- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Yok cnm zaten fikrinizi almak icin sormustum bebegin sut annesi oldugum icin oyle dusundum annesi de yakin arkadasim diye ama vazgectim zaten sadece sac ile yapilanlarda var oyle bisey yaptirmayi dusunuyorumkarışmak gibi olmasın ama ne kadar annesinin sütüde olmasa bence yaptırma kedni sütünden derim kednimden biliyorum benim eşim süt anneyi kabul etmedi mesela kuzum amamyla büyüyor
Amacınıza ulaşmışsınız desene çok sevindim maşallah :)sağol canım.
geçti gitti.
çok şükür memnunuz.
istanbul' da ne kadar aceleci ve gergin yaşıyormuşuz meğer.
burada yavaş ve telaşşız yaşıyoruz. komşularım iyi, kızlarımın arkadaşları var artık, her gün sokaktalar. onlar da mutlu. :)
Az daha sabır cnm. Geçecek İnşaAllah. Sıcaklar ve diş çok zorluyor benim kızımı da. Gece inliyordu. Eteğimden de ayrılmıyor. Sağlıklı olsunlar da...Yazdığım mesajin pesine uyanan elifzar zor uyuttum daha yeni. Uykusunda inliyor ağlıyor sanırım diş baya agri yapıyor kuzumda ama uyumayan bebek cok zor gercekten zaten 1 senedir eşim izinsiz çalışıyor o da ayrı yıprattı. Artık şu durumlar bitse de calismalari normale dönse diye dua ediyorum. Insallah hersey zamanla daha güzel olacak deyip duruyorum kendime
Benimkinin anal fissuru var kabizliktan oyuzden kipkirmizi oluyor .nefessiz kaliyor ciglik kiyamet agliyor yapincada .ucgundurde tersi ishal oldu .ondada cok zorlandi .salgin var burda .yavrum helak oldu .ayakta sallamak cok zor bence artik kocaman oldular .bende ayagimda salliyodm cok kucuklen sallamadan uyumazdi .yayli salincak aldm daha onceden demsmdr .yattgm yerden salliyorm .ayakta sallamaya gore daha hzli geciyor uykuya .mama bende kullaniyorm bi suru denedm burada burcu onermsti similac en gazsiz oydu bize onu devam ediyoruz .Kızlar sizin bebislerde kaka yaparken kipkirmizi oluyor mu? Elif adeta nefessiz kaliyor kipkirmizi oluyor. Kabiz olmasa bile durum ayniayrica geceleri gaz problemimiz bir turlu bitmedi simdi de mama yiyor o da gaz yapiyor sanırım. Aslinda deneyip en gaz yapmayani buldum ama yine oluyor arada öneriniz var mi bu gaz olayina ne yapsam ki? Uykusuzluk cok zor dun mesela 1 de uyudu zar zor sonra 3 e kadar cok sık uyandi sonra 5 de bir uyandi sanki saatlerdir uyumus gibiydi. 7 ye kadar uyutamadim. Sonra esim geldi o uyuttu. Bir de ayagimda salliyorum ama dizlerim cok agriyor doktor kemiklerin cok yipranmis dedi tabi son bir yildir neler cektim o bilmiyor fazla ayakta durma bebegini ayaginda sallama dizlerini kirma yoksa durumun cok ciddi bir hale gelebilir dedi ama mecbur salliyorum baska nasil uyuyacak ki. Rabbim güç versin hepimize gercekten diş işi de ayrı zormus hele bir de gazli bir bebekse daha da zor
Canim gecmis olsun
Hamak denedin mi
Bebek hamagi degil
Buyuklerin kullandigi
Onu severse iki duvarini deldirip hamak kurarsin
Biz yazliktayiz benim kizimida uyutmak sorun, gece bahcedeki bahce salincaginda salliyinca yarim saate uyuyo, evede alayim mi diye dusunuyorum, sanki uyumasinda karanlik ve acik havanin etkiside var
