- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 44
tşk hemen bakayıminstagramda kumsalbalinmenuleri diye sayfa var o cok kullaniyor
hoşgeldin ya biz kalçadan ne cektik yaa:) ben işe balşladım ilk gün zor olmuştu aglamıştı ama sonra alıştı zaten teyzesi bakıyor ayy balkabağı dedinde biz hazmedememiştik hastanelik olduk bal kabagından ben daha vermedim hiç bizimde dişimiz yok 8 ağustos elifecem benimkide ayakta durmayı sevmiyor anca otırsa sürünse yerdeKızlar nasılsınız,yeğenler nasıl?
unutulmadım inşallah:)
Büyümesini izlemek nasıl da mucize geliyor,ne yapsa olay oluyor:)Oturmadan ayağa dikiliyor bizimki,sevmedi oturmayı.ve biz hala 24 saat yapışık ikiziz,kimsede babasında dahi durmuyor.haziran sonu ucretsiz izin bitiyor,bırakacak kimse yok,bir kreş buldum gezdim ııhhhh bırakamam.üç saat yol,10 saat mesai imkansız durmaz o diyor babası.
Iştahları nasıl sizin bebelerin,neler yediriyorsunuz,hangi aralıklarla?
Durup durup ateşlendikleri oluyor mu?
Benim oğlanın disi cıkmadı henuz.4 ağustos doğumlu.sizin cıktı mı?
Hep huysuz,hep huzursuz ,devamlı kucak,oyun,odadan cıktigim an arkamdan ağlamaya baslıyor var mı böyle olan?:)
çok sevindim afiyet olsun kuzuya o zaman bende heveslendim balık yemedik çorbaya heyecan yapayımBalık çorbası onay aldı kızlar. Hiç ummuyordum ama şükür sevdi.
Aynısı canım bizde oyleyiz. Oturmayı sevmiyor dis yok odadan cikmamla ağlaması bir oluyor.üç gecedir sürekli emiyor var bi huzursuzluğu. Gündüz neşesi yerinde. Yemesi iyi. Biraz naz yapıyorlar sanırım.Kızlar nasılsınız,yeğenler nasıl?
Büyümesini izlemek nasıl da mucize geliyor,ne yapsa olay oluyor:)Oturmadan ayağa dikiliyor bizimki,sevmedi oturmayı.ve biz hala 24 saat yapışık ikiziz,kimsede babasında dahi durmuyor.haziran sonu ucretsiz izin bitiyor,bırakacak kimse yok,bir kreş buldum gezdim ııhhhh bırakamam.üç saat yol,10 saat mesai imkansız durmaz o diyor babası.
Hep huysuz,hep huzursuz ,devamlı kucak,oyun,odadan cıktigim an arkamdan ağlamaya baslıyor var mı böyle olan?:)
Gecenlerde seni merak ettim dedim nerede acaba hala yapisiklarmi diye yalan yokKızlar nasılsınız,yeğenler nasıl?
Naber tugba Mehmet Ali nasıl?Gecenlerde seni merak ettim dedim nerede acaba hala yapisiklarmi diye yalan yok
Sen cevabini vermissin gordugume sevindim.
Biz de sizi mpüyoruz canııım::)Şşşşşş napıyonuz hanımlar :)
Bebişlerim iyilerdir inşallah
Öpüyoruzz masal kızım ile sizleri ve minnoşları
Şşşşşş napıyonuz hanımlar :)
Bebişlerim iyilerdir inşallah
Öpüyoruzz masal kızım ile sizleri ve minnoşları
Bebeğinizle neler oynuyorsunuz?
Sen duyusal şişeler deyince baktım da ben yapmıştım bundan :) hatta bunların hepsini yaptık. Fena sayılmazmışımAl-ver(güzel alıyor da vermeye gelince çok kararsız), top yuvarla (onun yerine de ben yuvarlıyorum), topu delikten atma(o topu elinden bir bırakabilse olacak ama ayrılamıyor) ve tabii ki ce-eee :)
Montessori etkinliklerine baktım, duyusal şişeler yaptım, elini bile sürmedi.
Aaa en sevdiği oyunu unuttum, ce-eee versiyonu.
Kanepe köşesine oturtup önüne kenarlarda az boşluk kalacak şekilde karton koyuyoruz.
Bi sağ, bi sol, bi yukarı derken bebe kahkaha manyağı oluyor.
Bizim 1 hafta sonra çıkmıştı. Diş zamanı ağzımız çok akıyordu. Ağrılı ve zor bir süreçti.Kızlar ikinci dişler birinci dişlerden ne kadar sonra patladı?
Ben hemen gelecek diye düşündüm kabarık gibiydi ama 2 hafta oldu ikinci diş yok.
İlk dişi uyuya uyuya çıkardı, bunda uykular kötü, inleye inleye uyudu bu gece, soğuk algınlığı da var.
Sanki patlatamıyor bir türlü, böyle mi oldu sizde de?
Biz artık normal yemeklere geçtik tuzsuz tabiki. Mercimek çorbası favorimiz. Bezelye yemegi kabak dolması severek yediklerimiz. Sut alerjimiz geçmiş bu arada. Elma havuc kayisi bebe biskuvisi puresi öğlen yemegimiz. Artık yavaş yavaş günde dört defa ek gıdaya geçtik. Aralarda yine emiyor. Gece saat basi emmeye devam o yuzden çok uykusuzum.Biz halen ek gidada kotuyuz
Kizlar yaptiginiz seyleri paylasmayi unutmayin lutfen
Biz de sizi mpüyoruz canııım::)
Herşey yolunda inşallah:)
Doğum gnü yaklaştı bile masal kuzunun:) Hey gidi günler heyy
ssğolasın :) Hamd olsun Allah'a mucksssKeyifler yerinde :) maşallah size.
Canım süt alerjinizin geçmesine sevindim. Nasıl anladınız geçtiğini? Kanda mı çıkmıştı alerjiniz? Bizimde var ya. Kanda orta seviyede çıkmıştı alerjimiz. Yaşında tekrar gitcez doktora.Biz artık normal yemeklere geçtik tuzsuz tabiki. Mercimek çorbası favorimiz. Bezelye yemegi kabak dolması severek yediklerimiz. Sut alerjimiz geçmiş bu arada. Elma havuc kayisi bebe biskuvisi puresi öğlen yemegimiz. Artık yavaş yavaş günde dört defa ek gıdaya geçtik. Aralarda yine emiyor. Gece saat basi emmeye devam o yuzden çok uykusuzum.