Küçük kuzun mutluluk sebebin herşey olacağına varıyor bu da bir süreçtir zaman bakalım nasıl ilerleyecek?Biz zaten hep ayrıyız,okb hastasıyım ben asla ve kat a uyuyamam horultuda hem horluyor hem de offff yazarken kötü oluyorum böyle puf puuff diyor.Yigit te bensiz yatmıyor zaten.8de ağlamaya başlar yatarız arada uyanip yoklar meme arar emer hep böyleyiz.Amaaan gidiyor işte bir şekilde. Kovdum onu yataktan, horlayıp uyandırıyorsun bebeğimi diye. Küstü gitti kaç gecesir ayrı yatıyor. Geçtiğimiz günletde doğumgünüydü hediye almadım marketten aldığım pastayla kutlayıverdim öylesine. Uzatsam uzar gider, boşveriyorum artık. Mutlu olmaya çalışıyorum. Ayrı şehire yanlız gitmemiştim yine eşimle gitmiştik ailesinin memleketine:)
Gezek seniBizimki de öyle atıyor hep.biz düğüne gittik cmt.o gün oldu üşüttüm çocuğumu galiba.
Evet bak sen deyince gark ettim.hergün sokaklardaydık biz.durmuyor evde diye cıktık hep .cok korktu müzikten cok agladı cok.mümkunse götürme derim.cok yoruldu oğluşum biraz da uzaktı malum istanbul trafik te vardı.Gezek senidurdu mu bari düğünde. Bizim de bir arkadaşın düğünü var önümüzdeki aylarda korkuyorum gitmeye sesten korkar kızım diye
Canımıza minnet bizim de evlatlarla yatmak zaten:). Ben üzülüyorum ama gitmeyeydi iyiydiKüçük kuzun mutluluk sebebin herşey olacağına varıyor bu da bir süreçtir zaman bakalım nasıl ilerleyecek?Biz zaten hep ayrıyız,okb hastasıyım ben asla ve kat a uyuyamam horultuda hem horluyor hem de offff yazarken kötü oluyorum böyle puf puuff diyor.Yigit te bensiz yatmıyor zaten.8de ağlamaya başlar yatarız arada uyanip yoklar meme arar emer hep böyleyiz.
Bizimki dogduğundan beri aynı gidiyor canım.yanıma yatırır meme verirsem yarım saat falan işte o da bir iki kez.salıncak gelmisti hediye bazen onda da kestiriyor yarım saat o kadar.akşam 8dedin mi yatıyoruz gözümün icine bakıp ağlamaya başlar 8de.bebisler gunde kac kez uyuyor kizlar.ben ayagimda gunde 4 kere salliyorum.en fazla yarim saat anca uyuyor.sizlerin nasil uyku duzeni
Havalar güzelleşti ben bile çıkarıyorum arada ki burada hala dağlar eteklerine kadar karla kaplı. Temiz hava alsınlar ciğerleri bayram etsin. Böyle böyle büyüyecekler kuzular:)Evet bak sen deyince gark ettim.hergün sokaklardaydık biz.durmuyor evde diye cıktık hep .cok korktu müzikten cok agladı cok.mümkunse götürme derim.cok yoruldu oğluşum biraz da uzaktı malum istanbul trafik te vardı.
Çok düşkün bana ben de ona.inanır mısın sadece iki kez kuaföre gittim o kadar.tek ayrılığımız bu.o da ben de duramıyoruz ayrı.ne olacak hep böyle gitmez dimi?:)Canımıza minnet bizim de evlatlarla yatmak zaten:). Ben üzülüyorum ama gitmeyeydi iyiydidün akşam çağırdım yatağa şakayla karışık ama gelmedi.
Sen nasıl evericen bu oğlanı yahu:) onu düşündüm şimdi.
masallah iki saat uyanmadigi oluyorsa super kiz her isini yaparsin:)Ooo yine bizimki tembel kaldı desene
Ayaklandıklarımda daha zor aslında :) ne de olsa ömür boyu yürüyecekler az biraz daha ootursunlarntoto üstğ:)
Benim kızım günde 2 ya da 3 kez uyuyor.
Sabah 9 gibi ilk uykusunu uyuyor öğlen 2 gibi ikinciyi bazen sonra uyumuyor bazen 6 gibi tekrar uyuyor. Süreleri de hep farklı bazen 2 saat uyanmadığı oluyor bazen 25 dk
ay masallah ya 8 de yatiyorsa sende aksamdan yemegini temizligini falan hep yaparsinBizimki dogduğundan beri aynı gidiyor canım.yanıma yatırır meme verirsem yarım saat falan işte o da bir iki kez.salıncak gelmisti hediye bazen onda da kestiriyor yarım saat o kadar.akşam 8dedin mi yatıyoruz gözümün icine bakıp ağlamaya başlar 8de.
18 yaşında kardeşim var hala da öyle gidiyor maalesefÇok düşkün bana ben de ona.inanır mısın sadece iki kez kuaföre gittim o kadar.tek ayrılığımız bu.o da ben de duramıyoruz ayrı.ne olacak hep böyle gitmez dimi?:)
Amaaaan. bende bir bitkinlik bir yorgunluk var şu aralar. Hiç bir iş yapmıyorum. Bugün süpürge açtım silmeye üşendimmasallah iki saat uyanmadigi oluyorsa super kiz her isini yaparsin:)
Bir şartla canım yanında yoksam uyumazay masallah ya 8 de yatiyorsa sende aksamdan yemegini temizligini falan hep yaparsin
Mali ayaklanmış bile :) geçen gün geldiler bir ara yokladılar gittiler :)
18 yaşında kardeşim var hala da öyle gidiyor maalesef
Annem her izin gününde kardeşimin yanına koşuyor evini temizliyor yemek yapıyor. Bir hafta gitmese arayıp sitem esiyormuş anneme sen beni sevmiyorsun diye[/QUO
Hımmmmm bakalım biz nasıl oluruz.korkuyorum tepki çeken kişıliğini etkileyecek bir bağımlılıktan
AhahahahaAmaaaan. bende bir bitkinlik bir yorgunluk var şu aralar. Hiç bir iş yapmıyorum. Bugün süpürge açtım silmeye üşendim
kiz masallah ya esin supurup siliyorsa degerini bil wallaBir şartla canım yanında yoksam uyumaz
Eşim süpürüyor siliyor evi.4gibi gelir.ben dogru mutfaga.babasında da cok durmuyor.tamamen yapışığız biz