En guzeli, yabanci olmayinca insanin icine daha cok siniyo canimamin canı allah hepimize yardımcı olsun ama en güzel zamanlarını kaçırıyoruz birtek ona üzülüyorum büyüdüler
artık biliyor bırakıldıgını teyzesi bakıyor ona ragmen bazı sabahlar yapışıuyor yakama ağlıyor bende ağlıyorum tabe
genede şükrediyorum yabancı bakmıyor
benim de öyleydi.iyi akşamlar kızlar hamişlikte bebeklerimize kilo yapan yicekler nelerdir geçen gün komşumla konuşuyodum 37 haftada bebeği 2 kiloymuş süt ve ceviz her gün tüketmiş doğduğunda 3500 doğmuş varmı sizinde böyle bilgileriniz ben çok kafaya takmaya başladım da bu kilo işini
Topiğimiz pek bir sessizleşti
Doğum günü yapacak mısınız anneler?
Benim kimsem yok burda ,çekirdek aile olarak kutlayacağız sanırım
Aslında ben özeniyorum öyle büyük kutlamalara amma işte gelen olmaz :/Topik bu gidişle forumun tozlu sayfalarına doğru yol alacak, aslında paylaşacak çok şey var hâla.
Biz ailelerle aynı şehirdeyiz ama ben de çekirdek aile olarak sadece minicik bir pastayla kutlamayı düşünüyorum, oda fotoğraf olsun diye.
Hiç gelemem kalabalık şeylere :)
BENİ UNUTMUŞSUN :)B Beganhayalimsin1 @fstch N neyapsam samyeli112233 ada_aras Forever07 ebisssss MinikPiranha
Ozge_b zeynep-ahmet Pisikedii eylulum2012 M Minnakas sailorv Toprak ve su Pinaryilmazlar22 @gelinbuketi_gelintaci@advcte E ergu1507 @eau03 damlaaa007 KuRDeLe84 ErdeminE @Kubrah Y yediveren14 kelebek.hill oslem_dr gamzeli- hiramabif M mengur @Gezginanneadayi89 zeyno3838 @tugbaka K kucukmeleklerim siyahmiyah I inwerian nymeria-burcu @nilada13 I incizynp61 @DLRBNC D DerinSuNaz @Happiness8080 esinertugrul G giosadioss hayalimm77 iyilikmelegi nurayca8729 @nnrysr @sumeyra1990@TAROTTO G gzmhsn A Atlas okyanusu rana62 tamara61 M Mrs_turta boncukaras M merym xxxp dormicum15 @zynpynrdg karapisso wesut @mfsni S suranaz @1234emremelek 1limonkokusu eylulmasal @zinedila goooody @Ysmn_d M mertur anatkh018 DraconianX @gozdeelveren C calamtykoma T tuem21 @zakkumcicek servey mavidenizbebegim hot_ice kaftankef Adananur teacher1907 @RomaRoma @guymaz Cell-inn @eylul.yn @Sevilay_ay M merveseher bluetweety tarcin10 Y ytb Tekduamsin cetrina Gzmsyf birdirbir AskInihan hathor81 S sukkulent @_dea_ 8 88li hemsire1995 daisy3406 kiana_ m.beauty @kelebek7977 HilMa N nimet1 yesilseven gykm T tugder2 ofelyaofi mini_miki @DUYFER_2006 markusantonyus WestLife izmirseferihisar minciruk @handemustafa La Lune DiaryOfQ C caspe_r Q -queen16- D Doguderin nurr27 miniktarlafaresi loveagain Y ymsrnv DM0111 D dmtkn @agustosbocekleri gravity kaju80 seyzen H haziranx honeybee_34 Y yasakhayal ikizannesi2016 M muratinyasosu S sultanseda gul_sek @Mehtapi @Kaswa_ chnbnp nazzeynepp tugbayhan Tugbarecep12 Doruk47 elffth3 nazeninim S sendenbendenbizden
Herkesi etiketlemeye çalıştım ama oldu mu bilmemm
Napıyorsunuz güzel anneler.Topiğimiz çok sessiz. Neler yapıyor bebekleriniz. Yürüyenler var mı? En sevdiği yemekler neler ,neler yapıyorsunuz bebişlerinize mamacıklar?
BENİ UNUTMUŞSUN :)
Kızlar ilk sayfadaki listedekileri aldımm ondan siz yoksunuz kusura bakmayınBeni de unutmussun. Bizim kızda ne emekleme ne yürüme yok. Bütün gün top oynuyor evcilik oynuyoruz. Oyuncak caydanlikla cay döküyor bana. Bide fincanla iciriyor. Sofraya beraber oturuyoruz. Aynı yemekleri yiyoruz. Parmağıyla gösterip bizim tabaklardanda tadiyor. bizimle aynı model bardak olmazsa su bile içmiyor. Bir haftada çok değişti. Sanki birden büyüdü. Türlü türlü sirinlik yapıyor. Müzik açıldığında ayakta popo sallıyor. Sadece tekno muzik dinliyor. Başka muzik açınca ağlıyor. Hayvan sevgimiz çok fazla. Her hayvana dokunup sevmek istiyor. Buna kelebekler dahil.
