2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bugün inanmazsınız tırnağını burnuma soktu ve kan boşaldı burnumdan.bunu arada yapıyordu bu kez cok fena oldu.heryer kan oldu iki tane et şeklunde pıhtı düştü kanla beraber.çok şiddet gösteriyor bana:)biraz ateşi vardi dr.hafif enf.var dedi.kansızlık ta varmış o kadar yiyor herseyden halbuki

Iltihap var dedi dr.antibiyotik verdidiş falan değil kuzum vücutta mikrop olmasa onlarla savaş olmasa ateş olmuyor işte.hassaslar alıyorlar bi şekilde.dikkatli gözlemle sık ateş oluyorsa..

Eşinle ne oldu durumlar?En son baska sehirdeydin

Iltihap var dedi dr.antibiyotik verdidiş falan değil kuzum vücutta mikrop olmasa onlarla savaş olmasa ateş olmuyor işte.hassaslar alıyorlar bi şekilde.dikkatli gözlemle sık ateş oluyorsa..
Yaaa geçmiş olsun. Yarın götüreceğim hastaneye. Hasta oldu öksürüp duruyor kızım. Gece üstünü hiç örttürmüyor ben de ihmal ettim uyku tulumu almadım o yüzden oldu heralde üşüdü hasta oldu

Eşinle ne oldu durumlar?En son baska sehirdeydin
Amaaan gidiyor işte bir şekilde. Kovdum onu yataktan, horlayıp uyandırıyorsun bebeğimi diye. Küstü gitti kaç gecesir ayrı yatıyor. Geçtiğimiz günletde doğumgünüydü hediye almadım marketten aldığım pastayla kutlayıverdim öylesine. Uzatsam uzar gider, boşveriyorum artık. Mutlu olmaya çalışıyorum. Ayrı şehire yanlız gitmemiştim yine eşimle gitmiştik ailesinin memleketine:)

Neler atlattınız bronşit ne ki. Allah sağlıklı hayırlı güzel uzun ömür nasip etsin topicimizin erkenci prensesine. Habersiz bıtakma bizi:)

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Ben de yaptırmama kararı aldım.
35ten sonra anne olunamayacak olsaydı bebekler sağlıksız olsaydı Allahın verdiği bu fizyolojik düzen her ay görulen regl yani yumurta atımı 30 yaşında biterdi değil mi?
Sezeryandan çıktım bir saat yattım yatmadım ayaklandım.20li yaşlardaki diger yeni annelere beni gosteriyordu hemsireler taburcu olmuş giderken 35 yaş sonrası diye dile dolamışlar işte.sağlıkla al canım kucağına inşallah

bebisler gunde kac kez uyuyor kizlar.ben ayagimda gunde 4 kere salliyorum.en fazla yarim saat anca uyuyor.sizlerin nasil uyku duzeni

Balkabağı bol lifli niye hazmedemedi acaba püre verdin dimi?çok faydalı çoookkkk say say bitmiyor faydaları..Annen nasıl?

Bizimki de öyle atıyor hep.biz düğüne gittik cmt.o gün oldu üşüttüm çocuğumu galiba.

benimki yuvarlaniyor :)
Ooo yine bizimki tembel kaldı desene
Ayaklandıklarımda daha zor aslında :) ne de olsa ömür boyu yürüyecekler az biraz daha ootursunlarntoto üstğ:)

Benim kızım günde 2 ya da 3 kez uyuyor.

Sabah 9 gibi ilk uykusunu uyuyor öğlen 2 gibi ikinciyi bazen sonra uyumuyor bazen 6 gibi tekrar uyuyor. Süreleri de hep farklı bazen 2 saat uyanmadığı oluyor bazen 25 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…