Canim bu aralar görünmez zaten üç haftaliksin daha kese icin 5. Hafta ideal , kalp atışı için de 7. Hafta , onun için senin şimdi yapacağın kan değerinin artışını kontrol ettirmek:)Hic gec degil ben o yaslarda evlenmeyi bile dusunmuyordum :)) ocakta 33 yasima girecegim ve ilk cocuk icin suanda 4 haftalik hamileyim :) hamilelik oncesi doktorla gorustugumde gunumuzde 40 yas sonrasi gec hamilelik diyoruz dedi.
Bu arada dun doktorla gorustum. Son adet tarihim 1 kasimdi yani henuz 26 gunluk hamileyim. O kadar erkenki suan ultrasonda bile gorunmediumarim bir sikinti yasanmaz (
Üzülme canım hastalanana kadar ümit vardır , aklından çıkarmaya bak bebek işini ... geçen aya kadar bende çok aklıma takıyordum ama dedimki artık takmiyacagim bi müddet keyfime bakicam rabbim ne zaman verirse artık :) cunku rabbim katında senin çocuğunun kim olacağı bellidir, doğacagi saat ve nefesi de bellidir günü gelince olacak inşallah :)
hayırlısı olsun nasip eylül annesi olmayaMalesef kırmızıları gördümbu ay da olmadı kısmet artık. hoşçakalın Tekirdağ grubu mu desem bilemedim
ya bende de sinir hali başladıYaa kızlar 3 gündür bende bi sinir var anlatamam bugunde belim agrimaya basladi belliki benim kirmixilar sinyal veriyor yine bu ikinci topikle bir hamilelik bekleyidim sizide cok sevdim temmuzda güzeldi neyse takipteyim bakalım
Can'ım benimde normalde çok akıntım olmaz ama bu ay iğrenç bir şey oldu ve hala devam ediyor. Afedersiniz yapışkan bide..kendimi iğreniyorumYENI HAMIS ARKADAŞLAR BENı AYDINLATIRMISINIZ LÜTFEN ..
HAMILE OLDUĞUNUZU BILMEDIGINIZ GUNLERDE ADET OLMAYA YAKINKEN YOĞUN AKINTINIZ OLDUM U
BENİM HER TUVALET E GIDISIMDE IC CAMASIRIM ISLAK
ACABA BELIRTILER ARASINDAMI? Akıntı
NORMAL DE BU KADAR OLMAZ
BU ARADA BATMALARIM AZALDI AMA HALA DEVAM EDIYOR ..
bende 3 gün önce bi sinir boşaması geçirdim. İçim şişti patlıyorduYaa kızlar 3 gündür bende bi sinir var anlatamam bugunde belim agrimaya basladi belliki benim kirmixilar sinyal veriyor yine bu ikinci topikle bir hamilelik bekleyidim sizide cok sevdim temmuzda güzeldi neyse takipteyim bakalım
Canimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olurgeç oldu giremedim gülüm .şuan yazılanları okuyoruım .hızlı ilerlemiş topik .allah arttırsın :)
Hayırlı olsun. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Gözünüz aydınCanimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Hayırlı olsun. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Gözünüz aydın
hayırlı olsun canım :) testın fotosunu paylasırmısınCanimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)Canimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Canım hayırlı olsun. Seninle batlarımız aynıydı sanırım değil miiCanimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Canim belirtilerin neydi yazsana goguslrrin aciyo muCanimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Off sorma ya bilincaltim okadar bebekle dolu ki son 10 gundur ruyalarimda beta hcg baktiriyorum gecen 177 cikmisti dun gece artmis 5000 kusur olmus kafayi yedim artikKızlar rüyamda ne gördümhayırlara varsın gündüz niyetine..mutfaktaymışım tezgahı toparlıyorum. mevsim yazmış balkondan dışarı bakayım diyorum ki tombul kartopu gibi bir kız çocuğu bana bakıyor ama ben böyle güzel bir şey görmedim Gönlümüz kızdan yanadır ama rabbimin verdiğine şükürler olsun.