ben yapamadım
Can'ım o bana bakıyordu. Benim oğlan 2013 doğumlu da Çin takviminde kız diyordu. Şimdi de erkek diyor. Diyorum ki kız dedi erkek oldu erkek dediğine göre bu kızKız varyaaa insan sana İnat oğlan doğurur bea:)))) hem sen niye 2012-13 bakıyorsun ben onları görmek istemiyorum Hm :)))
Ay Can'ım ya Nasıl güzel hazırlamışsın. Maşallah. Çok heyecanlı. Bize yaz merak ederiz. Ne tepki verdi ne dedicıtcıtlı badı eldıven aldım canım ıdrar testı ve kan testı sonucunu paketledım ıcıne bırde nor yazdım 9 ay sonra kollarındayım babacıgım altınada bebegın :) koydum heyecanla beklıyorm 6 6.15 gıbı yanımda olur zaman hıc gecmıyor sankı herkese soylemek ıstıyorum tek tek arayıp kızkardesıme soyledım ınanamadı ne nasıl dıyor :)
Can'ım o bana bakıyordu. Benim oğlan 2013 doğumlu da Çin takviminde kız diyordu. Şimdi de erkek diyor. Diyorum ki kız dedi erkek oldu erkek dediğine göre bu kız
benim zaten iki kızım var ben erkek istediğimi bildiği için inadına yapıyo yaa:)))))))
Hayırlısı ya sağlıklı olsunlarda
Bn 2015 agustos annesiyim. Arada okuorm yazdklarinizi ayni bizde boyleydik :) neyse ben bir uyuyordm gnde 16 saat en az uyku halimd.3. Aya girdigmde daha da cogaldi uyku. 4 te kesildi birden misss gbi rahatladmya kızlar sizde de aşırı uyku hali oluyor mu? iş yerinde zor ayakta duruyorum, evde saat 9'u zor görüyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum. eşim zaten işten geç geliyo ne onun yüzünü görebiliyorum ne de evde iş yapacak halim kalıyo
gün geçtikçe daha da artıyo sanki, bunun bi çözümü var mı acaba?
Coook gecmis olsun inşallah sizin icin en hayirli zamanda yeniden hamile kalirsiniz.arkadşlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
malasef bgn itibariyle aranızdan ayrılmak zorundayım
sabah kanamam başladı,
acil dr gittim b hcg değerim düşüşe geçmiş
Rabbim 5 senenin sonunda 1 haftalık Anne olma heycanını yaşattı
inşallah birdahaki sefere daim olur mutlulugum
hepinizden bir parça dua istiyorum sadece...
ve dua ediyorum ki hepiniz vaktiyle sağlıkla kucagınıza alın
öneri için teşekkür ederim sabahları midem kaldırmıyo diye içmeyi bırakmıştım içeyim bari.Omega 3 kullan..ben de alicam daha almadim..şimdilik para kalmadi ..diger ay alirim artik..malum tüp bebek tedavisi ilaclar kontrol derken resmen soyulduk
tebrik ederim, ne kadar ince düşünmüşsün yalnız bu yorumu okuyunca ben ne odunmuşum demeden duramadım, sanki onuncu defa oluyomuş gibi çift çizgi çıktı hamileyim galiba yarına bi kan testi yaptıralım dedim sonra da vurdum kafayı yattım, şok demek ki böyle bişey, ne heyecan ne mutluluk hiç bişey hissedememiştim ancak ertesi sabah aklım başıma gelmişticıtcıtlı badı eldıven aldım canım ıdrar testı ve kan testı sonucunu paketledım ıcıne bırde nor yazdım 9 ay sonra kollarındayım babacıgım altınada bebegın :) koydum heyecanla beklıyorm 6 6.15 gıbı yanımda olur zaman hıc gecmıyor sankı herkese soylemek ıstıyorum tek tek arayıp kızkardesıme soyledım ınanamadı ne nasıl dıyor :)
arkadşlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
sabah kanamam başladı,
Erkek çocukla kız çocuk gerçek anlamda farkediyor. Ne kadar yaramaz olursa olsun kız çocukları daha uyumlu ve daha ılımlı. Oğlumda en çok zorlandığım aşırı derecede hırçın! 2 yaş sendromunda olumsuzluklar sayılıyor ya vurmak,itmek,ısırmak,saç çekmek,ağlama krizi,inat,çığlık atmak,kendini yerden yere atmak,başını vurmak vs vs hepsi ve dahası var! Zaptedemiyorum çoğu zaman istediği olmadığında veya istemediği bir durumla karşılaştığında sinirlenip saldırıyor,zarar veriyor. İstediği olmadığında huysuzluk ağlamaları yapıp anneyi bunaltan bebeler bana miss geliyor o kadar diim. Şükürler olsun bu aralar biraz daha sakin. Yarım gün kreşe gidiyor. Enerjisini bi nebze atıyor artık bana pek zarar vermiyor.kızımda 3 yaşında puffy. bizimkinde de zorlandığımız konular oldu ama erkek çocuk ayrı bir zor mu oluyor?
senin zorlandığın konular neler oldu çocukta?
