2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim bu aralar görünmez zaten üç haftaliksin daha kese icin 5. Hafta ideal , kalp atışı için de 7. Hafta , onun için senin şimdi yapacağın kan değerinin artışını kontrol ettirmek:)

Haklısın Beklicem bakalım

Can'ım benimde normalde çok akıntım olmaz ama bu ay iğrenç bir şey oldu ve hala devam ediyor. Afedersiniz yapışkan bide..kendimi iğreniyorum
Yaa kızlar 3 gündür bende bi sinir var anlatamam bugunde belim agrimaya basladi belliki benim kirmixilar sinyal veriyor yine bu ikinci topikle bir hamilelik bekleyidim sizide cok sevdim temmuzda güzeldi neyse takipteyim bakalım
bende 3 gün önce bi sinir boşaması geçirdim. İçim şişti patlıyordu

Kızlar rüyamda ne gördüm hayırlara varsın gündüz niyetine..mutfaktaymışım tezgahı toparlıyorum. mevsim yazmış balkondan dışarı bakayım diyorum ki tombul kartopu gibi bir kız çocuğu bana bakıyor ama ben böyle güzel bir şey görmedim Gönlümüz kızdan yanadır ama rabbimin verdiğine şükürler olsun.

Kızlar bir şey soracam. Kan değerlerinizi biliyor musunuz? Kansızlık gebeliği engelleyen faktörler arasında. İlk çocuğuma gebe kalmadan önce Dr gitmiştim ve kansızlık tedavisi görmüştüm tedavinin 3.ayında gebe kalmıştım. Bide folik asit kullanımı gebe kalmayı destekler demişti.

ben yeni tahlil yaptırdım normal her şey çok şükür . dün 2 tane test aldım birini pazar günü yapmayı düşünüyorum battan 3 gün önce

Hayırlı olsun yawrum
Benim bence yine hüsran.
ovulasyon silik çizgi hiç belirgin değildi.
Gebelik testimde tek çizgi..
Ben umut etmiorum artık...

Off sorma ya bilincaltim okadar bebekle dolu ki son 10 gundur ruyalarimda beta hcg baktiriyorum gecen 177 cikmisti dun gece artmis 5000 kusur olmus kafayi yedim artik

Bel ağrısı hayatımda hiç belim agrimadi benim ara ara kasik ağrısı batması bide arada adet oluyormuş gibi ağrı akıntı bacak uyuşması ağrısı goguslerime bugün dokunamiyorum bile çok aciyo agriyo adete bir hafta kala başladı göğüs hassasiyeti ondan önce sızı şeklindeydi bide bolca sınır herseye ağladım belirtiler bunlar canm biraz isim var müsait olunca gelcem konusuruz

- Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab!
Hayırlı cumalar dilerim arkadaslar rabbim hepimizin gönlündeni hayırlısı ile nasip eylesin hayırlı saglıklı evlatlar naip eylesin bizlerede <amin>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…