2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm çörekotu yağını bi dene araştır istersen.işe yaramayanı pek duymadım belki rahatlatır bebeğinide

Geçmiş olsun cnm. Daha lifli yiyecekler, metabolizma çalıştıran yiyecekler öneriyorum. Allah şifa versin.

Ben de öyle de şünüyorum ama babası çok rahatsız oluyor. Sabaha karşı yanımıza alıyorum o saatten sonra bize rahat vermiyor geçen topuğuyla gözüme bir vurdu kör oldum sandım Allah korusun.
rahat vermiyolar evet. Sen bilirsin cnm. 1,5 yaşındalar gerçi artık.

Ahhcanım ben benim oğlana gazlı diyordum sennki daha fenaymışş enesde bazen gaz cıkaramıyor gece uyanıp duruyor ama yedikler cık etkiliyor ben hala nohut lahana karnabahar asla yediremiyorum eğer evin soğuksa ayaklarını sıvak tut pandifle gezsin hep ve evde yoğurt mayalıyor musun ?? O da cok önemli kereviz acayip gaz söktürüyor birgün yedirdim 3 saat gaz cıkardı yemeğini yapmıştım uyku hali cok kötü bari ayakta falan sallansa ??

Bazen öyle hayal kuruyorum istemsiz şekilde, kabus gibi hayaller çünkü:)
Bi bebe daha olsa ikisini de emzirsem falan derken büyüğü sütten kesmeye gelince tıkanıyorum :)
Allah bana akıl fikir, sana da kolaylık versin.

Canım önermiyorum ama ben uyku için bitkisel şurup kullanıyorum 1 haftadır.
Niye önermiyorum, bilmiyorum doktor zararı yok dedi ama kesinlikle karşı olan doktorlar da var.
Araştır istersen son çare olarak.

Herkese selam! Bugün bronşitle tanıştık, başlangıç aşamasında ama çok endişeliyim. Bu konuda tecrübesi olan, bitkisel çözümü olan varsa duacınız olurum.
Şimdiden teşekkürler

Herkese selam! Bugün bronşitle tanıştık, başlangıç aşamasında ama çok endişeliyim. Bu konuda tecrübesi olan, bitkisel çözümü olan varsa duacınız olurum.
Şimdiden teşekkürler
Biz atlattık çok sukur. Doktorun verdiği ilaçları kullandık. Ayrıca elmayı kabuguyla başlayıp pure yapıp y edirdim. Corbalarina karabiber ekledim. Hastalik süresince kemik suyu çorbası tavuk ve balığı dönüşümlü y edirdim. Bide sabahları iki kaşık karadut pekmezi verdim. Inşallah sizde çabuk anlatırsınız.

Tebrik ederim, Allah kolaylık versin hem de. Hamile ve küçük çocukla zor olur eminim ki. Sizin başlığın ilk ikinci bebeği mi?

Ayakta salliyorum ama nereye kadar kereviz deneyeyim cnm. Bizde hala baklagil ve gaz yapan sebze meyveleri yiyemiyoruz. Cok zorluyor gercekten calismazken kolaydi ama simdi daha zor

Canım önermiyorum ama ben uyku için bitkisel şurup kullanıyorum 1 haftadır.
Niye önermiyorum, bilmiyorum doktor zararı yok dedi ama kesinlikle karşı olan doktorlar da var.
Araştır istersen son çare olarak.

Nedir adi cnm ben de denemek isterim buradan yada ozelden yazabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…