maşallah kuzulara.
asıl merak ettiğim kimler 2. bebek çalışmalarına başladı?
@kelebek.hillMinikPiranha La Lune :)
geç kalmayın. bir arada büyüsün diye hani :)))))Ahahaha yok artık. Grill yaa.
Canım ben o kadar anne değilim valla. Neva bi üç olsun hele. :)))geç kalmayın. bir arada büyüsün diye hani :)))))
Allah gönlüne göre versin canım :)Canım ben o kadar anne değilim valla. Neva bi üç olsun hele. :)))
Amin canım hepimizin. Maşallah sen tam annesin. 3 bebe birden. Ben olsam huni takmıştım.Allah gönlüne göre versin canım :)
valla boşverdim her şeyi.Amin canım hepimizin. Maşallah sen tam annesin. 3 bebe birden. Ben olsam huni takmıştım.
Maşallah, Allah güç kuvvet versin :,)valla boşverdim her şeyi.
evde düzen hak getire.
her şeyin asgarisini yapmaya çalışıyorum.
hala her gece 2 saatte bir kalkıp emziriyorum.
sonra kızların odasına gidip üstlerini örtüyorum. bazen ortanca başka odaya gidip yerde uyumuş oluyor. onu evde arayıp yatağına götürüyorum.
sabah 7 de ayaktayız zaten.
kahvaltı yapıp miniği uyutuyorum. evi kabaca toparlayıp 2 kap yemek hazırlıyorum. kızlar arada bir şeyler yiyor döküyor saçıyor. sonra doğru anaokuluna 3 çocukla. eve geliyorum. iki kızı öğlen uykusu için sallayıp uyutuyorum. yine ufak bir toparlama.
5 e doğru kızlar uyanıyor, yedir giydir. yine hep beraber ablayı okuldan almaca. eksik varsa markete uğra vs.
akşam zaten yine yemek faslı. eşim geç geliyor zaten. beraber kızları uyutup 11 gibi uykuya. eğer biri uyanmazsa :)
temiz halım kalmadı. yıkatacağım güya ama bakalım ne zaman.
İnşallah onun dışındaki etmenler de begümle beraber akıllanır uslanır iyice rahatlarsınMerhabar. Evet artik yerlerinde durmak bilmiyorlar. Bizimki de kapiyi acmaya calisiyor valla alisik da zaten cok
Seviyo gezmeleri :)
Gecmis olsun. Kisin da hava aldirmak lazim gene de aslinda acik
Havadan degil kapali yerlerden korkmali.. ben her firsatta parka
Goturuyorum kizimi. Calistigimda zor ama ananesi de goturuyo sagolsun hep yagmur camur olmadikca da devamm...
Selamm.. cok gecmis olsunnn Sevda iyidir insallahh..
Ne guzel anlatmissin, okudm biraz yazdiklarini. Bizim kiz da kitaplari cok seviyor.. adim adim set de aliyorm ben cok begendm. Zaten her yer oyuncak simarik olcak sipam , annemler abimler uzerine titriyolar cok sukur..ilk torun olunca goz bebegi :)
Bizimki de zor yiyo canm ya mumkun mertebe tv acmiyorm ama bir yasindan sonra biz de kucuk kacamak yapiyoruz arada, gunde 15-20 dk en fazla. Bi ogunu bari tika
Basa yesin istiyo insan naparsinn...
Evet canm yorucu oluyo hem de
Cok ama kizim icin tabi ki deger. Beni yoran zaten onun disindaki etmenler..
İyi oldu şükür canım, ayaklarındakiler ellerindekiler biraz daha geç iyileşti ama en kötüsü poposuydu o 10 güne geçti çok şükür. Kız paşası nasıl :))Sen nasılsın kelebek :) begümcüğe de maşallah. :) büyüdüler yaa.
MinikPiranha sevda nasıl oldu geçmiş olsun.
B Began benimki de aynı bugün sokaktaki tanıdık tanımadık herkese laf attı sıpa :)
:)Maşallah, Allah güç kuvvet versin :,)
Bizim başımız hala dumanlı, dumanlar dağılsın önümüzü görelim kısmet olursa istiyorum.
Dün küçülenleri ayırdım hepsini öpe koklaya koydum poşede, vermeye kıyamıyorum :) bir tane daha kızım olsa o giyse dedim :)
Bu arada sevda manaya başlamıltı 20 günde 500 gram almış çok mutlu oldum :)
Merhaba, huni, nasil yaniAmin canım hepimizin. Maşallah sen tam annesin. 3 bebe birden. Ben olsam huni takmıştım.
