Canm haklisn papatya cayinin sakinlestirci etkisi var, rezenede hem anneye hemde annenin sutunden bebege gecerek bebegini rahatlatir, bu arada artik yeni anneleri teselli ediyorsun, kidemli anne:)Dinlendirici sakinleştirici çay içebilirsin arkadaşım. Papatya rezene gibi. Allah kolaylık versin. Geçecek inan ki. Şimdikinden daha rahat olacaksın.
Bunlar bana iyi geliyordu canım :)Canm haklisn papatya cayinin sakinlestirci etkisi var, rezenede hem anneye hemde annenin sutunden bebege gecerek bebegini rahatlatir, bu arada artik yeni anneleri teselli ediyorsun, kidemli anne:)
Evet buyuyorlar, buyudukcede insan daha cok baglaniyo, daha cok seviyo, kizimda ellerinde oper teyzesi, bizde durumlar ayni, birsey yemiyo, surekli ilgi istiyorlar, oyle iste, bu arada kimi cocuklar oyuncaklarla 10, 15 dakkada olsa oymuyorlar, zaman geciriyorlar, benim kizim yuzune bakmiyo, o yuzden halen cok kucak istiyor, halen yurumuyo, seninki nasil, yurumeye basladi mi, oyuncaklarla arasi nasilBunlar bana iyi geliyordu canım :)
Hahahaaa güldürdün, şaka maka tecrübelendik, büyüdüler ballaştılar, daha da arttı sevgileri. Sıkıntılar bize çok görünmüyor eskisi gibi :) sağolasın :) napıyor senin fındık?
Allah bağışlasın cnm. Bende gözlerinden öperim onu. Benimki de kucakçı. Oyuncaklarla bizde çok ilgilenmiyoruz. Çeşit çeşit var ama bizim hanım bizim eşyalarımuzla oynamak istiyor. O yanımdayken azıcık uzanayım diyorum yok anacım yatırmıyor. Yürüyor evet cnmEvet buyuyorlar, buyudukcede insan daha cok baglaniyo, daha cok seviyo, kizimda ellerinde oper teyzesi, bizde durumlar ayni, birsey yemiyo, surekli ilgi istiyorlar, oyle iste, bu arada kimi cocuklar oyuncaklarla 10, 15 dakkada olsa oymuyorlar, zaman geciriyorlar, benim kizim yuzune bakmiyo, o yuzden halen cok kucak istiyor, halen yurumuyo, seninki nasil, yurumeye basladi mi, oyuncaklarla arasi nasil
Sutun tazyikli geliyor olabilir cnm. Bnmkide oyle. Sagiyorum fln. Dikkat et cnm sende...
Bnmkode oluyor bgn serindi hava allahtanda azaldilar. Ben hergun yikiyorumbide kolsuz bacaksiz citcitliyla duruyor gece gunduz ortmuyorum da. Ama emerken terliyor yine oluyor terleyen yerleri. Terlemesine izin verme cnm. Sik sik da yika..
Bnmkide 11.gun dustu cnm ben hep yikadim ondan oldu muhtemelen. Ama hemsiremiz 1 haftada dusecegine birak 2 haftada dussun yika bu sicaklarda dedi zarari olmaz dedi tabi pansumanini aksatmamak gerekiyir. Merak etme duser cnm.,
Ayni benim kizim, onunla dinlenmek mumkun degil, ben halen birsey yapamiyorum kizimla, darisi basimiza, insallah bizde en kisa zamanda yururuzAllah bağışlasın cnm. Bende gözlerinden öperim onu. Benimki de kucakçı. Oyuncaklarla bizde çok ilgilenmiyoruz. Çeşit çeşit var ama bizim hanım bizim eşyalarımuzla oynamak istiyor. O yanımdayken azıcık uzanayım diyorum yok anacım yatırmıyor. Yürüyor evet cnm
Acaba sagsan, ve ne kadar ciktigia baksanCanım bir yılı geçmiş ama inşallah cevap verirsin benimde senin gibi sütüm fazla bir aylık bebeğim var ememiyor bu yüzden ağlıyor sürekli aranıyor kısa süreli emiyor sen bu sorunu nasıl çözdün?? Gögüs ucu çatlaklarımda var aynı zamanda ikisinin sıkıntısı beni bunaltıyor en çok üzüldüğüm noktada bebeğim doğru düzgün ememiyo hep akıyo sütler sen nasıl yaptın ne iyi geldi şuanda geçti mi?
