- 23 Haziran 2017
- 21
- 26
- 32
Bizlerde iyiyiz Cnm hep bebekle uğraşıyorum valla :) bizim emekliyo durmuyor beni çok yoruyorBen yeni müsait oldum canım. İyiyiz sen nasılsın? Bebiş nasıl Napıyorsunuz?
Merhaba canım.23 haziranda kısmi zamanlı çalışmaya başladım.ilk gün çok ağladım.yavaş yavaş alıştım.bizim oğlan erken emeklemişti.erken sıraladı.tutunarak yürüyor,geziyor,karıştırıyor heryeri.zaptetmekte zorlanıyoruz.sabah yumurta peynir yiyor.kıymalı tavuklu ya da balikli sebze corbaları,tarhana,mercimek,pirinc corbalari,yogurt,keciboynuzu pekmezi yiyor.senin bebik nasıl?B Began @hayalimsin1 @fstch @neyapsam @samyeli112233 @ada_aras @Forever07 @ebisssss @MinikPiranha
@Ozge_bzeynep-ahmet @Pisikedii @eylulum2012 @Minnakas @sailorv @nilsutoprak @Pinaryilmazlar22 @gelinbuketi_gelintaci@advcte @ergu1507@eau03 @damlaaa007 @KuRDeLe84 @ErdeminE@Kubrah @yediveren14 @kelebek.hill @oslem_dr @gamzeli- @hiramabif @mengur@Gezginanneadayi89 @zeyno3838@tugbaka @kucukmeleklerim @siyahmiyah @inwerian @nymeria-burcu @nilada13 @incizynp61 @DLRBNC @DerinSuNaz @Happiness8080 @esinertugrul @giosadioss @hayalimm77 @iyilikmelegi @nurayca8729@nnrysr @sumeyra1990@TAROTTO @gzmhsn @Atlas okyanusu @rana62 @tamara61 @Mrs_turta @boncukaras @merym @xxxp @dormicum15 @zynpynrdg @karapisso @wesut@mfsni @suranaz@1234emremelek 1limonkokusu @eylulmasal@zinedila @goooody @Ysmn_d @mertur @anatkh018 @DraconianX@gozdeelveren @calamtykoma @tuem21@zakkumcicek @servey @mavidenizbebegim @hot_ice @kaftankef @Adananur @teacher1907 @RomaRoma @guymaz @Cell-inn @eylul.yn @Sevilay_ay @merveseher @bluetweety @tarcin10 @ytb @Tekduamsin @cetrina @Gzmsyf @birdirbir @AskInihan @hathor81 @sukkulent @_dea_ @88li @hemsire1995 @daisy3406 @kiana_ m.beauty @kelebek7977 @HilMa @nimet1 @yesilseven @gykm @tugder2 @ofelyaofi @mini_miki @DUYFER_2006 @markusantonyus @WestLife @izmirseferihisar @minciruk@handemustafa @La Lune @DiaryOfQ @caspe_r @-queen16- @Doguderin @nurr27 @miniktarlafaresi @loveagain @ymsrnv @DM0111 @dmtkn @agustosbocekleri @gravity @kaju80 @seyzen @haziranx @honeybee_34 @yasakhayal @ikizannesi2016 @muratinyasosu @sultanseda @gul_sek @Mehtapi @Kaswa_ @chnbnp @nazzeynepp @tugbayhan @Tugbarecep12 Doruk47 @elffth3 @nazeninim @sendenbendenbizden
Herkesi etiketlemeye çalıştım ama oldu mu bilmemm
Napıyorsunuz güzel anneler.Topiğimiz çok sessiz. Neler yapıyor bebekleriniz. Yürüyenler var mı? En sevdiği yemekler neler ,neler yapıyorsunuz bebişlerinize mamacıklar?
Merhaba canım.giremiyorum ne zamandır.nasilsin?Way be 24 saat geçti kimse tek cvp yazmadı :) demek kapanıyor sayfamız :)
Benim oğlan tam iki kere burnumdan şakır şakır kan getirdi tırnağını takarak.öyle böyle değil pelte pelte kanadı burnum zor durdu kan düşün.Iyi dyelim dha ii olalim .benim kiz parmgini gozume soktu .ucgun kivrandm acidan.dogumla esdeger gozumde acisi.Allaha sukue iki gundur ii.
Cok gecmis olsun canım.ben de oglumla yatıyorum doğdugundan beri.minikken hic dusurmedim.buyuyup benden once kalkmaya baslayınca bir kere indi yere.yatak alçak yere de puf minderler seriyordum bisey olmadı bari.Çok geçmiş olsun B Began kuzucum iyileşir kısa sürede inşallah.. benim 11 aylık oğlum geçtiğimiz ay kırdı köprücük kemiğini, malesef yattığı yataktan uyanıp atlayabilcek olma ihtimalini düşünemedim cahilliğimdençok şükür 2 haftada iyileşti kolunu bağladık hiç kıpırdatmadı. Hiç üzülme atlatır kolayca allahın izniyle
sağol canım.
Oy cok gecmis olsun .Bu cocuklar bizj sakat edecek.:)benide tam gozbebegimden cizmisBenim oğlan tam iki kere burnumdan şakır şakır kan getirdi tırnağını takarak.öyle böyle değil pelte pelte kanadı burnum zor durdu kan düşün.
Tşkr ederim cnm, sen nslsn nsl gidiyo inş bebiş iyidir :)Merhaba canım.giremiyorum ne zamandır.nasilsin?
Cok gecmis olsun canım.ben de oglumla yatıyorum doğdugundan beri.minikken hic dusurmedim.buyuyup benden once kalkmaya baslayınca bir kere indi yere.yatak alçak yere de puf minderler seriyordum bisey olmadı bari.
1limonkokusu hay Allah razı olsun topiğe can geldi
Benim kız da çok cadı oldu. Kuzeninin üstüne falan atlıyor kapışıyor neler neler
kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Ayy size de geçmiş olsun canım hiç beklenmedik şeyler olabiliyor böyle böyle byüyecekler inşallah :)
Benim oğlum da tam öğütücü makina .Isırıyor suyunu emip tüküyüror.Çok fena valla bunlar
ay evet yaa elinde tutunca yürüyor benim oğlum da çok tatlı bişey yaa sürekli yürütmemi istiyor
Maşallah iştahı çok iyi demek ki.Dişleri de mi sıkıntı etmedi kuzucuk valla kolların kopuyordur 14 kg ben 10 kiloyu kaldıramıyorum
B Began Muhtemelen küçük bir kırıkmış ya da çatlakmış .Bebişler çabuk iyileşiyor.Maşallah ona çok geçmiş olsun
Kizlar bu arada ben doğumdan sonra sadece iki kez normal bir adet donemi geçirdim ondan sonrasinda hem periyodlar uzadi hem de dogru duzgun sokulmuyo 5 6 gunde toplasan bir pedin yarısını kirletemiyorum ve de hep kahve gibi geliyor boyle bi durum var mi yasayaniniz en son arife gunu hastalanmistim ama bikac damla kahve lekeyle gecti gitti dun baktim yine geliyor kahve leke 18 gun oldu daha