2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızım olsa ben de düşünebilirdim bu tarz bir hatıra, güzel olur bence.
Ama annesinin sütünü mü istesen acaba?

Bu arada benim kızım doğumgünüyle beraber yürümeye başladı.
Maşallah kuzuya, dolan dur peşinde :)

Bebek bekleyenlere hayırlı olsun.
Doğum günü geçenlerin/olanların doğum günü kutlu, yeni yaşı hayırlı olsun.

Yürüme yok bizde, emeklemesi yeterince hızlandı.
Bu da yetiyor bana, bi emeklese rahatlayacağım diyordum da millet kıs kıs gülüyordu rahatlamayı gör diye, gerçekten benim için olumlu anlamda çok değişti.
İşim ne korurum çocuğumu elimden geldiğince, kucakta taşımaktan zor değil.

Çatal kullanıyor 1 haftadır, bugün kaşık alıştırmasına başlayacağız mercimekle :)
İşe başlayana kadar alışırsa benim için iyi olur.
Büyük ölçüde kendi besleniyor ama ben işe başlayınca annem ne yazık ki kendi istediği gibi besleyecek.
Bak bi kendi yemeyi unutursa senden bilirim diyorum, otur da bak madem çocuğuna karışma bana diyor :)
Annem doyduğundan emin olamadığı için ona bırakmıyor beslenmeyi pek.

Uyku düzeni yapamadım.
Bunu da yine özellikle annem için istiyordum, biz kendimizce alıştık bir düzene de annem zorlanacak uyku konusunda.
Alışacak onlar da birbirine ne yapalım.

Ha bir de bizim bebe kollarından tutunca ya hiç yürümüyor veya birkac adım atıp ağlıyor.
Aklıma takıldı doktora götürsek dedim ama tutunup kalkıyor, koltuk kenarında uzun uzun ayakta duruyor, geziniyor.
Yoktur herhalde bir problem.
Yine de yaşında falan götürürsek danışayım doktora.

Benim minnakım 1 yaşına girdi teyzeleri..Kardeşlerimi öpüyorum hepsini huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.Hepsi ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun inşallah.
maşallah kocaman olmuş :)
nice yaşlarını gör inşallah.

Cok gecmis olsun canim
Rabbim kuzuyu sizlere bagislasin
Bir daha boyle seyler yasatmasin

Aklıma başka bir fikir gelmiyor canım. Ama annesiyle bebeğe ortak bir hediye yaptırabilirsin. Bir de düşündüm de senin sütünü kadın boynunda taşımak istemeyebilir o zaman bir köşede unutulur gider.

Kızım olsa ben de düşünebilirdim bu tarz bir hatıra, güzel olur bence.
Ama annesinin sütünü mü istesen acaba?

Maşallah kuzuya, dolan dur peşinde :)
Aynrn öyle her gün bir macera her gün. Heyecan dolu hayatımız. Kitaplığa çıkmaya çalışıyor kitap kalemkutusu düşürmüş kafasına. Bir an gözünü ayırmaya gelmiyor :)

Sen de endişelenme paşa belki eşlerinden tutuo gezmeyi sevmiyordur, tutuyor kalkıyor sıralıyor diyorsun sorun yoktur.

Masallah canim:)
Darisi.basimiza
Gerci bizde hic isik yok
Amaaaaa allahtan umit kesilmez
Bir anda yapıyorlar:) bizimki aylardır sıralıyordu bir akşam babasıyla taytay durup birbirimize doğru gitmesi için teşfik ettik ertesi gün kendisi cesaretlenip bıraktı koltuklardan tutunmayı.

Öcü gibi yapıyor ellerini yana açıyor ayaklar da açık tabi bir komik oluyor ki

Cok gecmis olsun canim
Rabbim kuzuyu sizlere bagislasin
Bir daha boyle seyler yasatmasin
Sağol canım teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Maşallah kuzuya bizimki de bir aydır sıralanıyor. Bakalım ne zaman yürürse.

Kızlar dün azrayı arı soktu. Örümceğine tutunup kalkmış ayakta oynuyodu. Elinde kayısı bi ısırıyo bi etrafa sürüyodu. Birden ağlamaya başladı anlamadım önce. Bi baktım yerde eşek arısı debeleniyo. Önce kayısıya geldi ağzından soktu sandım. Sonra vücudunu yoklayınca dizinin altından sokmuş. Yani resmen çocuğu sokmaya gelmiş. Üzerine basmamış bişey yapmamış. Birde alerjiye yatkın malum,bir telaşta ondan aldı beni bişey olursa diye. Çok şükür sıkıntı yok. Sabunlu suyla yıkadım buz koydum. Nokta gibi iz kaldı orda. Allah beterinden korusun.

Ya kızlar birde bu uyku düzeniniz nasıl. Akşam 10,11i buluyor uyuması. Sabah 8 dedi mi ayakta. Öğlen 12 gibi bir buçuk saat uyuyor. Bir de 3 gibi yarım saat uyuyor. Normal mi? Bana gündüz uykusu az gibi geliyor.

Insallah canim, gerci benim kizim siralanmiyor, kiloya takilma canim, benim kizimda normalin altinda, ek gidayi sevmedi haliyle kisa ve zayif
Aslinda boylari uzun olsa biraz daha icimiz rahat eder

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…