- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Ayy size de geçmiş olsun canım hiç beklenmedik şeyler olabiliyor böyle böyle byüyecekler inşallah :)Çok geçmiş olsun B Began kuzucum iyileşir kısa sürede inşallah.. benim 11 aylık oğlum geçtiğimiz ay kırdı köprücük kemiğini, malesef yattığı yataktan uyanıp atlayabilcek olma ihtimalini düşünemedim cahilliğimdençok şükür 2 haftada iyileşti kolunu bağladık hiç kıpırdatmadı. Hiç üzülme atlatır kolayca allahın izniyle
ortanca koltuktan atlarken kürek kemiğini kırmış canım. ama iyi şükürGeçmiş olsun canım kuzuya koku mu incindi
Yavrum benim acısı yoktur inşallah. Çocuklar çabuk iyileşiyor şükür ki. Anlattım nasıl olduğumuzu sürekli memedeyizortanca koltuktan atlarken kürek kemiğini kırmış canım. ama iyi şükür
senin sevda kuzun nasıl? sen nasılsın?
acısı yok ki koltuk tepesinden inmiyor hala.Yavrum benim acısı yoktur inşallah. Çocuklar çabuk iyileşiyor şükür ki. Anlattım nasıl olduğumuzu sürekli memedeyiz
Senin biri küçüğü itip koltuktan düşürmüştü. Korksun şimdi ufaklıktanacısı yok ki koltuk tepesinden inmiyor hala.
benim ufaklık diş çıkarıyor ondan herhalde emiyor sürekli.
artık o da ablalarını kıskanıyor. onları itiyor yanımdayken.
ay hepsi birbirinden fena. büyük küçüğe çaktırmadan vuruyor. ortanca tekme atıyor küçüğe. küçük de onların saçını çekiyor. tantana çok yani :)Senin biri küçüğü itip koltuktan düşürmüştü. Korksun şimdi ufaklıktan
Ahahahah : Day hepsi birbirinden fena. büyük küçüğe çaktırmadan vuruyor. ortanca tekme atıyor küçüğe. küçük de onların saçını çekiyor. tantana çok yani :)
inşallah canımAhahahah : D
İşin zor kardeşim, 3 tatlı cadıyla uğraşmak hem kafa hem kuvvet ister. Az kaldı az, yakında ezdirmez kendini ötekileri o döver bu sefer ahahahah ay ne genalar :) büyüdüklerinde de birbirine en büyük yardımcı olacaklar ne güzel çok hissediyorım kız kardeş eksikliğini inşallah kızımın kız kardeşi olur :)
Etiketi gorunce ilk basta anlayamadim.s bebegimi kaybetmistim gecen yıl Ama cok şükür 3 aylik oglusum var Allah isteyen herkese nasip etsin.oglusum henüz anne sütü aliyoruzB Began @hayalimsin1 @fstch @neyapsam @samyeli112233 @ada_aras @Forever07 @ebisssssMinikPiranha
@Ozge_b @zeynep-ahmet @Pisikedii @eylulum2012 @Minnakas @sailorv @nilsutoprak @Pinaryilmazlar22 @gelinbuketi_gelintaci@advcte @ergu1507@eau03 @damlaaa007 @KuRDeLe84 @ErdeminE@Kubrah @yediveren14 @kelebek.hill @oslem_dr @gamzeli- @hiramabif @mengur@Gezginanneadayi89 @zeyno3838@tugbaka @kucukmeleklerim @siyahmiyah @inwerian @nymeria-burcu @nilada13 @incizynp61 @DLRBNC @DerinSuNaz @Happiness8080esinertugrul @giosadioss @hayalimm77 @iyilikmelegi @nurayca8729@nnrysr @sumeyra1990@TAROTTO @gzmhsn @Atlas okyanusu @rana62 @tamara61 @Mrs_turta @boncukaras @merym @xxxp @dormicum15 @zynpynrdg @karapisso @wesut@mfsni @suranaz@1234emremelek @GizzD @eylulmasal@zinedila @goooody @Ysmn_d @mertur @anatkh018 @DraconianX@gozdeelveren @calamtykoma @tuem21@zakkumcicek @servey @mavidenizbebegim @hot_ice kaftankef @Adananur @teacher1907 @RomaRoma @guymaz @Cell-inn @eylul.yn @Sevilay_ay @merveseher @bluetweety @tarcin10 @ytb @Tekduamsin @cetrina @Gzmsyf @birdirbir @AskInihan @hathor81 @sukkulent @_dea_ @88li @hemsire1995 @daisy3406 @kiana_ @m.beauty @kelebek7977 @HilMa @nimet1 @yesilseven @gykm @tugder2 @ofelyaofi @mini_miki @DUYFER_2006 @markusantonyus @WestLife @izmirseferihisar @minciruk@handemustafa @La Lune @DiaryOfQ @caspe_r @-queen16- @Doguderin @nurr27 @miniktarlafaresi @loveagain @ymsrnv @DM0111 @dmtkn @agustosbocekleri @gravity @kaju80 @seyzen @haziranx @honeybee_34 @yasakhayal @ikizannesi2016 @muratinyasosu @sultanseda @gul_sek @Mehtapi @Kaswa_ @chnbnp @nazzeynepp @tugbayhan @Tugbarecep12 Doruk47 @elffth3 @nazeninim @sendenbendenbizden
Herkesi etiketlemeye çalıştım ama oldu mu bilmemm
Napıyorsunuz güzel anneler.Topiğimiz çok sessiz. Neler yapıyor bebekleriniz. Yürüyenler var mı? En sevdiği yemekler neler ,neler yapıyorsunuz bebişlerinize mamacıklar?
