- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Kolayca gelsin inşallah. Köpek dişiyle alt azı dişi bir çıktı sevdanın. Zor oluyor ama geçecek inşallah.Çok şükür cnm. İpekciğim de huysuz teyzesi. Köpek diş gelecek galiba.
Amin cnm. 4 azı dişi çıktı. Onlar bitti köpek dişte sanırım sıra. Biraz biraz konuşmaya çalışıyor. Anne baba teyze dede nene abla abi...Kolayca gelsin inşallah. Köpek dişiyle alt azı dişi bir çıktı sevdanın. Zor oluyor ama geçecek inşallah.
Konuşabiliyor mu bişeyler diyor mu:)
Sevda anlıyor sanırım ama hala bişeyler demiyor. Attı baba dede meme hapşu bu kadar :)
tavsiye ederim :)Ay maşallah ne güzelmiş taşındığın yerin imkanları... Bravo sana.
Erzurum'da olsam bu kadar çıkabilir miydim bilemedim :)Beni de heveslendirdin iyi miburada da her yer müsait ama soğuktan çıkamıyoruz, hoş aralık gelecek daha kar yağmadı öğle saatinde yarım saat de olsa çıkabiliyoruz hala. Allah yüzümüze baktı:)
Maşallah dillerine:)Amin cnm. 4 azı dişi çıktı. Onlar bitti köpek dişte sanırım sıra. Biraz biraz konuşmaya çalışıyor. Anne baba teyze dede nene abla abi...
Hele biraz daha büyüsünler:) mutfakta yardım etmeye başlayıp bir pazar sabahı çatal kaşık sesleriyle uyandırsınlar sizi, erkek arkadaş dertleri, kıskanç kız arkadaş dertleri :))) çok şanslısın vallahi:) Allah hayırlınevlat etain hepsini inşallahhErzurum'da olsam bu kadar çıkabilir miydim bilemedim :)
ama şu konuda iyi ki diyorum;
iyi ki 3 kızım var. her gün farklı bir olay, farklı bir eğlence :)
bu günler kolay.Hele biraz daha büyüsünler:) mutfakta yardım etmeye başlayıp bir pazar sabahı çatal kaşık sesleriyle uyandırsınlar sizi, erkek arkadaş dertleri, kıskanç kız arkadaş dertleri :))) çok şanslısın vallahi:) Allah hayırlınevlat etain hepsini inşallahh
Şimdi ayırması kolay olur ama ben ayırma taraftarı değilim cnm. 2 yaşına kadar yanımızda yatsın istiyorum. Yatağı bizimkiyle bitişik. Gece yataktan tırmanıp bizim yatağa geçiyor.Maşallah dillerine:)
Nası büyüdüler değil mi maşallah:)
Odası ayrı mı ipeğin. Beşik yatak odamızda bizim gece ağladığında yanıma alıyorum ama beni çok yoruyor
2 yaşına kadar yanımda yatsın diyordum ama aklı ermeden ayırsam mı ne yapsam
30 aylık mı keseceksin niçin? Evet yorulmuşsundur ondan sordum. Sen kurtulacaksın gerçi biraz :)daha 15 ay var kesmeme.
ama yoruldum.
malum 4 yıldır bebek emziriyorum :)
ablaları 30 ay emdi. haksızlık olmasın diye :)30 aylık mı keseceksin niçin? Evet yorulmuşsundur ondan sordum. Sen kurtulacaksın gerçi biraz :)
büyük kızıma anlattım. birkaç gün mırın kırın etti ama kolay bıraktı.
Ben de öyle de şünüyorum ama babası çok rahatsız oluyor. Sabaha karşı yanımıza alıyorum o saatten sonra bize rahat vermiyor geçen topuğuyla gözüme bir vurdu kör oldum sandım Allah korusun.Şimdi ayırması kolay olur ama ben ayırma taraftarı değilim cnm. 2 yaşına kadar yanımızda yatsın istiyorum. Yatağı bizimkiyle bitişik. Gece yataktan tırmanıp bizim yatağa geçiyor.gece bi uyanıyorum yatakta İpek yerlere de minder serdim. Bu şekilde 2 yaşı dolduralım sonra çaresine bakacağım İnşaAllah.
Mamadan sonra memeyi azalttı benim kızım. Bir sabah kalktığında bir öğlen uykusundan kalktığında emiyor. Akşam yatarken de emziriyordum ama o zaman abartıyor diye artık emzirmiyorum ayakları da sallayıp uyutuyorum
büyük kızıma anlattım. birkaç gün mırın kırın etti ama kolay bıraktı.
ortanca kızıma anlatmak işe yaramadı. hep emmek istedi inatlaştı. karabiber filan sürdüm, silip emmeye devam etti. ben de her meme istediğinde gizlice sirke sürdüm. acı acı diye bıraktı. eğer sirke sürdüğümü görseydi ıslak mendille siler, yine emerdi :)