2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok.gecmis olsun canim ya
Kesinlikle kuzularimizi Rabbim koruyo
Her daim de korusun, bizim gucumuz yetmezki onlari korumaya

Masallah ya, cok hossunuz

kahvetelvesi geçmişler olsun yaa. Nefessiz okudum resmen ödüm koptu burdan. Rabbim size bağışlamış. Sadaka falan verin bence.
Sorma canım aklıma geldikçe şükredip duruyorum Allahım bize bağışladın diye.
En kötü şekilde bile sonuçlanabilirdi.
Sadaka hemen verdirdim eşime.
Allah korusun hepsini.

Ağustos anneleri iyi günleeer, amniyon sıvımda 21. hftadan itibaren hızlı bir düşüş yaşamıştım sizinle de paylaşmıştım, iyi haberlerimi de vereceğim demiştim. eylül annelerindeyim ben ve 36.haftamdayım erken dogum beklerken bugünleri ds gördüm çok şükür.. o günlerde bana destej olan herkese minnetlerimi sunuyorum

hadi bakalım az klamış doğuma allah sağlıcaklka kucağına lmayı nasişp etsin kuzunu ikinizde sağlıcakla kavusun birbirinize canım

kızlar elif ecem ateş li 3 gündür calpol veriyorum günde 2 kere 1 atatlkı kaşığpı düşmedi dün burnundan azcık ümük geldi
kızıma cumartei doğumgünü yaptım cardakta acık havada ama üşütecek bir hava yok resim için annesiş teyzsi vs kucağa aldı resim çekindiler birde salıncağa bindirdim başkada hastalanacapğ bir yer olmadı aslında kimsede hasta değildi 2 gecedir nöbet tuturyoym şurupa rağmen inmedi ateş yarın dr götürücem bakalım dualarınız eksik etmeyin kızlar

Geçmiş olsun canım umarım başka sıkıntı çıkmaz altından. Ben kızıma dondurma yedirmiştim ertesi iki gün ateşi çıkmıştı ama 3. Güne düzelmişti. Dondurma ya da soğuk bişeyler yedi mi kızçen

Canım elifin düzeni böyle bence değişmez artık. Bir arkadaşımın kızı da öyle gece 1-2 yatıyor sabah ta ona göre 10-11 de kalkıyor. Erken uyandırman ya da öğleden sonra yatırmaman ancak günü kırtarır uzun vadede istikrarlı davranırsan işe yarayabilir mi hiç bir fikrim yok.

Geçmiş olsun canım, demek alerjisi yok çok şükür. Benim alerjim var bir kere şakağımdan sokmuştu yüzüm şekil değiltirmişti tövbe estafurullah canavar gibi olmuştum Allah affetsin geçen gün de bir arıyı öldürdüm bu sebepten kızımın etrafında dolaşıyordu korktum ısırır diye

Kızlar kış için neler yapıyorsunuz. Ben bolca kırmızı erik kuruttum, incir kurusunu da sipariş ettim fındık ceviz ailemden gelecek dolabım küçük diye de dondurucu aldım 8 ay kış burada malum 8 liradan domates 7 liradan biber almak kanıma dokunuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…