Aynen canimTopik bu gidişle forumun tozlu sayfalarına doğru yol alacak, aslında paylaşacak çok şey var hâla.
Biz ailelerle aynı şehirdeyiz ama ben de çekirdek aile olarak sadece minicik bir pastayla kutlamayı düşünüyorum, oda fotoğraf olsun diye.
Hiç gelemem kalabalık şeylere :)
Düzelir o da zamanla iyice geçince :)sağol canım. kolunu henüz tamamen yukarı kaldıramıyor. o da düzelir değil mi zamanla?
benim kızlar ıvır zıvıra iştahlı, yemee gelince iştahsız.
3 ü birlikte hem oynuyorlar hem
itişip ağlatıyorlar.
küçük hala ateşleniyor ara ara. galiba 3-4 diş birden çıkıyor. sadece emekliyor ve bir yerlere tutunarak ufak adımlar atıyor. korkuyor. 4 yaşındaki ablası çanta gibi oda oda taşıyor kucağında :)
Çok güzel olmuşşMerhaba tatlım :) pek zaman olmuyor artık nete girmeye kuzular iyice ayaklandı peşlerinde kolturutorlar.
Ben bayramda diş buğdayı yaptım eşimin memleketinde bayağı kalabalık oldu 40 kişi kadar. Yardım edenim de olmayınca çok zorlandım ama güzel oldu hamd olsun:)
Diş şeklinde kurabiyeleri de kendim yaptım gayet basitmiş.
Eki Görüntüle 2017122
Memeye aşırı düştü benim oğlum da dişlerden kesin.Benim kızı ın da 2 alttan 1 üstten dişi çıktı üstteki diğer 3 tanesi de bıgün yarın çıkar beyazlığı gözüküyor ama hala derinin altındalar.
En sevdiğimiz şey mücver şu sıralar, bir de koca dilim karpuzu emmeye bayılıyor :))
Birşey danışacağım sizlere. Kızım son 3 gündür memeye aşırı düşkün oldu gece istemiyor ama gündüz belki 40 kere meme istiyor kucağıma gelip bi birini emiyor bi birini yenidoğana döndük vallahimeme uçlarım yara oldu emzirmekten.
Bir de önümüzdeki pazartesi MR'a giriyoruz teyzeler dualarımızı esirgemeyin bizden.
MAşallah canımEtiketi gorunce ilk basta anlayamadim.s bebegimi kaybetmistim gecen yıl Ama cok şükür 3 aylik oglusum var Allah isteyen herkese nasip etsin.oglusum henüz anne sütü aliyoruz
Ben yeni müsait oldum canım. İyiyiz sen nasılsın? Bebiş nasıl Napıyorsunuz?Slm kızlar nslsnz bakalım :)
Iyi dyelim dha ii olalim .benim kiz parmgini gozume soktu .ucgun kivrandm acidan.dogumla esdeger gozumde acisi.Allaha sukue iki gundur ii.B Began @hayalimsin1 @fstch @neyapsam @samyeli112233 @ada_aras @Forever07 @ebisssssMinikPiranha
@Ozge_b @zeynep-ahmet @Pisikedii @eylulum2012 @Minnakas @sailorv @nilsutoprak @Pinaryilmazlar22 @gelinbuketi_gelintaci@advcte @ergu1507@eau03 @damlaaa007 @KuRDeLe84 @ErdeminE@Kubrah @yediveren14 @kelebek.hill @oslem_dr @gamzeli- @hiramabif @mengur@Gezginanneadayi89 @zeyno3838@tugbaka @kucukmeleklerim @siyahmiyah @inwerian @nymeria-burcu @nilada13 @incizynp61 @DLRBNC @DerinSuNaz @Happiness8080esinertugrul @giosadioss @hayalimm77 @iyilikmelegi @nurayca8729@nnrysr @sumeyra1990@TAROTTO @gzmhsn @Atlas okyanusu @rana62 @tamara61 @Mrs_turta @boncukaras @merym @xxxp @dormicum15 @zynpynrdg @karapisso @wesut@mfsni @suranaz@1234emremelek @GizzD @eylulmasal@zinedila @goooody @Ysmn_d @mertur @anatkh018 @DraconianX@gozdeelveren @calamtykoma @tuem21@zakkumcicek @servey @mavidenizbebegim @hot_ice kaftankef @Adananur @teacher1907 @RomaRoma @guymaz @Cell-inn @eylul.yn @Sevilay_ay @merveseher @bluetweety @tarcin10 @ytb @Tekduamsin @cetrina @Gzmsyf @birdirbir @AskInihan @hathor81 @sukkulent @_dea_ @88li @hemsire1995 @daisy3406 @kiana_ @m.beauty @kelebek7977 @HilMa @nimet1 @yesilseven @gykm @tugder2 @ofelyaofi @mini_miki @DUYFER_2006 @markusantonyus @WestLife @izmirseferihisar @minciruk@handemustafa @La Lune @DiaryOfQ @caspe_r @-queen16- @Doguderin @nurr27 @miniktarlafaresi @loveagain @ymsrnv @DM0111 @dmtkn @agustosbocekleri @gravity @kaju80 @seyzen @haziranx @honeybee_34 @yasakhayal @ikizannesi2016 @muratinyasosu @sultanseda @gul_sek @Mehtapi @Kaswa_ @chnbnp @nazzeynepp @tugbayhan @Tugbarecep12 Doruk47 @elffth3 @nazeninim @sendenbendenbizden
Herkesi etiketlemeye çalıştım ama oldu mu bilmemm
Napıyorsunuz güzel anneler.Topiğimiz çok sessiz. Neler yapıyor bebekleriniz. Yürüyenler var mı? En sevdiği yemekler neler ,neler yapıyorsunuz bebişlerinize mamacıklar?