Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah canım ikisi birden büyürler bir an önce rahata erersin inşallah ilk zaman zor olur belli ama her türlü zor zaten.11agustosta bir yasinda olacak .senn ne kdrlik cnm
sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahMerhaba arkadaşlar 20 temmuz doğumlu kızım var şuan 3.5 aylık hamileyim emziriyorum nasılsa adet görmedim diye dikkat etmedim ve daha dün öğrendim siz dikkatli olun
Teşekkür ederimsağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Ben komiliden pek memnun kalmadım aslında çok iyi bez sızdırma pisik filan yapması ama içindeki pamuğu hep kızımın poposundaTatlım ben memnun kaldım. Bez değiştirmemize rağmen pişik yapmadı, canbebede içindeki pamukların ortaya toplanmasıydı şikayetim bunda o da yok. Islak mendili ise komili sensitive aldım ben. Kapanyadaydı 24 taneyi 47 tl ye aldım. Unibaby yenidoğandan geçtim bende tabi onun kadar güzel değil ama iş görür. Yenidoğan ıslak mendil de var ama artık büyüdü diye ben gerek görmedim.
Aynn:-(Nerdeyse geldik 1 yaşına. Hala uyumayı öğrenemediiiiii
Benim kizim hep istahsiz, simdi yazliktayiz, cok sicak degil yani, yine yemiyo, normalde burda yegenlerimin istahi acilirdi, ama kizimda tik yokYaz sıcakları iştahı etkiledi mi kızlar?
Merhabalar..Kızlar sizce 2bebek arasında yaş farkı kaç olmalı 2yaş iyi mi sizce?
Allah kolaylıklar versin. Zor ya. Rabbim hayırlı iştahlar versin kuzularımıza.Benim kizim hep istahsiz, simdi yazliktayiz, cok sicak degil yani, yine yemiyo, normalde burda yegenlerimin istahi acilirdi, ama kizimda tik yok
Geçmişler olsun. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Ayakları taşa değmesin inşallah. Çok şükür kuzunun da bir şeyi çıkmamış.Merhabalar hanımlar. Epeydir girmiyordum. Bi kaç sayfa geriyo dönüp okudum pek güzel hayırlı haberler var. Maşallah bebişlere kardeşler geliyor hayırlısıyla.
Biz biraz sıkıntılı günler geçirdik. Malum alerji takibi için martta Ankara'ya gitmiştik. Orda kızım bronşiyolit zatürre ikisini birden geçirdi mayısta. Hastaneye gittik kan değerleri çok düşmüş bir ayda,en son nisanda hemoglobin 11di,hemoglobin 7.1 olmuş, beyaz küresi çok düşmüş. Demir ilacı kullanmıyordum çok pişik yaptı diye. Doktor bi kan hastalığı olduğundan korktu. Bi sürü tahlil,periferik yayma istediler. Lenfomadan falan bahsediyolardı ama çok çok şükür çıkmadı kötü bişey Rabbim hastalara şifa versin. Öldüm öldüm dirildim. Her konuşmayı kulaklarımdan ateşler çıkarak dinledim. Allah beterinden korusun cümlesini.
3 gün hastanede yattı hem bu kan düşüklüğünü araştırdılar hem de beyaz küre neden düştü diye baktılar. Bir de karaciğer ve dalakta elle yoklamada hep büyük dediler ama ultrasonda ikisi de normal çıktıama onu da takip etmek istediler. Ağustosta kontrolü var. Gastroloji ve de hematolojide. Azra toparlayınca Van'a geldik ama tekrar Ankara'ya gitcez kontrollere. Birde 12.ay aşısı yumurta alerjisi olduğu için tam teşekküllü hastanede olmalı. Demir ilacını aksatmadan akşam 8 sabah 8 damla,meyve suyuyla beraber veriyorum.
Dört dişi var Azra kızın, üst dişin yanları da kabarmış,yine diş geliyor yani. Her dişte ateşi çıktı iştahı azaldı kuzucuğun. Emekliyordu zaten artık tutunup kalkıyor her yere. Yürümek istiyor. Yatağının içinde korkmadan tur atıyo düşse de canı acımıyo zaten
Gece diş sıkıntı yapmazsa 2 ya da 3 kere uyanıyo. Diş zamanı yarım saatte bir uyanıyordu. Emerek uyuyor malesef. Ama buna da şükür.
8.5 kg boyu da olmuş 73 cm. Zayıflığını falan hiç ama hiç takmıyorum. Hastaneye yatıpta diğer hastalıkları görünce bunları dert etmemem gerektiğini anladım.