Verme canim, sakla belki ise yarar:)Maşallah, Allah güç kuvvet versin :,)
Bizim başımız hala dumanlı, dumanlar dağılsın önümüzü görelim kısmet olursa istiyorum.
Dün küçülenleri ayırdım hepsini öpe koklaya koydum poşede, vermeye kıyamıyorum :) bir tane daha kızım olsa o giyse dedim :)
Bu arada sevda manaya başlamıltı 20 günde 500 gram almış çok mutlu oldum :)
Allah kolaylik versinvalla boşverdim her şeyi.
evde düzen hak getire.
her şeyin asgarisini yapmaya çalışıyorum.
hala her gece 2 saatte bir kalkıp emziriyorum.
sonra kızların odasına gidip üstlerini örtüyorum. bazen ortanca başka odaya gidip yerde uyumuş oluyor. onu evde arayıp yatağına götürüyorum.
sabah 7 de ayaktayız zaten.
kahvaltı yapıp miniği uyutuyorum. evi kabaca toparlayıp 2 kap yemek hazırlıyorum. kızlar arada bir şeyler yiyor döküyor saçıyor. sonra doğru anaokuluna 3 çocukla. eve geliyorum. iki kızı öğlen uykusu için sallayıp uyutuyorum. yine ufak bir toparlama.
5 e doğru kızlar uyanıyor, yedir giydir. yine hep beraber ablayı okuldan almaca. eksik varsa markete uğra vs.
akşam zaten yine yemek faslı. eşim geç geliyor zaten. beraber kızları uyutup 11 gibi uykuya. eğer biri uyanmazsa :)
temiz halım kalmadı. yıkatacağım güya ama bakalım ne zaman.
Merhaba kızlar kızım 2,5 aylık, başım çatlıyır ağrıdan günlerdir deli gibi ağrıyor uykusuzum.. gğndğz zaten uyumaya fırsatım kalmıyor gece kızım yatınca hemen yatıyorum uyuyayım diye çok uykum var ama bir türlü dalamaıyorum maalesef bej dalana kadar çocuğun uyanma saati geliyor birkaç saat uykuyla duruyorum resmen günlerdir tükenmişlik içindeyim ... Bazen dizi açıyorum kulaklıkla dizi izliyorum yatakta uyuyakalayım diye ama o da etki etmiyor kendi kendime de dalamıyorum sizce ne yapmalıyım, doktor derdime bir çareeee
Çok şükür cnm. İpekciğim de huysuz teyzesi. Köpek diş gelecek galiba.İyi oldu şükür canım, ayaklarındakiler ellerindekiler biraz daha geç iyileşti ama en kötüsü poposuydu o 10 güne geçti çok şükür. Kız paşası nasıl :))
Kimse başlamamış görünüyormaşallah kuzulara.
asıl merak ettiğim kimler 2. bebek çalışmalarına başladı?
@kelebek.hillMinikPiranha La Lune :)
üç çocukla ev ziyareti yapmıyorum. nadiren gelen olursa eşimin evde olduğu gün kabul ediyorum.Kimse başlamamış görünüyorsen cesursun valla grill :) tüyo ver bize. Beni ikinci korkutuyor. Sosyal hayatını nasıl düzenliyorsun? İstediğin çoğu şey yapılmıyor malum bebekle
Beni de heveslendirdin iyi miüç çocukla ev ziyareti yapmıyorum. nadiren gelen olursa eşimin evde olduğu gün kabul ediyorum.
istanbul'da sosyallik sıfırdı.
o yüzden taşındık zaten :)
bebek arabası 3 ünü de taşıyacak kadar büyük ve sağlam.
her yer yürüme mesafesinde. en uzak yer taksiyle 10 dk ve 10-15 tl.
hava çok kötü değilse neredeyse her gün çıkıyoruz geziyoruz. farklı parklara, avm ye, ırmak kıyısına gidiyoruz. evin önü ve sokak oynamaları için çok müsait.
araçlar özellikle bebekli yayalara mutlaka yol veriyor.
zaten hızlı giden yok :)
istanbul'da üç çocukla eve kapanıp kalmıştım.
büyük anaokuluna gittiği için 5 gün dışarıdayız zaten :)
kızım okulla sinema, tiyatro, gezilere gidiyor. bazılarına biz de katılıyoruz.
kızlar huysuzluk ederse, ağlarsa gerilmiyorum çünkü dediğim gibi 10 dk sonra evdeyim :)
ay iyi ki taşınmışım valla ☺