ELİF ECE yürümüyot emeklyor dişimiz hala yoksebz yemkelerini seviyor tarhana sebze corbasını sevşyorKızlar ilk sayfadaki listedekileri aldımm ondan siz yoksunuz kusura bakmayın
Benim oğlum nerdeyse yüreyecek tek elinden tutunca geziyor baya baya amman hiiç durmaz mı bi bebiş valla hiç durmuyorr... Geç döndü ama Döndükten sonra durduramadık cocuğu
Sürekli meyve yemek istiyor yemekle hiç arası yok napcam bilmem
Maşallah subhanallahELİF ECE yürümüyot emeklyor dişimiz hala yoksebz yemkelerini seviyor tarhana sebze corbasını sevşyor
meyve zaten akşama kar-dar ver yer yavan ekmeğe bayılıyor biz yumurta sevmşyorux arpa şehriye öorbasınıve yoğutrt corbasını sevedi tek aa-ma cok yemiyor oyle onu dışında baba mamam gel bay bay yapıupruz abi diyoruzd daha öok abe oluyor kalakma var ama adım atma yok sürekli mekleme kaçma kaka yapınca kaçıyor akşamı zor edşyorum valla şl bşitsin kavuşayım diye bizden böyle kuzum
Çok şükür canım İpek hanımla uğraşmaca. Siz napıyosunuz?B Beganhayalimsin1 @fstch N neyapsam samyeli112233 ada_aras Forever07 ebisssss MinikPiranha
Ozge_b zeynep-ahmet Pisikedii eylulum2012 M Minnakas sailorv Toprak ve su Pinaryilmazlar22 @gelinbuketi_gelintaci@advcte E ergu1507 @eau03 damlaaa007 KuRDeLe84 ErdeminE @Kubrah Y yediveren14 kelebek.hill oslem_dr gamzeli- hiramabif M mengur @Gezginanneadayi89 zeyno3838 @tugbaka K kucukmeleklerim siyahmiyah I inwerian nymeria-burcu @nilada13 I incizynp61 @DLRBNC D DerinSuNaz @Happiness8080 esinertugrul G giosadioss hayalimm77 iyilikmelegi nurayca8729 @nnrysr @sumeyra1990@TAROTTO G gzmhsn A Atlas okyanusu rana62 tamara61 M Mrs_turta boncukaras M merym xxxp dormicum15 @zynpynrdg karapisso wesut @mfsni S suranaz @1234emremelek 1limonkokusu eylulmasal @zinedila goooody @Ysmn_d M mertur anatkh018 DraconianX @gozdeelveren C calamtykoma T tuem21 @zakkumcicek servey mavidenizbebegim hot_ice kaftankef Adananur teacher1907 @RomaRoma @guymaz Cell-inn @eylul.yn @Sevilay_ay M merveseher bluetweety tarcin10 Y ytb Tekduamsin cetrina Gzmsyf birdirbir AskInihan hathor81 S sukkulent @_dea_ 8 88li hemsire1995 daisy3406 kiana_ m.beauty @kelebek7977 HilMa N nimet1 yesilseven gykm T tugder2 ofelyaofi mini_miki @DUYFER_2006 markusantonyus WestLife izmirseferihisar minciruk @handemustafa La Lune DiaryOfQ C caspe_r Q -queen16- D Doguderin nurr27 miniktarlafaresi loveagain Y ymsrnv DM0111 D dmtkn @agustosbocekleri gravity kaju80 seyzen H haziranx honeybee_34 Y yasakhayal ikizannesi2016 M muratinyasosu S sultanseda gul_sek @Mehtapi @Kaswa_ chnbnp nazzeynepp tugbayhan Tugbarecep12 Doruk47 elffth3 nazeninim S sendenbendenbizden
Napıyorsunuz güzel anneler.Topiğimiz çok sessiz. Neler yapıyor bebekleriniz. Yürüyenler var mı? En sevdiği yemekler neler ,neler yapıyorsunuz bebişlerinize mamacıklar?
