Cok.gecmis olsun canim yaBüyük bir ev kazası atlattık 3 gün önce.
Konsol aynası duvara asılmak üzere kapının arkasında duruyordu dikine, cok da ağır.
Bizimki hiç geçmiyordu o tarafa, bugün yarın asılacak diye kaldırmadık biz de.
Sabah uyandı, salona gitti, bir şangırtı koptu ama kızlar ben böyle korku yaşamadım, ağlama sesi belki 3 saniye belki 1 saniye sonra geldi ama anlatamam ne hissettiğimi çığlık çığlığa koştum yanına.
Sadece kolu altındaydı yani kırık olsa bile sevinecektim bununla atlattık diye ama şükür hiçbir şeyi yok.
Ayna da tuzbuz bu arada, kaç defa süpürüldü ev ama hala cam çıkıyor her yerden.
Melek onlar melek.
Allah koruyor onları.
Masallah ya, cok hossunuzEki Görüntüle 2032136 anadolu yakasi anneleri:) burda tanisip bulustuk. Konustuk yazistik bidaha bidaha gorustuk... bulusa goruse bu hale geldik, toplu dogum gunu!.. sol bastan ahmet yigit, fatih alparslan, alya,defne nil, zeynep ozgu,alp,elif ece ve dilay lenaa gokkusaginin tum renkleri gibi rengarenk guzellikler 1 yasinda...
Cok.gecmis olsun canim ya
Kesinlikle kuzularimizi Rabbim koruyo
Her daim de korusun, bizim gucumuz yetmezki onlari korumaya
Sorma canım aklıma geldikçe şükredip duruyorum Allahım bize bağışladın diye.kahvetelvesi geçmişler olsun yaa. Nefessiz okudum resmen ödüm koptu burdan. Rabbim size bağışlamış. Sadaka falan verin bence.
Huysuzluğu var bugün bile. Sanırım diş de tetikliyor. Bende sevmiyorum hiç.bugün iyiyiz canım şükür bu aşıları sevmiyorum ben yaa sen napıyorsun kuzu nasıl
Amin aminn.Sorma canım aklıma geldikçe şükredip duruyorum Allahım bize bağışladın diye.
En kötü şekilde bile sonuçlanabilirdi.
Sadaka hemen verdirdim eşime.
Allah korusun hepsini.
Ay canm bende şimdi şüphe ettim niye farkli yerden vuruyolar ki bu aşıları sizin kollara vurulmamısduş yapabilir dediler bana aama bizim koldan vurmadılar aynı aşı değilmi 1 yaşa aşsıı? demekki farketmiyormuki
çok geçmiş olsun canım.Rabbim korusun meleklerimizi.Sorma canım aklıma geldikçe şükredip duruyorum Allahım bize bağışladın diye.
En kötü şekilde bile sonuçlanabilirdi.
Sadaka hemen verdirdim eşime.
Allah korusun hepsini.
bizde olmadı canım döküntü1 yaş aşısı döküntü yapan var mı kızlar? Acil.
hadi bakalım az klamış doğuma allah sağlıcaklka kucağına lmayı nasişp etsin kuzunu ikinizde sağlıcakla kavusun birbirinize canımAğustos anneleri iyi günleeer, amniyon sıvımda 21. hftadan itibaren hızlı bir düşüş yaşamıştım sizinle de paylaşmıştım, iyi haberlerimi de vereceğim demiştim. eylül annelerindeyim ben ve 36.haftamdayım erken dogum beklerken bugünleri ds gördüm çok şükür.. o günlerde bana destej olan herkese minnetlerimi sunuyorum
Geçmiş olsun canım umarım başka sıkıntı çıkmaz altından. Ben kızıma dondurma yedirmiştim ertesi iki gün ateşi çıkmıştı ama 3. Güne düzelmişti. Dondurma ya da soğuk bişeyler yedi mi kızçenkızlar elif ecem ateş li 3 gündür calpol veriyorum günde 2 kere 1 atatlkı kaşığpı düşmedi dün burnundan azcık ümük geldi
kızıma cumartei doğumgünü yaptım cardakta acık havada ama üşütecek bir hava yok resim için annesiş teyzsi vs kucağa aldı resim çekindiler birde salıncağa bindirdim başkada hastalanacapğ bir yer olmadı aslında kimsede hasta değildi 2 gecedir nöbet tuturyoym şurupa rağmen inmedi ateş yarın dr götürücem bakalım dualarınız eksik etmeyin kızlar
Canım elifin düzeni böyle bence değişmez artık. Bir arkadaşımın kızı da öyle gece 1-2 yatıyor sabah ta ona göre 10-11 de kalkıyor. Erken uyandırman ya da öğleden sonra yatırmaman ancak günü kırtarır uzun vadede istikrarlı davranırsan işe yarayabilir mi hiç bir fikrim yok.Denedim cnm hatta yarin tekrar deneyecegim 15.00 dan sonra uyutmayacağım bakalim aksam erken uyuyacak mi? Yani dedigim gibi dun mesela baya oyaladim parka götürdüm yuruttum falan en son 8.30 da uyudu dedim uyanmaz bir baktim uyandi 10 a kadar ugrastim yok uyumadisonra da tabiki gece 1.30-2.00 oldu uyumasi. Sabahta 12 de uyandi. Acaba diyorum sabah mi erken uyandirsam o zaman erken yatar mi ki
Geçmiş olsun canım, demek alerjisi yok çok şükür. Benim alerjim var bir kere şakağımdan sokmuştu yüzüm şekil değiltirmişti tövbe estafurullah canavar gibi olmuştumBende gündüz uykusu az diyodum ama aynıymış herkeste demekki. Aslında bazen uykusu teke insin diye uyandığında ayağımda sallayıp uykuyu 3 saate çıkarıyorum. Gece daha erken uyuyo o zaman.
Canım azra iyi şükür. Zaten arı soktu biraz ağladı sonra gayet keyfi yerindeydi. Ben ondan fazla acı çektim resmenkızarıklığı da çabuk geçti şükür.
hayır kuzum yedirmedimGeçmiş olsun canım umarım başka sıkıntı çıkmaz altından. Ben kızıma dondurma yedirmiştim ertesi iki gün ateşi çıkmıştı ama 3. Güne düzelmişti. Dondurma ya da soğuk bişeyler yedi mi kızçen