Senin de sağlığın önemli canımSağ ol cnm hamagi denemedim ama evim onun icin musait degil cok ufakgece uyursa sorun yokta uyumazsa sabaha dizlerim kilitlenip kaliyor neyse bunlar da geçecek insallah
Biz de bugün olduk hayırlısıGunaydin arkadaslar 1 yas asisini yaptiran var mi nasil bi asi ates yapio mu ve sonrasinda 3 gun dus yasagi oluyo mu
Biz bugün olduk canım 1 yaş asşısı şimdilik ateşi yok banyo yapabilir dedi asm 2 sağ bacak 1 sol bacakan vurdular elifim nasıl ağladı kızımGunaydin arkadaslar 1 yas asisini yaptiran var mi nasil bi asi ates yapio mu ve sonrasinda 3 gun dus yasagi oluyo mu
Nasılsınız şimdi iyi mi elif?Biz bugün olduk canım 1 yaş asşısı şimdilik ateşi yok banyo yapabilir dedi asm 2 sağ bacak 1 sol bacakan vurdular elifim nasıl ağladı kızım
bugün iyiyiz canım şükür bu aşıları sevmiyorum ben yaa sen napıyorsun kuzu nasılNasılsınız şimdi iyi mi elif?
Öğlen yıkadım ben.
Biz de bugün olduk hayırlısı
Kizlar bizde olduk asimizi dusla ilgili bisey demedi olsa derdi diye dusnuyorum bizim sadece bacaklara vurmadilar iki kola ve sol bacaga yaptilar . ates olmadi cok şükür ama biraz huzursuzluk vardi aksam simdilik bisey yok kendi halinde oynuyor yavrunBiz bugün olduk canım 1 yaş asşısı şimdilik ateşi yok banyo yapabilir dedi asm 2 sağ bacak 1 sol bacakan vurdular elifim nasıl ağladı kızım
duş yapabilir dediler bana aama bizim koldan vurmadılar aynı aşı değilmi 1 yaşa aşsıı? demekki farketmiyormukiKizlar bizde olduk asimizi dusla ilgili bisey demedi olsa derdi diye dusnuyorum bizim sadece bacaklara vurmadilar iki kola ve sol bacaga yaptilar . ates olmadi cok şükür ama biraz huzursuzluk vardi aksam simdilik bisey yok kendi halinde oynuyor yavrun
ayy allah korumuş canım korkmazmı insan yaa masum lar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kolunda bişi yok dimiBüyük bir ev kazası atlattık 3 gün önce.
Konsol aynası duvara asılmak üzere kapının arkasında duruyordu dikine, cok da ağır.
Bizimki hiç geçmiyordu o tarafa, bugün yarın asılacak diye kaldırmadık biz de.
Sabah uyandı, salona gitti, bir şangırtı koptu ama kızlar ben böyle korku yaşamadım, ağlama sesi belki 3 saniye belki 1 saniye sonra geldi ama anlatamam ne hissettiğimi çığlık çığlığa koştum yanına.
Sadece kolu altındaydı yani kırık olsa bile sevinecektim bununla atlattık diye ama şükür hiçbir şeyi yok.
Ayna da tuzbuz bu arada, kaç defa süpürüldü ev ama hala cam çıkıyor her yerden.
Melek onlar melek.
Allah koruyor onları.
harika görünüyorsunuz kızlar rabbim hepsinin ömrünü güzel eylesin vatanına milletine ailesine hayırlı evlat etsinEki Görüntüle 2032136 anadolu yakasi anneleri:) burda tanisip bulustuk. Konustuk yazistik bidaha bidaha gorustuk... bulusa goruse bu hale geldik, toplu dogum gunu!.. sol bastan ahmet yigit, fatih alparslan, alya,defne nil, zeynep ozgu,alp,elif ece ve dilay lenaa gokkusaginin tum renkleri gibi rengarenk guzellikler 1 yasinda...
ayy allah korumuş canım korkmazmı insan yaa masum lar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kolunda bişi yok dimi