Ne çabuk büyüyolar ya. Doğduğunda bi 3 aylık olsaydı diyodum oldu şimdi 11 aylık
Elhamdülillah.
Doğum günü kutlamaları için birşeyler yapacak mısınız kızlar. Süsleme falan alayım diyorum ama nerden alayım ne alayım bilmiyorum. Ne yapmak lazım ne dersiniz? Sizleriçok özlemişim bu arada
Amin canım,sağolasın. Sevda kuzusu da mr falan çekinecekti ne oldu,yazdıydan takip edemedim canım.Geçmişler olsun. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Ayakları taşa değmesin inşallah. Çok şükür kuzunun da bir şeyi çıkmamış.
Ben de özledim herkesi, geçen sene bu günler nasıl cıvıl cıvıldık :)
Ben pordiyapmayacağım kızıma, ama muhtemelen bulunduğun ilde malzemeler satan dükkan vardır. Biraz pahalı oluyor, masa örtüsünden perde süsündem şekilli kürdanına hepsini alacaksan sadece süse en az 200-250 verirsin.
İki kere iptal oldu mr hastaneden kaynaklı sebeplerden. Babası da şimdilik yaptırmayalım dedi. İstanbulda karseşimin de mr çekindiği özel bir klinik var orada yaptıracağız kısmetse eylül ayında.Amin canım,sağolasın. Sevda kuzusu da mr falan çekinecekti ne oldu,yazdıydan takip edemedim canım.
Vanda yapmıcam canım. Ankarada düşünüyorum. Masa örtüsünü falan kendim dikerim. Ama bi kaç balon,kağıttan yapma çiçek falan düşünüyorum çok abartmadan. Sadece şu fotoğraflı bir yaş posteri ve de magnet tarzı ufak hediyelikleri düşünüyorum almayı o kadar.
Offf off o güne gittim geldim, ikizlerin ak pak surstları hala gözümün önündeBu arada kizlar size bir akil danismak istiyorum. Gecen sene 15 temmuzda sehit verdigim ikiz kuzenlerim vardi hatirlarsaniz onlardan birinin kiz bebegi oldu ve ben dogumu esnasinda yanlarindaydim annesi de benim en yakin dostumdur kiz kardesim gibi onun da istegiyle sut annesi oldum bebegin dunyalar tatlisi bi bebek ve tipki babasina benziyor sukurler olsun.ondan bize kalan tek yadigar ve nesemiz oldu hepimizn. 2 ay sonra dogum gunu ve ben guzel ve ozel bir hediye almak istedim kiyafet oyuncak vb seyler olsun istemiorum. Ne alsam diye dusunurken aklima burdan bi arkadasin soyledigi anne sutu kolye geldi oyle bisey yaptirsam kendi sutumden sizce anlamli bi hediye olur mu icine de kendi sacindan babasinin ve amcasinin bas harfi yazilsa mesela fikrinize ihtiyacim var kizlar yardim ederseniz sevinirim. Aynisindan tabi ki kendi kizima da yaptirmak istiyorum. Daha once yaptiran var mi icinizde memnun kaldiniz mi?
Offf off o güne gittim geldim, ikizlerin ak pak surstları hala gözümün önündeiyi ki ahiret inancımız var iyi ki şehadet mertebesini biliyoruz ki içimiz bir nebze olsa rahatlıyor Allah geride kalanlara sabır versin.
Çok güzel düşünmüşsün canım benim. Kendi annesinin sütü yok mu, eğer var ise gönül koyacak kıskanacak biri mi bu durumu. Eğer değil diyorsan çok güzel çok anlamlı bir hediye olur. İnstagramdan tek bir sayfa yapıyor bu işi alanlar da mutlu gördüğüm kadarıyla.
Evt cnm sukurler olsun Rabbim bu sekilde aldi onlari bizden tek tesellimiz o zaten insallah ahiretinde bulusturur bizleri cok ozledim kardeslerimiOfff off o güne gittim geldim, ikizlerin ak pak surstları hala gözümün önündeiyi ki ahiret inancımız var iyi ki şehadet mertebesini biliyoruz ki içimiz bir nebze olsa rahatlıyor Allah geride kalanlara sabır versin.
Çok güzel düşünmüşsün canım benim. Kendi annesinin sütü yok mu, eğer var ise gönül koyacak kıskanacak biri mi bu durumu. Eğer değil diyorsan çok güzel çok anlamlı bir hediye olur. İnstagramdan tek bir sayfa yapıyor bu işi alanlar da mutlu gördüğüm kadarıyla.