2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sen tabi ki elinden geleni yapıyorsun suçlama kendini. doktoru ne diyor. Boyu kilosu kaç şu anda. Sadece sütle besleniyorsa sütünü artıracak şeyler yapsan. İnek sütü de içmiyor mu.

Siz yerken önüne verseniz ağzına götürmüyor mu. Bizim kız geçen gün dışarıda yemek yerken tabağımdaki kanatları kapıp kapıp yedi ellemedim bende.ne gitse boğazından kar dedim. Acaba değişik şeyler mi istiyor senin prenses de.

Deniyorum aslinda yeni tatlarda, genelde sonunuz husranla bitiyo, mamaya karsi olan doktorumuz, aptamilin sivi mamalarini onerdi, aptamildeki uzmanla konusunca 4 numara ile ayni icerik olarak diyince onu almaya karar verdim, sivisini verdigimde de pek sevmemisti, aslinda bazen yaptiklarimiz kotu oluyo, yemelerini anliyorumda, bazen ya bu da yemilmez mi demeden gecemiyorum
Halen diyorumki, ek gidaya ilk basladigimda 1 ay yarim cay bardagi yogurt yiyiyordu, dalga geciyorlar, tabi mazi oldu:)
Allah buyuk

Evet canım 6 aylık oldu.cok sukur iyi gidiyor cinsiyet kiz :)
Ayyy be kadar güzel çok şanslısın iki kızın olacak peş peşe, tsm hayalimdeki tablo maşallah. Bayağı büyümüşsünüz Allah sağlık sıhhat versin. Hala şırnakta mısınız, tayin ne xaman. Ailelerin bulunduğu ile gitme şansınız var mı iki çocukla birazcık azıcık zorlanabilirsin :)

✏✏✏Slm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan. Bi yakınım için doktor araştırıyoruz
Iyi günler

Taşındık canım adanadayiz :)

Merhaba kızlar kızım 2,5 aylık, başım çatlıyır ağrıdan günlerdir deli gibi ağrıyor uykusuzum.. gğndğz zaten uyumaya fırsatım kalmıyor gece kızım yatınca hemen yatıyorum uyuyayım diye çok uykum var ama bir türlü dalamaıyorum maalesef bej dalana kadar çocuğun uyanma saati geliyor birkaç saat uykuyla duruyorum resmen günlerdir tükenmişlik içindeyim ... Bazen dizi açıyorum kulaklıkla dizi izliyorum yatakta uyuyakalayım diye ama o da etki etmiyor kendi kendime de dalamıyorum sizce ne yapmalıyım, doktor derdime bir çareeee

Dinlendirici sakinleştirici çay içebilirsin arkadaşım. Papatya rezene gibi. Allah kolaylık versin. Geçecek inan ki. Şimdikinden daha rahat olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…