B Beganhayalimsin1 @fstch N neyapsam samyeli112233 ada_aras Forever07 ebisssss MinikPiranha
Beni de unutmussun. Bizim kızda ne emekleme ne yürüme yok. Bütün gün top oynuyor evcilik oynuyoruz. Oyuncak caydanlikla cay döküyor bana. Bide fincanla iciriyor. Sofraya beraber oturuyoruz. Aynı yemekleri yiyoruz. Parmağıyla gösterip bizim tabaklardanda tadiyor. bizimle aynı model bardak olmazsa su bile içmiyor. Bir haftada çok değişti. Sanki birden büyüdü. Türlü türlü sirinlik yapıyor. Müzik açıldığında ayakta popo sallıyor. Sadece tekno muzik dinliyor. Başka muzik açınca ağlıyor. Hayvan sevgimiz çok fazla. Her hayvana dokunup sevmek istiyor. Buna kelebekler dahil.
günaydın kızlar,
hala internetim bağlanmadığı için sınırlı netle idare ediyorum.
bebişler iyidir inşallah. benim kuzu birkaç gündür sanırım dişlerden dolayı ateşleniyor. ortanca da koltuktan atınca kendini, köprücük kemiği kırıldı. 3 hafta kolu omuzdan bandajlı duracak. çok canım sıkkın yani.
size de çok geçmiş olsun canım.Çok geçmiş olsun B Began kuzucum iyileşir kısa sürede inşallah.. benim 11 aylık oğlum geçtiğimiz ay kırdı köprücük kemiğini, malesef yattığı yataktan uyanıp atlayabilcek olma ihtimalini düşünemedim cahilliğimdençok şükür 2 haftada iyileşti kolunu bağladık hiç kıpırdatmadı. Hiç üzülme atlatır kolayca allahın izniyle
Benim oğlum da tam öğütücü makina .Isırıyor suyunu emip tüküyüror.Çok fena valla bunlarÇok şükür canım İpek hanımla uğraşmaca. Siz napıyosunuz?
Benim fındığımın iştahı azaldı teyzesi. Az yiyor ya da tükürüyor artık :) bi gün yediğini başka bir gün sevmediği oluyor şaşıyorum valla. Annemin yaptığı tarhasını çok severdi dünden önce tükürüp durdu bilemedim. Yoğurt çorbasını da sevmiyor. Bazı sebze çorbalarını yiyoruz. Bizim yemeklerden isterse yiyor. Kirazı seviyor kavunu sevmiyor. Emekleme sıralama var yürüme yok. Çok tatlı bi şey oldu :) anlıyor artık bir şeyleribu paha biçilemez.
ay evet yaa elinde tutunca yürüyor benim oğlum da çok tatlı bişey yaa sürekli yürütmemi istiyorCanımmm valla bebekli hayat koşturmacasına daldık burayı iyice boşladık:)) benim oğlum şuan 11.5 aylık kendisi emekliyor ve tek elinden tutunca yürüyor tutunarak ayağa kalkıyor sağı solu karıştırıyor ve yerden topladığı saçlarımı yemeye çalışıyoooşuan götürdüğüm doktor kendi bebeklik doktorum açıkçası ona çok güveniyorum ve eski usül ilerliyoruz, patlıcan ve tuz dışında herşeyi yediriyorum kendimiz ne yiyosak tuzunu katmadan ona ayırıyorum çok şükür yemek ayrımı yapmaz ne bulsa yer ama mamadan asla vazgeçmiyo bu kadar çok yemek yemesine rağmen küçük kutu 360 gr mamayı 2.5-3 günde bitiriyor şuanda oğlum 14 kg :/ sende durumlar nasıl
sağol canım. kolunu henüz tamamen yukarı kaldıramıyor. o da düzelir değil mi zamanla?Benim oğlum da tam öğütücü makina .Isırıyor suyunu emip tüküyüror.Çok fena valla bunlar
ay evet yaa elinde tutunca yürüyor benim oğlum da çok tatlı bişey yaa sürekli yürütmemi istiyor
Maşallah iştahı çok iyi demek ki.Dişleri de mi sıkıntı etmedi kuzucuk valla kolların kopuyordur 14 kg ben 10 kiloyu kaldıramıyorum
B Began Muhtemelen küçük bir kırıkmış ya da çatlakmış .Bebişler çabuk iyileşiyor.Maşallah ona çok geçmiş olsun
Merhaba tatlım :) pek zaman olmuyor artık nete girmeye kuzular iyice ayaklandı peşlerinde kolturutorlar.Topiğimiz pek bir sessizleşti
Doğum günü yapacak mısınız anneler?
Benim kimsem yok burda ,çekirdek aile olarak kutlayacağız sanırım
Geçmiş olsun canım kuzuya koku mu incindisağol canım. kolunu henüz tamamen yukarı kaldıramıyor. o da düzelir değil mi zamanla?
benim kızlar ıvır zıvıra iştahlı, yemee gelince iştahsız.
3 ü birlikte hem oynuyorlar hem
itişip ağlatıyorlar.
küçük hala ateşleniyor ara ara. galiba 3-4 diş birden çıkıyor. sadece emekliyor ve bir yerlere tutunarak ufak adımlar atıyor. korkuyor. 4 yaşındaki ablası çanta gibi oda oda taşıyor kucağında :)