Cnm çörekotu yağını bi dene araştır istersen.işe yaramayanı pek duymadım belki rahatlatır bebeğinideHerkese merhabalar... dertli ben geldim yenidenkizlar o kadar perisanim ki ne yapacağım bilmiyorum. Benim kiz hala gazını çıkartamiyor geceleri çığlık cigliga uyanıyor salincakta sallanarak uyuyor. Gece 4-5 arasi tekrar salincakta sallanmak istiyor cok zorluyor beni bu durum yani hala yenidogan gibi yasiyoruz hatta daha beteriz saat basi uyanıyor gazdan dolayi kaka yapmaya zorlar gibi gaz çıkartıyor. Ultrason vs cekindik problem yok dedi doktor ama yuruyen hatta kosan bir dakika olduğu yerde durmayan kipir kipir bir bebeğin gazını cikartabilmesi gerekmez mi bir akil verin nolur herseyi denedim rezene anason kimyon melisa cayi gece cayi hicbiri care olmadı. Calismazken yine bir sekilde gündüz de olsa uyuyordum ama simdi durum cok katlanilmaz olmaya basladi. Gece 12-1 de zar zor uyuyor sonra 4e kadar yatakta kipir kipir zorluyor zorluyor çıkartamiyor gazini sonra da uyaniyor
Cnm çörekotu yağını bi dene araştır istersen.işe yaramayanı pek duymadım belki rahatlatır bebeğinide
Geçmiş olsun cnm. Daha lifli yiyecekler, metabolizma çalıştıran yiyecekler öneriyorum. Allah şifa versin.Herkese merhabalar... dertli ben geldim yenidenkizlar o kadar perisanim ki ne yapacağım bilmiyorum. Benim kiz hala gazını çıkartamiyor geceleri çığlık cigliga uyanıyor salincakta sallanarak uyuyor. Gece 4-5 arasi tekrar salincakta sallanmak istiyor cok zorluyor beni bu durum yani hala yenidogan gibi yasiyoruz hatta daha beteriz saat basi uyanıyor gazdan dolayi kaka yapmaya zorlar gibi gaz çıkartıyor. Ultrason vs cekindik problem yok dedi doktor ama yuruyen hatta kosan bir dakika olduğu yerde durmayan kipir kipir bir bebeğin gazını cikartabilmesi gerekmez mi bir akil verin nolur herseyi denedim rezene anason kimyon melisa cayi gece cayi hicbiri care olmadı. Calismazken yine bir sekilde gündüz de olsa uyuyordum ama simdi durum cok katlanilmaz olmaya basladi. Gece 12-1 de zar zor uyuyor sonra 4e kadar yatakta kipir kipir zorluyor zorluyor çıkartamiyor gazini sonra da uyaniyor
Ben de öyle de şünüyorum ama babası çok rahatsız oluyor. Sabaha karşı yanımıza alıyorum o saatten sonra bize rahat vermiyor geçen topuğuyla gözüme bir vurdu kör oldum sandım Allah korusun.
Ahhcanım ben benim oğlana gazlı diyordum sennki daha fenaymışşHerkese merhabalar... dertli ben geldim yenidenkizlar o kadar perisanim ki ne yapacağım bilmiyorum. Benim kiz hala gazını çıkartamiyor geceleri çığlık cigliga uyanıyor salincakta sallanarak uyuyor. Gece 4-5 arasi tekrar salincakta sallanmak istiyor cok zorluyor beni bu durum yani hala yenidogan gibi yasiyoruz hatta daha beteriz saat basi uyanıyor gazdan dolayi kaka yapmaya zorlar gibi gaz çıkartıyor. Ultrason vs cekindik problem yok dedi doktor ama yuruyen hatta kosan bir dakika olduğu yerde durmayan kipir kipir bir bebeğin gazını cikartabilmesi gerekmez mi bir akil verin nolur herseyi denedim rezene anason kimyon melisa cayi gece cayi hicbiri care olmadı. Calismazken yine bir sekilde gündüz de olsa uyuyordum ama simdi durum cok katlanilmaz olmaya basladi. Gece 12-1 de zar zor uyuyor sonra 4e kadar yatakta kipir kipir zorluyor zorluyor çıkartamiyor gazini sonra da uyaniyor
Kızlar merhabaa
Dan diye daldım nasılsınız ne var ne yok bayadır giremiyorum merak ettm sizleri bıcırıklar nasıl :)
Benim enesko iyi 16 aylık olduu zaman nasıl geçti dimii 12 dişi var şuan :)
Bazen öyle hayal kuruyorum istemsiz şekilde, kabus gibi hayaller çünkü:)büyük kızıma anlattım. birkaç gün mırın kırın etti ama kolay bıraktı.
ortanca kızıma anlatmak işe yaramadı. hep emmek istedi inatlaştı. karabiber filan sürdüm, silip emmeye devam etti. ben de her meme istediğinde gizlice sirke sürdüm. acı acı diye bıraktı. eğer sirke sürdüğümü görseydi ıslak mendille siler, yine emerdi :)
Canım önermiyorum ama ben uyku için bitkisel şurup kullanıyorum 1 haftadır.Herkese merhabalar... dertli ben geldim yenidenkizlar o kadar perisanim ki ne yapacağım bilmiyorum. Benim kiz hala gazını çıkartamiyor geceleri çığlık cigliga uyanıyor salincakta sallanarak uyuyor. Gece 4-5 arasi tekrar salincakta sallanmak istiyor cok zorluyor beni bu durum yani hala yenidogan gibi yasiyoruz hatta daha beteriz saat basi uyanıyor gazdan dolayi kaka yapmaya zorlar gibi gaz çıkartıyor. Ultrason vs cekindik problem yok dedi doktor ama yuruyen hatta kosan bir dakika olduğu yerde durmayan kipir kipir bir bebeğin gazını cikartabilmesi gerekmez mi bir akil verin nolur herseyi denedim rezene anason kimyon melisa cayi gece cayi hicbiri care olmadı. Calismazken yine bir sekilde gündüz de olsa uyuyordum ama simdi durum cok katlanilmaz olmaya basladi. Gece 12-1 de zar zor uyuyor sonra 4e kadar yatakta kipir kipir zorluyor zorluyor çıkartamiyor gazini sonra da uyaniyor
Biz atlattık çok sukur. Doktorun verdiği ilaçları kullandık. Ayrıca elmayı kabuguyla başlayıp pure yapıp y edirdim. Corbalarina karabiber ekledim. Hastalik süresince kemik suyu çorbası tavuk ve balığı dönüşümlü y edirdim. Bide sabahları iki kaşık karadut pekmezi verdim. Inşallah sizde çabuk anlatırsınız.Herkese selam! Bugün bronşitle tanıştık, başlangıç aşamasında ama çok endişeliyim. Bu konuda tecrübesi olan, bitkisel çözümü olan varsa duacınız olurum.
Şimdiden teşekkürler
Evet yaa uzun aradan sonra bi bakınıyım dedim :))galiba herkes ara sıra yazıyor :)gokcee gelip bi goz atayim dedim sen gelmissin en son
Ayyy ciddi misiiiin :)Merhaba kızlar hasta bebişlere şifa bebeği yaramaz annelere sabır diliyorum :))
Sürpriiiz... ben tekrar hamileyim. :)
Bu sabah öğrendim, Eylül annesiyim bu sefer nasip olursa. Öpüyoruz kızçem, karnımdaki minnakım ve ben ::-*:
Evet canım ciddiyim :) teşekkürler :)Ayyy ciddi misiiiin :)
Tebrik ederim :)
Istiyor muydunuz
Tebrik ederim, Allah kolaylık versin hem de. Hamile ve küçük çocukla zor olur eminim ki. Sizin başlığın ilk ikinci bebeği mi?Merhaba kızlar hasta bebişlere şifa bebeği yaramaz annelere sabır diliyorum :))
Sürpriiiz... ben tekrar hamileyim. :)
Bu sabah öğrendim, Eylül annesiyim bu sefer nasip olursa. Öpüyoruz kızçem, karnımdaki minnakım ve ben ::-*:
Teşekkürler sağolun:)Tebrik ederim, Allah kolaylık versin hem de. Hamile ve küçük çocukla zor olur eminim ki. Sizin başlığın ilk ikinci bebeği mi?
Anladım, Allah bağışlasın ikisini deTeşekkürler sağolun:)
Hayır, bir arkadaşımız 7 aylık gebeben daha 1 aylık:)
Ahhcanım ben benim oğlana gazlı diyordum sennki daha fenaymışşenesde bazen gaz cıkaramıyor gece uyanıp duruyor ama yedikler cık etkiliyor ben hala nohut lahana karnabahar asla yediremiyorum eğer evin soğuksa ayaklarını sıvak tut pandifle gezsin hep ve evde yoğurt mayalıyor musun ?? O da cok önemli kereviz acayip gaz söktürüyor birgün yedirdim 3 saat gaz cıkardı yemeğini yapmıştım uyku hali cok kötü bari ayakta falan sallansa ??
Canım önermiyorum ama ben uyku için bitkisel şurup kullanıyorum 1 haftadır.
Niye önermiyorum, bilmiyorum doktor zararı yok dedi ama kesinlikle karşı olan doktorlar da var.
Araştır istersen son çare olarak.