Çok geçmiş olsun. Canım Allah yar ve yardımcın olsun, Peygamber sabrı versin inşallah.arkadşlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
sabah kanamam başladı,
canm bendeki belirtilerde böleydi hamileyim ama seni ümitlendirmek istemem adet günün geçti mi ?merhaba hanımlar bende ağustos annesi olmak istiyorum 2 yılı geçkindir uğraşiyorum 2.çocuk için bu ay diğer aylardan farklı olarak sol bacağıma vuran ağrı avuç içlerinde damarların belirginleşmesi karnımın alt kısmında şişlik göğüslerimde damar var ama bende herzaman oluyo o damarlar yanliz uçların yanındaki yağ bezeleri biraz fazlalaştı koyulaşma yok.sizdede bu belirtiler varmı bi bakabilirmisiniz acaba vücudunuzdaki tepkilemelere.
pisikedinin ilk oğlu için bakmıştm canım o yüzden o tarihlere baktm ama yine de tersi çıktı doğrulk payı az allahım hayrlısını versinKız varyaaa insan sana İnat oğlan doğurur bea:)))) hem sen niye 2012-13 bakıyorsun ben onları görmek istemiyorum Hm :)))
çok güzl bi süpriz ya valla iyi sabrediyosn ben idrar testnde görür görmez kocamı uyandrdm kalk kalk hamileyim diyecıtcıtlı badı eldıven aldım canım ıdrar testı ve kan testı sonucunu paketledım ıcıne bırde nor yazdım 9 ay sonra kollarındayım babacıgım altınada bebegın :) koydum heyecanla beklıyorm 6 6.15 gıbı yanımda olur zaman hıc gecmıyor sankı herkese soylemek ıstıyorum tek tek arayıp kızkardesıme soyledım ınanamadı ne nasıl dıyor :)
Kızlarr merhabaaa bende ağustos annesi olucam inşallah bi oğluşum var mayıs 2013 doğumlu plansız bi şekilde 2. Bebişime hamile olduğumu öğrendim bu yolda birbirimize inşallah en güzel şekilde destk oluruz
çok güzl bi süpriz ya valla iyi sabrediyosn ben idrar testnde görür görmez kocamı uyandrdm kalk kalk hamileyim diye
hayırlı olsun canım maşallah sana :) çook saol rabbim sağlıklı bi şeklde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)Merhaba agustos anneleri. Gecen sene kasimda dogum yaptim ve sürpriz bi şekilde tekrar hamile oldugumu öğrendim. Kismetse bende ağustos annesiyim herkese bu zor ama tatli donemde kolaylik diliyorummm :)
evet cidden süper olmuş mutluluğunuz daim olsn inşallah rabbim bebeğinizi kucağınıza aldığınız anın videosunu da çekmeyi nasip etsin inşallh :)sabrettım sonuda güzel oldu ama canım videoyada cektım esım sımdı durup durup vıdeou izliyor :) çok guzel bır anı oldu :)
Cnmmm nasil tepki verdi esin ya anlat hemen :) aksam uyumusum ben ya 7 gibi bu bebis beni uykucu yapti cnm :)sabrettım sonuda güzel oldu ama canım videoyada cektım esım sımdı durup durup vıdeou izliyor :) çok guzel bır anı oldu :)
öneri için teşekkür ederim sabahları midem kaldırmıyo diye içmeyi bırakmıştım içeyim bari.
Allah yardımcınız olsun, insan evlet için neler yapmıyo işte ama bebiş kısmetiyle gelir zaten, hayırlısıyla gelsin çektiğiniz her şeyi unutursunuz
tebrik ederim, ne kadar ince düşünmüşsün yalnız bu yorumu okuyunca ben ne odunmuşum demeden duramadım, sanki onuncu defa oluyomuş gibi çift çizgi çıktı hamileyim galiba yarına bi kan testi yaptıralım dedim sonra da vurdum kafayı yattım, şok demek ki böyle bişey, ne heyecan ne mutluluk hiç bişey hissedememiştim ancak ertesi sabah aklım başıma gelmişti
Allah sabır versin canım, yardımcınız olsun hayırlısı böyleymiş ama demek ki olmasının önünde bi engel yok, bi dahaki sefere bebişin sımsıkı tutunur sana inşallah hiç bırakmaz seni
bi dahaki ay olsa da yaz bize, hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah