- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Kaç gündür elmalı kurabiye yapıcam. Nasıl zor geliyorazıcık uğraştırıcı olunca yapasım gelmiyor
Ne kadara aldın canım nerden? Benimde ihtiyacım var eşiminde.Ben de yeni spor ayakkabi aldim kendime :) 2.üründe %50 indirim vardı ben de 2 tane aldim. Biraz pahali oldu ama napim aldim gitti :)
Ahh canım bu konu çok düşündürüyor beni. Tutma fikrindeyim ama sütüm kesilirse diye korkmuyor da değilim hani..Kızlar ramazanda oruç tutacak mısınız? Ben tutayim diyorum ama bilemedim ki siz ne yapacaksınız?
Malesef canım şu aralar eşim çok yoğun. Bir yandan da kpss ye girecek imkansız yaniEşin işten gelince İpek kuzusunu ver babasına sen yap cnm. Hatta yapmisken çok yap birazini boşluğa atarsin sonra çıkartıp çıkartıp yersin :)
Ne kadara aldın canım nerden? Benimde ihtiyacım var eşiminde.
Malesef canım şu aralar eşim çok yoğun. Bir yandan da kpss ye girecek imkansız yani
Allah iyiliğini versin güldürdün beniHimm tuh kötü olmuşo zaman sen getir Ipek kuzusuna ben bakayim sen yap kurabiyeni :) beraber göbek atariz onunla Elifte bizi izler :)
Allah iyiliğini versin güldürdün beniseninki de atıyor mu göbek?
Site güvenilir mi?
Bende korkuyorumAhh canım bu konu çok düşündürüyor beni. Tutma fikrindeyim ama sütüm kesilirse diye korkmuyor da değilim hani..
Ben bir kere hamurunu ve içini hazırladım sevda hanım durmadı attım dondurucuya. Şekil verilip fırına atılacak ama kim yapacak onu şimdiKaç gündür elmalı kurabiye yapıcam. Nasıl zor geliyorazıcık uğraştırıcı olunca yapasım gelmiyor
Güzel günlerde rahatça giy tatlım:)Ben de yeni spor ayakkabi aldim kendime :) 2.üründe %50 indirim vardı ben de 2 tane aldim. Biraz pahali oldu ama napim aldim gitti :)
Ben tutmayı düşünmüyorum.Kızlar ramazanda oruç tutacak mısınız? Ben tutayim diyorum ama bilemedim ki siz ne yapacaksınız?
Canim tam olarak esinle aranizdaki sikinti nerede basladi duruma pek hakim degilim. Bazi erkekler eslerini cocuklarindan kiskanabiliyorlar, kendilerini ikinci plana atilmis hissettiklerinden. Eski esini ve ev duzenini ozluyorlar ( bunu biz bile ozluyoruz, onlar nasil ozlemesin) Sevda kuzusunun uyku saati oldugunu bile bile senden kendine ozel bir seyler istemesi bana bunu dusundurttu.Dün akşam yine bir hızursuzluk çıktı evde,
Evdeki yemekleri beğenmedi maça da gidecekti geldiğimde bişeylet hazırlar bana 7.30 da hazır olsun dedi.
Tam sevdanın uyku saati biraz zor hazırlarım dedim kapıdan çıkana kadar belki 5 defa 7.30 da hazır olsun diyor, yapmayacağım evde yemek var beğenmiyorsan kendin yap dedim.
Sevdaya muhallebisşni yedirdim emzirdim uyuttum saat 8 e geliyor hala gelmedi bizimki.
Hadi dedim neyse yapayım bişeyler çayı demedim mcver melzemelerini çıkardım kabağı yıkıyordum geldi bizimki.
Mutfağa geldi direkt yapmadın mı gerçekten bişey dedi, hayır yapmadım daha yeni uyudu kız sen duşa gir 15 dkda hazır sofra dedim.
Bırak istemiyorum yapma birşey dedi. Hiç suratına bakmadan geri koydum malzemeleri. Olan yemeklerden yedi. Gittim uyudum bende erkenden.
Çok sıkıldım ben artık. Ne kıymet bilme var ne gönül alma.
O kadar haklısın ki. Bir kaç ay oluyor açmıştı bu konuyu benimle ilgilenmiyorsum artık ne zaman seni seviyorum dedin unuttum demişti.Canim tam olarak esinle aranizdaki sikinti nerede basladi duruma pek hakim degilim. Bazi erkekler eslerini cocuklarindan kiskanabiliyorlar, kendilerini ikinci plana atilmis hissettiklerinden. Eski esini ve ev duzenini ozluyorlar ( bunu biz bile ozluyoruz, onlar nasil ozlemesin) Sevda kuzusunun uyku saati oldugunu bile bile senden kendine ozel bir seyler istemesi bana bunu dusundurttu.
Sen bu kadar isin arasinda yine de esinin istegini yerine getirmeye calismissin vallahi bravo. Bu durumda buldu da bulaniyor demek lazim ama o senin birinci cocugun ve ikinci cocugunu kiskaniyor, duruma bu acidan bakmak gerekebilir. Nihayetinde hep erkeklerin cocukluklarindan dert yanmiyor muyuz.
Dün akşam yine bir hızursuzluk çıktı evde,
Evdeki yemekleri beğenmedi maça da gidecekti geldiğimde bişeylet hazırlar bana 7.30 da hazır olsun dedi.
Tam sevdanın uyku saati biraz zor hazırlarım dedim kapıdan çıkana kadar belki 5 defa 7.30 da hazır olsun diyor, yapmayacağım evde yemek var beğenmiyorsan kendin yap dedim.
Sevdaya muhallebisşni yedirdim emzirdim uyuttum saat 8 e geliyor hala gelmedi bizimki.
Hadi dedim neyse yapayım bişeyler çayı demedim mcver melzemelerini çıkardım kabağı yıkıyordum geldi bizimki.
Mutfağa geldi direkt yapmadın mı gerçekten bişey dedi, hayır yapmadım daha yeni uyudu kız sen duşa gir 15 dkda hazır sofra dedim.
Bırak istemiyorum yapma birşey dedi. Hiç suratına bakmadan geri koydum malzemeleri. Olan yemeklerden yedi. Gittim uyudum bende erkenden.
Canım esinin tavırları gerçekten cok bencilceneden böyle yapıyor ki yani bebeginizin olmasi uzerinize binen sorumluluk seni ondan biraz uzaklaştırmış olabilir ama bu durum iki taraf icinde geçerli. Yani eve geldiginde ev toplu yemek yapılmış çocuğuna gül gibi bakan bir eş daha ne ister ki bir insan. Dün de biz eşimle kötüydük cok kalbimi kırdı. Almış eline telefonla ugrasiyor elifte onu istiyor dedim ki hayırdır canın sıkılıyor galiba evet canim sıkılıyor napayim gece sırtını dönüp yatan bir karım var dedi. Yani çok üzüldüm bu lafına. Bu erkekler ne bekler ki anlamadim tabiki eskisi gibi olmayacak. Sonucta ben eskisi gibi uyumuyorum dinlenmiyorum onunla da eskisi gibi ilgilenmeni beklemesinler ya ! Senin eşin daha bir garip gercekten. Sevdadan daha nazli valla
Şaka gibi ya hem o kadar yemek yapmışsın bir de beğenmedi diye üstüne yapıyorsun hala surat yapıyor. Sopalı ikon kocana. Senin kıymetini hiç bilmiyorDün akşam yine bir hızursuzluk çıktı evde,