İnşaAllah cnm. Dr a gidecktiniz naptınızAyni benim kizim, onunla dinlenmek mumkun degil, ben halen birsey yapamiyorum kizimla, darisi basimiza, insallah bizde en kisa zamanda yururuz
15. Ayda gidicez daha dolmadi:)İnşaAllah cnm. Dr a gidecktiniz naptınız
Bence emsin, 2 yil emzirin diye hem doktorlar hemdeeeeee dini olarak oneriliyor, onerilere uymak lazim:)kızlar fikrinze ihtiyacım var çevremdekiler birşeyler söylüyor ama beni en iyi şuan bebeği olan anneler anlar yağızı 10 gündür emziremiyorum göğsüm çok yara olmuştu doktor kopma noktasına gelmiş sakın emzrme sağıp ver dedi bende öyle yaptım şimdi göğsüm düzelir gibi odu ama bu süreçte yağız emmeyi unuttu artık aramıyor sizce göğsüm düzeldi tekrar denemelimiyim vermeyi yoksa unuttu nasılsa diye bırakmalımıyım sütüm varken emzirmemek kendimi kötü hissettiriyor, ama etrafımdakiler çocuk unuttu başlatırsan yine aynısı olacak emdiği yeter diyorlar sizce ne yapmalıyım
Benim kizim pek ek gida almiyoDevam sütü kullananlar bi sorum olcak,
Ne zamana kadar vermeye devam edeceksiniz veya vermeyi kestiniz mi? Bizim oğlan 15 ayı doldurdu onca yoğurt meyve suyu çorba ve yemeğe rağmen günde 4-5 biberon deviriyor hala.. Sizde durumlar nasıl?
bende öyle düşünüyorum ama işte acaba diyorum tekrar başlarsam gece de yine emmek istermi bütün gece sabaha kadar göğsümü emzik gibi kullandığı için zaten yara olmuştu.Sadece sabah ve akşam emzirmeyi başarabilrmiyim acaba ..Ama daha küçük sütüm varkende emsin istiyorumBence emsin, 2 yil emzirin diye hem doktorlar hemdeeeeee dini olarak oneriliyor, onerilere uymak lazim:)
Hayirlisi insallah
Mrb yürümeye başladık 2 dk yerine oturmuyor sipa hiperaktif diye düşünüyorum aynı babası gibi.Herseyde bitti diyor ne demekse artik.atta diyor gezmeyi çok seviyor kışın gezmeler bitecek malesef grip olmustu geçirdi cok şükür
Merhaba seni burada görmek ne güzel :))
Biz yenice el ayak ağız hastalığı atlattık dikkat edin fena bir hastalık.
Onun dılında erzulum a kış geldi evdeyiz sürekli.
Yoruluyorsundur kesinlikle ama haz veriyor insana bebeği için bişeyler yapmak :) bebek dedim de bizimkiler artık çocuk oldu 15 aya gidiyor sıpalar :)))
Sen nasılsın kelebek :) begümcüğe de maşallah. :) büyüdüler yaa.Merhabar. Evet artik yerlerinde durmak bilmiyorlar. Bizimki de kapiyi acmaya calisiyor valla alisik da zaten cok
Seviyo gezmeleri :)
Gecmis olsun. Kisin da hava aldirmak lazim gene de aslinda acik
Havadan degil kapali yerlerden korkmali.. ben her firsatta parka
Goturuyorum kizimi. Calistigimda zor ama ananesi de goturuyo sagolsun hep yagmur camur olmadikca da devamm...
Selamm.. cok gecmis olsunnn Sevda iyidir insallahh..
Ne guzel anlatmissin, okudm biraz yazdiklarini. Bizim kiz da kitaplari cok seviyor.. adim adim set de aliyorm ben cok begendm. Zaten her yer oyuncak simarik olcak sipam , annemler abimler uzerine titriyolar cok sukur..ilk torun olunca goz bebegi :)
Bizimki de zor yiyo canm ya mumkun mertebe tv acmiyorm ama bir yasindan sonra biz de kucuk kacamak yapiyoruz arada, gunde 15-20 dk en fazla. Bi ogunu bari tika
Basa yesin istiyo insan naparsinn...
Evet canm yorucu oluyo hem de
Cok ama kizim icin tabi ki deger. Beni yoran zaten onun disindaki etmenler..
maşallah kuzulara.Sen nasılsın kelebek :) begümcüğe de maşallah. :) büyüdüler yaa.
MinikPiranha sevda nasıl oldu geçmiş olsun.
B Began benimki de aynı bugün sokaktaki tanıdık tanımadık herkese laf attı sıpa :)