2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok şükür cnm. İpekciğim de huysuz teyzesi. Köpek diş gelecek galiba.
Kolayca gelsin inşallah. Köpek dişiyle alt azı dişi bir çıktı sevdanın. Zor oluyor ama geçecek inşallah.

Konuşabiliyor mu bişeyler diyor mu:)

Sevda anlıyor sanırım ama hala bişeyler demiyor. Attı baba dede meme hapşu bu kadar :)

Amin cnm. 4 azı dişi çıktı. Onlar bitti köpek dişte sanırım sıra. Biraz biraz konuşmaya çalışıyor. Anne baba teyze dede nene abla abi...

Beni de heveslendirdin iyi mi burada da her yer müsait ama soğuktan çıkamıyoruz, hoş aralık gelecek daha kar yağmadı öğle saatinde yarım saat de olsa çıkabiliyoruz hala. Allah yüzümüze baktı:)
Erzurum'da olsam bu kadar çıkabilir miydim bilemedim :)
ama şu konuda iyi ki diyorum;
iyi ki 3 kızım var. her gün farklı bir olay, farklı bir eğlence :)

Amin cnm. 4 azı dişi çıktı. Onlar bitti köpek dişte sanırım sıra. Biraz biraz konuşmaya çalışıyor. Anne baba teyze dede nene abla abi...
Maşallah dillerine:)

Nası büyüdüler değil mi maşallah:)

Odası ayrı mı ipeğin. Beşik yatak odamızda bizim gece ağladığında yanıma alıyorum ama beni çok yoruyor

2 yaşına kadar yanımda yatsın diyordum ama aklı ermeden ayırsam mı ne yapsam

Erzurum'da olsam bu kadar çıkabilir miydim bilemedim :)
ama şu konuda iyi ki diyorum;
iyi ki 3 kızım var. her gün farklı bir olay, farklı bir eğlence :)
Hele biraz daha büyüsünler:) mutfakta yardım etmeye başlayıp bir pazar sabahı çatal kaşık sesleriyle uyandırsınlar sizi, erkek arkadaş dertleri, kıskanç kız arkadaş dertleri :))) çok şanslısın vallahi:) Allah hayırlınevlat etain hepsini inşallahh

bu günler kolay.
zaten en korktuğum ergenlik dönemleri.
Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Şimdi ayırması kolay olur ama ben ayırma taraftarı değilim cnm. 2 yaşına kadar yanımızda yatsın istiyorum. Yatağı bizimkiyle bitişik. Gece yataktan tırmanıp bizim yatağa geçiyor. gece bi uyanıyorum yatakta İpek yerlere de minder serdim. Bu şekilde 2 yaşı dolduralım sonra çaresine bakacağım İnşaAllah.

B Began benim kaldığım şehir de küçük aslında ama kentleşme projesi yapmaya başladılar geçen seneden beri. Bina dikiyolar ha bire artık hiç güvenemeyeceğiz herhalde.
burada da inşaat çok ama nüfus artışına etkisi yok. hep aynı insanlar satın alıyor :)

büyük kızıma anlattım. birkaç gün mırın kırın etti ama kolay bıraktı.

ortanca kızıma anlatmak işe yaramadı. hep emmek istedi inatlaştı. karabiber filan sürdüm, silip emmeye devam etti. ben de her meme istediğinde gizlice sirke sürdüm. acı acı diye bıraktı. eğer sirke sürdüğümü görseydi ıslak mendille siler, yine emerdi :)

Ben de öyle de şünüyorum ama babası çok rahatsız oluyor. Sabaha karşı yanımıza alıyorum o saatten sonra bize rahat vermiyor geçen topuğuyla gözüme bir vurdu kör oldum sandım Allah korusun.

Ben şimdiden sütten kesmeyi düşünüyorum. Nasıl olcak o iş ikimiz için de üzücü olacağı kesin.
B Began en çok sana zor olur herhalde :)
Mamadan sonra memeyi azalttı benim kızım. Bir sabah kalktığında bir öğlen uykusundan kalktığında emiyor. Akşam yatarken de emziriyordum ama o zaman abartıyor diye artık emzirmiyorum ayakları da sallayıp uyutuyorum

Benim akrabalarım da hep şeffaf diş jeliyle bıraktırmış. Ama senin yöntemin de güEl, hem sağlıklı:)

Herkese merhabalar... dertli ben geldim yeniden kizlar o kadar perisanim ki ne yapacağım bilmiyorum. Benim kiz hala gazını çıkartamiyor geceleri çığlık cigliga uyanıyor salincakta sallanarak uyuyor. Gece 4-5 arasi tekrar salincakta sallanmak istiyor cok zorluyor beni bu durum yani hala yenidogan gibi yasiyoruz hatta daha beteriz saat basi uyanıyor gazdan dolayi kaka yapmaya zorlar gibi gaz çıkartıyor. Ultrason vs cekindik problem yok dedi doktor ama yuruyen hatta kosan bir dakika olduğu yerde durmayan kipir kipir bir bebeğin gazını cikartabilmesi gerekmez mi bir akil verin nolur herseyi denedim rezene anason kimyon melisa cayi gece cayi hicbiri care olmadı. Calismazken yine bir sekilde gündüz de olsa uyuyordum ama simdi durum cok katlanilmaz olmaya basladi. Gece 12-1 de zar zor uyuyor sonra 4e kadar yatakta kipir kipir zorluyor zorluyor çıkartamiyor gazini sonra da uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…